Agaciu kochana zobaczysz ze sie wszystko ułoży jak Tomek był mały ja miałam ledwo 20 lat skonczone wszystkie kumpelki balety a ja w domu z wrzeszczacym bąblem który do roku miał mega kolki myślałam ze to juz koniec swiata a wtedy w związku też sie wiele psuje, jak wróciłam do pracy, to odżyłam i wyszłam potańczyc i z małym na spacer i nastała prawie równowaga ( prawie bo z kaską krucho było wiec pracy za dużo się zrobiło ale to już inny temat)Ja już nie wiem czy przejdzie, niby 2 dni ok i znowu to samo, zreszta nie tylko chodzi o zmęczenie, nic mi się nie układa, wszystko jest na siłę, chyba nie będę nigdy szczęśliwa Próbuje w to wierzyć, ale coraz bardziej sie przekonuje, że jestem w błedzie.
reklama
tygrysek82
Fanka BB :)
ągaciu mysle ze Tobie chyba dobrze by zrobil kontakt z innymi ludzmi oderwanie sie od codziennosci , na chwilke przestyanie myslec o pieluszkach kupkach kaszkach....... a myslalas moze o powrocie do pracy???? moze na 1/2 etetu??? z tego co pamietam mieszkasz z rodzicami moze oni na wieczor mogliby zajac sie Matim a Ty ze swoim chlopem alboz przyjaciolkami gdzies wyskoczyc na miasto do kina na kawe??????Ja już nie wiem czy przejdzie, niby 2 dni ok i znowu to samo, zreszta nie tylko chodzi o zmęczenie, nic mi się nie układa, wszystko jest na siłę, chyba nie będę nigdy szczęśliwa Próbuje w to wierzyć, ale coraz bardziej sie przekonuje, że jestem w błedzie.
tygrysek82
ja tez kapitulowalam i chec wyspania sie brala gore i Fifi ladowal u nas w lozku gdzie w sekunde smacznie zasypial ale tej nocy bylam twarda jakos tak nastawilam sie bojowo ze dam rade i dalam chybaja niestety nie jestem taka twarda po godzinnym marudzeniu i lulaniu skapitulowałam
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Od poniedziałkua długo tak ci marudzi
Łączę się z Tobą w bólu Tygrysku. Tylko moja budzi się z rykiem mimo że śpi z namihej wstalam ale jeszcze spie na siedzaco czy wy sobie to wyobrazacie!!!!!!!!!!!!!!! co 30 minut pobudka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nooooooooooooo ja dzis wystawiam Filipa na alegro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale twarda bylam i do lozka naszego go nie wzielam teraz szoruje podloge w salonie chociaz taki z niego pozytek
Agaciu wcale nie jesteś złą matką tylko jesteś zwyczjnie zmęczona. Każdy pracownik potrzebuje urlopu a już napewno taki który pracuje 24 na dobę. Kochana a nie masz komu podrzucic małego chociaż na dwie godzinki żeby chociaż na spacer się sama wyrwac?Hej
Tak mi brakuje dnia wolnego ... chyba jestem złą matką ... bo chce odpocząć :-(
Ja tam zostawiam dziewczyny zawsze jak ktoś chce z nimi zostac bo ona ode mnie też muszą czasem odpocząc.
I już teraz zaczynam organizowac opiekę na przyszły piątkowy wieczór cobyśmy mogli z mężem spokojnie świętowac naszą piątą rocznicę
no witam was kochane laseczki hi hi hi
bliźniaki jak dziś humorek ???
kankiya nigdy nie mierzyłam taki w sam raz hi hi hi
może ty się pochwalisz???
my dziś na badaniach byliśmy krew i mocz, młody trochę płakał a teraz marudny,ma chyba żal do całego świata,że mu krzywde zrobili:-(
popołudniu będą wyniki
bliźniaki jak dziś humorek ???
kankiya nigdy nie mierzyłam taki w sam raz hi hi hi
może ty się pochwalisz???
my dziś na badaniach byliśmy krew i mocz, młody trochę płakał a teraz marudny,ma chyba żal do całego świata,że mu krzywde zrobili:-(
popołudniu będą wyniki
kana161
Mama "terrorystek" :P
Agaciu bedzie dobrze....ja sobie powtarzam,ze w końcu musi byc.....bo jakbym brała sobie wszystko do bani to bym zwariowała ( zreszta czasem wariuje):
- mieszkania nie mamy, ogolnie mieszkam z bratem wiec lipa na maska,
- poki co tylko misiek pracuje wiec jakos 1200-1300 ma wszystko to troszke kiepska perspektywa,
- nie pamietam kiedy zajęła sie ostatnio tylko soba, nie liczac wyjc na solarium i malowania paznokci, nawet tusz mi sie skonczył miesiac temu i do teraz go brak,
- poza tym nieskonczyłam do konca studiów tak jak mialam w planach,bo po licencjacie to moge sobie w dupke dmuchac....
- slubu nie mamy,a chcemy tylko ciągle kasiory brak,
- chrzest odkładany jest i odkładany z przyczyn czysto finansowych wiec w koncu jak do niego dojdzie to Mari sama na dwóch powedruje....
- ogólnie do dupy wszychoooooooooooooooo//////
Agaciu kurcze głowka do góry.....
- poki co tylko misiek pracuje wiec jakos 1200-1300 ma wszystko to troszke kiepska perspektywa,
- nie pamietam kiedy zajęła sie ostatnio tylko soba, nie liczac wyjc na solarium i malowania paznokci, nawet tusz mi sie skonczył miesiac temu i do teraz go brak,
- poza tym nieskonczyłam do konca studiów tak jak mialam w planach,bo po licencjacie to moge sobie w dupke dmuchac....
- chrzest odkładany jest i odkładany z przyczyn czysto finansowych wiec w koncu jak do niego dojdzie to Mari sama na dwóch powedruje....
Agacia82
Mami :)
nie wiem chyba toągaciu mysle ze Tobie chyba dobrze by zrobil kontakt z innymi ludzmi oderwanie sie od codziennosci , na chwilke przestyanie myslec o pieluszkach kupkach kaszkach....... a myslalas moze o powrocie do pracy???? moze na 1/2 etetu??? z tego co pamietam mieszkasz z rodzicami moze oni na wieczor mogliby zajac sie Matim a Ty ze swoim chlopem alboz przyjaciolkami gdzies wyskoczyc na miasto do kina na kawe??????
tygrysek82
Agaciu bedzie dobrze....ja sobie powtarzam,ze w końcu musi byc.....bo jakbym brała sobie wszystko do bani to bym zwariowała ( zreszta czasem wariuje):
kuźwa a mi sie przedwczoraj skonczył fluid i chodze jak zoombieeeeeeeeee
Agacia82
Mami :)
Ale masz swojego ukochanego na którego mozesz liczy zawsze, a ja mojego K tak na prawde nie mamAgaciu bedzie dobrze....ja sobie powtarzam,ze w końcu musi byc.....bo jakbym brała sobie wszystko do bani to bym zwariowała ( zreszta czasem wariuje):
reklama
kana161
Mama "terrorystek" :P
Aj Agaciu u nas tez nie zawze kolorowo.....liczyc na niego moge to weim, i kochamy sie jak wariaty,ale do gardeł i tak sobie skaczemy, bo paskunde chartaktery z nas....
Agatko ja mysle,ze tak te wszystkie przygotowania do slubu Cie przytłaczaja czy cus i dlatego takie atpliwości są.....słyszłaam,ze tam niby ludzie maja przed ślubem....niestety nie wiem z autopsji.....
Tygrysku no wiesz...ja to ja...i tak juz nic mi nie pomoze,ale Ty byś się ruszyła po ten tusik hahaha
Agatko ja mysle,ze tak te wszystkie przygotowania do slubu Cie przytłaczaja czy cus i dlatego takie atpliwości są.....słyszłaam,ze tam niby ludzie maja przed ślubem....niestety nie wiem z autopsji.....
Tygrysku no wiesz...ja to ja...i tak juz nic mi nie pomoze,ale Ty byś się ruszyła po ten tusik hahaha