reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

ja tez kapitulowalam i chec wyspania sie brala gore i Fifi ladowal u nas w lozku gdzie w sekunde smacznie zasypial ale tej nocy bylam twarda jakos tak nastawilam sie bojowo ze dam rade i dalam chyba:confused::confused::-D:-D
ja pracuje i jak sobie pomysle ze nieprzespie całej nocy i rano bede jak ząbi to niestety Nuska wygrywa i laduje u mamusi w łóżeczku:zawstydzona/y:

reklama
Witam babeczki,

my wczoraj wróciliśmy dopiero po 19, nawet nie jedliśmy już nic, bo się w knjpie tak naszamaliśmy.
Wikiego tylko Tatuś wykąpał, kaszeczka i lulu, a my odpoczywanko cały wieczór, nawet wszelkich bzykanek nam się nie chciało:-Dbo zmęczeni po całym dniu.
Foteczki są wkleje, bo w końcu zdjęcie fotelika zrobiłam, jak prosiłyście i nie tylko...
A u was widzę jak zwykle kosmatości na topie, tylko was na sekundę zostawić:-DOlki jakieś różowe...Kana a Ty taka dobra nasza duszyczka pożyczać chłopa chcesz, a skutki tego mogą być....uuuu...kiepściutkie:tak::-D

Witajcie piątkowo:tak::tak::tak:
Ostatnio prawie tu nie zaglądam ale Natalce wyłażą górne jednyki i strasznie ją męczą. Całymi dniami jęczy a w nocy budzi się z krzykiem góra co godzinę więc jak w dzień mam trochę wytchnienia to zamiast siedziec przed komputerem to ucinam sobie drzemkę bo inaczej to bym już na rzęsach chodziła. Obiecuję że jak tylko wylezą te nieszczęsne zęby, a mam nadzieję że to juz niedługo bo juz niezle prześwitują to do Was powrócę:tak:

no my czekamy cierpliwie na Cebie Kokusiu, i nie martw sie wypoczywać, ile trzeba:tak:

Może którąś zainteresuje:tak:
BoboVita - Konkurs

dziękować, może skorzystamy:confused:

Jaki rozowy olek:szok:??bo ja tez nie mam i nawet nie wiem co to:zawstydzona/y:
Aj Kajaczku o wibrator chodzi przecież i naprawdę nie masz? O kurcze to ja się chyba kwalifikuję do zboczuchów bo nie dośc że posiadam to jeszcze dostałam go w prezencie od męża

łooo matko, ja tez nie mam:szok:

Jaki rozowy olek:szok:??bo ja tez nie mam i nawet nie wiem co to:zawstydzona/y:
Lo matko,ale ja polrozum jestem:zawstydzona/y:.....:-D:-D:-D
Dziewczyny,czy Wasze dzieci tez nie moga usiedziec chwile w spokoju:szok:?
Moja,to jest taki trzepak...wciaz sie wierci,jak jest na rekach to skacze,wyma****e wszystkimi konczynami,musze uwazac zeby nie dostac w oko:-D i tak non stop...
Zostaw ja na chwile w lezaczku to tylko nogi zostaja przypiete,reszta wylazi na ziemie:szok:
W lozeczku,to samo..180 stopni,wszystkie pozycje,rozmiar lozeczka,o wiele za male,powinna miec takie jak nasze lozko,to moze byloby lepiej:tak:
Przemieszcza sie z predkoscia swiatla,jak jej nie pojdzie raczkiem,to sie podciaga,lapie za dywan, lub przyczepia do parkietu i heja.
Wlazi pod komody,szafki,wozek,ciaga za zaslony...Otwiera,zamyka drzwi..
Czy mi aby przypadkiem jakis denis rozrabiaka nie rosnie:szok::-D:-D

oj to ja chyba powinnam być wdzięczna, bo mam spokojne dziecie, ale to tylko dlatego, że nie raczkuje,energii ma mnóstwo i ciągle tylko się czołga, przewrca, cuduje z zabawkami, wierzga, ale moja mama się śmiała, że z niego to jakiś mądrala albo spec od czegoś będzie:-Dbo strasznie wszystkiego ciekawy i jak znajdzie jakiś obiekt to potrafi z tym nawet pół godziny siedzieć bez ruchu, i gapiś się czy grzebać przy tym, także są chwile spokoju..
tylko, że u nas z kolei są humory typu-mama zostawiła i wielki ryk, a jakby raczkował to by podążał za mną i byłby spokój:tak::-D

Blizniaczku,jak tam sie miewamy dzis..@?

no właśnie?

A co do leżaczka to mój juz czeka w kolejce do wystawienia na allegro bo natalka jak tylko go widzi to od razu ogromny wrzask.
mój też, bo już niebezpieczny, podobnie jak u Kajki, nogi przypięte reszta na podłodze:-D

hej my juz jestemy w Alpach inny klimat zimno tu:tak: u nas wsztko ok mam teraz chwilke bo siostra pracy maly jeszcze spi wiec weszlam sie przywitac :-D
lot samolotem malemu uplynol na podrywaniu stiuardessy ciagnol ja za spudnice...
buziakiiiiii
milego dnia
a to podrywacz ci rośnie:tak:udanych wakacji Landrynka

- chrzest odkładany jest i odkładany z przyczyn czysto finansowych wiec w koncu jak do niego dojdzie to Mari sama na dwóch powedruje....

my z tego właśnie powodu zrobiliśmy chrzciny w UK tylko chrześni a nie jakieś imprezy dla całej zgrali, i moje zdanie takie, że chrzest najważniejszy, a nie takie pierdoły, więc nikt nie powinien sie obrażać, my poprostu wszystkich olaliśmy, i może powinnieście zrobić tak samo, tylko chrześni i rodzice, obiadek w domu...ja bym tak zrobila...

kuźwa a mi sie przedwczoraj skonczył fluid i chodze jak zoombieeeeeeeeee:growl::growl::growl::growl::growl::errr::errr::errr:

ja odkąd mam maxfactor miracle touch zapomniałam o czyms takim jak fluidem, polecam bardzo zaj....ty:tak: tylko nie mam pewności ile w PL kosztuje, może być drogi, bo cos sis mówiła, bo tu to markowe kosmetyki sa tanie

Agatko ja mysle,ze tak te wszystkie przygotowania do slubu Cie przytłaczaja czy cus i dlatego takie atpliwości są.....słyszłaam,ze tam niby ludzie maja przed ślubem....niestety nie wiem z autopsji
bardzo możliwe, nas też było i wielkie zamieszanie, i mieszanka uczuć...i..ufff..ale impreza się udała

ja odkąd mam maxfactor miracle touch zapomniałam o czyms takim jak fluidem, polecam bardzo zaj....ty:tak: tylko nie mam pewności ile w PL kosztuje, może być drogi, bo cos sis mówiła, bo tu to markowe kosmetyki sa tanie

ja jestem wierna co do kosmetykow juz od dawna i nieeksperymentuje gdzyz zawsze sie to konczylo marnie hihihih
jestem wiernie zakochana w marce L'oreal , fluid i puder prasowany to tylko True Match , a tusz do rzes Lash Architect:tak::tak::tak:
kocham jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:-D:-D:-D

ja jestem wierna co do kosmetykow juz od dawna i nieeksperymentuje gdzyz zawsze sie to konczylo marnie hihihih
jestem wiernie zakochana w marce L'oreal , fluid i puder prasowany to tylko True Match , a tusz do rzes Lash Architect:tak::tak::tak:
kocham jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:-D:-D:-D

no to w sumie podobnie jak ja, tego miracle touch używam odkad wyszedł na rynku, ale jeśli coś uznam, że warto zmienić to na szczęście nigdy nie miałam jakiś większy problemów, a Loreala tez lubię(używałam prawie wszystkiego z wyjątkiem fluidów), ale ostatnio na maybelline i maxfactora sie przerzuciłam,
moja to czasem tak potrafi że niby idzie za mną ale z wielkim krzykiem i fochem że nie chcę jej wzią na ręce

:-D:-D:-Didzie z fochem, dobre, chciałabym ją tak zobaczyć, biegnącą i burzącą się mama weź, ach te nasze pociechy

Hej

Tak mi brakuje dnia wolnego ... chyba jestem złą matką ... bo chce odpocząć :-(

Ja mam to samo Agaciu...:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
I dlatego,ze pada mi na glowe wracam na wrzesien,pazdziernik do pracy:sorry2::sorry2:
Do pracy,odpoczac wracam,o ironio losu....:szok:
I tez miewam takie mysli,ze jestem zla matka...Ale pozniej mysle sobie,ze chyba nie,tylko troche zagubiona miedzy pamperem a kasza,no i ciaaaaagle sama...gdyz moj kochany jak juz wylazi z domu o 7 to wraca o 21,22...i tak dzien w dzien,czytaj rowniez soboty,a w niedziele ma mecze i tez raczej nie bywa...
I jestem sama ze wszystkim i samotna bardzo czesto....
Ale mam Was i juz nie kwecze:-D:-D
Bo tak z innej beczki zaraz mnie czeka skype z tesciowa...
Wiec zarzywam na szybko jedynej dostepnej mi uzywki,kawy,bo na sucholca ani rusz
Wiec chociaz ta kawa:-D:-D:-D

reklama
Ja mam to samo Agaciu...:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
I dlatego,ze pada mi na glowe wracam na wrzesien,pazdziernik do pracy:sorry2::sorry2:
Do pracy,odpoczac wracam,o ironio losu....:szok:
I tez miewam takie mysli,ze jestem zla matka...Ale pozniej mysle sobie,ze chyba nie,tylko troche zagubiona miedzy pamperem a kasza,no i ciaaaaagle sama...gdyz moj kochany jak juz wylazi z domu o 7 to wraca o 21,22...i tak dzien w dzien,czytaj rowniez soboty,a w niedziele ma mecze i tez raczej nie bywa...
I jestem sama ze wszystkim i samotna bardzo czesto....
Ale mam Was i juz nie kwecze:-D:-D
Bo tak z innej beczki zaraz mnie czeka skype z tesciowa...
Wiec zarzywam na szybko jedynej dostepnej mi uzywki,kawy,bo na sucholca ani rusz
Wiec chociaz ta kawa:-D:-D:-D

jak Fifi mial z miesiac poszlam do sklepu dzieciecego i zaczelam tak sobie rozmawiac z ekspedientka o dzieciach , o pracy ...... bla bla bla wracajac do sedna sprawy ..powiedziala mi ze ona wrocila do pracy zeby miec zdrowe stosunki z corka, otoz jak byal w domu wzajemnie sie juz mialy dosyc wreszcie ona poszla do pracy na kilka godzin , corka do przedszkola i obie sa szczesliwe, maja czas by odpoczac wzajemnie od siebie a jak wracaja do domu to sa tak stesknione za soba.... reasumujac czasami trzeba od siebie odpoczac , gdyz takie przywiazanie 24 godziny na dobe jest na dluzsza mete bardzo meczace

Ostatnia edycja:
Do góry