Jaki rozowy olek
??bo ja tez nie mam i nawet nie wiem co to
Lo matko,ale ja polrozum jestem
.....
Dziewczyny,czy Wasze dzieci tez nie moga usiedziec chwile w spokoju
?
Moja,to jest taki trzepak...wciaz sie wierci,jak jest na rekach to skacze,wyma****e wszystkimi konczynami,musze uwazac zeby nie dostac w oko
i tak non stop...
Zostaw ja na chwile w lezaczku to tylko nogi zostaja przypiete,reszta wylazi na ziemie
W lozeczku,to samo..180 stopni,wszystkie pozycje,rozmiar lozeczka,o wiele za male,powinna miec takie jak nasze lozko,to moze byloby lepiej
Przemieszcza sie z predkoscia swiatla,jak jej nie pojdzie raczkiem,to sie podciaga,lapie za dywan, lub przyczepia do parkietu i heja.
Wlazi pod komody,szafki,wozek,ciaga za zaslony...Otwiera,zamyka drzwi..
Czy mi aby przypadkiem jakis denis rozrabiaka nie rosnie
oj to ja chyba powinnam być wdzięczna, bo mam spokojne dziecie, ale to tylko dlatego, że nie raczkuje,energii ma mnóstwo i ciągle tylko się czołga, przewrca, cuduje z zabawkami, wierzga, ale moja mama się śmiała, że z niego to jakiś mądrala albo spec od czegoś będzie
bo strasznie wszystkiego ciekawy i jak znajdzie jakiś obiekt to potrafi z tym nawet pół godziny siedzieć bez ruchu, i gapiś się czy grzebać przy tym, także są chwile spokoju..
tylko, że u nas z kolei są humory typu-mama zostawiła i wielki ryk, a jakby raczkował to by podążał za mną i byłby spokój
Blizniaczku,jak tam sie miewamy dzis..@?
no właśnie?
A co do leżaczka to mój juz czeka w kolejce do wystawienia na allegro bo natalka jak tylko go widzi to od razu ogromny wrzask.
mój też, bo już niebezpieczny, podobnie jak u Kajki, nogi przypięte reszta na podłodze
hej my juz jestemy w Alpach inny klimat zimno tu
u nas wsztko ok mam teraz chwilke bo siostra pracy maly jeszcze spi wiec weszlam sie przywitac
lot samolotem malemu uplynol na podrywaniu stiuardessy ciagnol ja za spudnice...
buziakiiiiii
milego dnia
a to podrywacz ci rośnie
udanych wakacji Landrynka
- chrzest odkładany jest i odkładany z przyczyn czysto finansowych wiec w koncu jak do niego dojdzie to Mari sama na dwóch powedruje....
my z tego właśnie powodu zrobiliśmy chrzciny w UK tylko chrześni a nie jakieś imprezy dla całej zgrali, i moje zdanie takie, że chrzest najważniejszy, a nie takie pierdoły, więc nikt nie powinien sie obrażać, my poprostu wszystkich olaliśmy, i może powinnieście zrobić tak samo, tylko chrześni i rodzice, obiadek w domu...ja bym tak zrobila...
ja odkąd mam maxfactor miracle touch zapomniałam o czyms takim jak fluidem, polecam bardzo zaj....ty
tylko nie mam pewności ile w PL kosztuje, może być drogi, bo cos sis mówiła, bo tu to markowe kosmetyki sa tanie
Agatko ja mysle,ze tak te wszystkie przygotowania do slubu Cie przytłaczaja czy cus i dlatego takie atpliwości są.....słyszłaam,ze tam niby ludzie maja przed ślubem....niestety nie wiem z autopsji
bardzo możliwe, nas też było i wielkie zamieszanie, i mieszanka uczuć...i..ufff..ale impreza się udała