Agatkas
Mamusia Zuzolka
ja jestem wierna co do kosmetykow juz od dawna i nieeksperymentuje gdzyz zawsze sie to konczylo marnie hihihih
jestem wiernie zakochana w marce L'oreal , fluid i puder prasowany to tylko True Match , a tusz do rzes Lash Architect
kocham jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
Ja kocham bourjois :-)
Na tvp 1 własnie mówią o sypianiu dziecka z rodzicami w łózku
ooooooooooooo to ja dzis znow bede tepic spanie z Filipem z namiw dzien np Fifi usypial w lozeczku a zawsze po kapieli usypial na naszym lozku teraz od kilku dni po kapieli odkladam go do swojego lozeczka daje butelke i zaraz dziec spi to juz jeden plus mojego wychowania hhihi nastepnym krokiem bedzie spanie samemu a kolejnym oduczenie jedzenia w nocy ale cos czuje ze to moze byc trudne:-
-(
Butlę dajesz w łóżeczku i przy niej zasypia?
ja na temat spania Alexa juz nie mam sil sie wypowiadac..........................nigdy!!!!!!!!!!!!!!! ale to nigdy!!!!!!!!! nie przespal dluzej niz 5 h.............a juz nie mowiac o przespaniu calej
nie wiem co to znaczy nieprzerwalny sen
a pozatym mimo tego ze budzi sie na mleko w nocy dzisiaj az 2 razy
to i tak budzi sie od tak ooooo
a ja juz naprawde opadam z sil...dzisiaj spal ze mna w lozeczku bo zrobil taki cyrk o 22.00 ze wyl 30 min ale to tak przerazliwie jak by go ze skory obdzierali i o 24.00 to samo...zjadl mleko i spal dalej...
o 5 to samo...a potem juz budzil sie co chwile czyt 10-15 min
potrafi budzic sie po 30 razy wnocy
Moja ma to samo! Dzisiaj spała 10 min i 10 min marudzila i tak w kółko pół nocy! I to ze mną w łóżku!!!
A zastanawiałaś się czy on na pewno jest głodny??
A ja zmieniłam fryzurę!!!!