reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
hej wstalam ale jeszcze spie na siedzaco czy wy sobie to wyobrazacie!!!!!!!!!!!!!!! co 30 minut pobudka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no: nooooooooooooo ja dzis wystawiam Filipa na alegro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:nerd::nerd::nerd::nerd::nerd:

ale twarda bylam i do lozka naszego go nie wzielam teraz szoruje podloge w salonie chociaz taki z niego pozytek:baffled:

hej my juz jestemy w Alpach inny klimat zimno tu:tak: u nas wsztko ok mam teraz chwilke bo siostra pracy maly jeszcze spi wiec weszlam sie przywitac :-D
lot samolotem malemu uplynol na podrywaniu stiuardessy ciagnol ja za spudnice...
buziakiiiiii
milego dnia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej

Tak mi brakuje dnia wolnego ... chyba jestem złą matką ... bo chce odpocząć :-(

oj Agaciu jak ja Ciebie rozumiem:-:)-( ostatnio w poniedzialek mialam podobnego mega dola z identycznego powodu:-:)-:)-:)-( poprostu kazdemu czasem potrzebna jest chwila wytchnienia i oddechu kochana mocno cie sciskam i zobaczysz zaraz pprzejdzie:tak::tak::tak:

Kajaczku chyba Cie troszke uspokoje....ja o to samo miałam zapytac....

Juz nie mam siły .....u mnie dochodzi jeszcze biedna kotka....i jej jeszcze biedniejszy ogon...wczoraj wcinałana dywanie flipsa moja podeszła i chciła tez pociumkc z drugiej strony... jak jej Mari zasadziła tym flipsem miedzy oczy to flips pekł w pół,a Maja ucika jak widzi Mari z daleka......

OSZALEJE... NAWET NIE MAM CZASU KAWY WYPIC.....

własnie prawie zrzuciła na siebie lamnpke bo kabelek ja zafascynowal.....:sorry2::sorry2::sorry2::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

hej wstalam ale jeszcze spie na siedzaco czy wy sobie to wyobrazacie!!!!!!!!!!!!!!! co 30 minut pobudka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no: nooooooooooooo ja dzis wystawiam Filipa na alegro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:nerd::nerd::nerd::nerd::nerd:

ale twarda bylam i do lozka naszego go nie wzielam teraz szoruje podloge w salonie chociaz taki z niego pozytek:baffled:
ja niestety nie jestem taka twarda:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: po godzinnym marudzeniu i lulaniu skapitulowałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Hej

Tak mi brakuje dnia wolnego ... chyba jestem złą matką ... bo chce odpocząć :-(
nie jestes zła mama czasem każda z nas jest zmeczona i ma ochote na chwile odpoczynku, wytchnienia:tak:

oj Agaciu jak ja Ciebie rozumiem:-:)-( ostatnio w poniedzialek mialam podobnego mega dola z identycznego powodu:-:)-:)-:)-( poprostu kazdemu czasem potrzebna jest chwila wytchnienia i oddechu kochana mocno cie sciskam i zobaczysz zaraz pprzejdzie:tak::tak::tak:
Ja już nie wiem czy przejdzie, niby 2 dni ok i znowu to samo, zreszta nie tylko chodzi o zmęczenie, nic mi się nie układa, wszystko jest na siłę, chyba nie będę nigdy szczęśliwa Próbuje w to wierzyć, ale coraz bardziej sie przekonuje, że jestem w błedzie.

reklama
Hejka Babolki
Mariusz u mechanika a ja bb właczyłam choc na pare minut coby sie z Wami przywitac;-)
Pati tez niezła agentka rośnie potrafi wrzeszczeć w niebogłosy a potem jak dostanie to co chce np. myszke od kompa albo telefon to w 1 sekunde usmiech na twarzy, marudność ogólna zwykle jest tez spowodowana tym, ze w dzień nie chce za chiny zasnąć a widac ze oczy ledwo otwarte :sorry2:
Ogólnie jednak nie narzekam bo słodka jest strasznie,:tak: nawet jak beczy;-)
Poczytam Was obiecuje jak tylko czasu wiecej bedzie, Amo-Gamo do pracki wróci i za bb tępić mnie nie przestanie
Buziolki
:tak:

Do góry