reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzieki kochana, wiedziałam ze na Ciebie zawsze mogę liczyc:-D;-)
Ale na razie nie skorzystam, bo Ty taka fajniusia, ze nie moglabym Ci tego zrobić;-)

Zyczę zeby gorączka szybka sobie poszła

No potwierdzam, Zozakoza to nasz zbok nr 1, a Kankiya następna w kolejce.

Ja to jakiś zacofaniec jestem, bo ani gadu gadu nie mam ani "olka różowego":szok:.

Byłąm z dzieciarnią nad morzem i dopiero wróciliśmy ze szwędaczki, zdążyłąm wykąopac Małą i chcę ją karmic, ale coś jej kaszka nie pasuje, poczekam trochę zaraz zgłodnieje

Jaki rozowy olek:szok:??bo ja tez nie mam i nawet nie wiem co to:zawstydzona/y:
Siemanitos kochane!!I,ze co?Ze ja niby druga czy trzecia:-D:-D??

reklama
Witam trzecia....

Kokusiu
nie zazdroszcze.....moja też się ostatnio często budzi,ale kurcze u góry nic nie czuc ,ani nie widac...no zobaczymy...

U nas nocka nawet ok mała obudziła sie dzisiaj tylko 4 razy o 1, potem o 4,5 i 6....potem dostała butle i kima do 7:30....

U nas piekna pogoda,to pewnie bedzie spacerowanko jak nic :tak::-)
Jak tylko ogarnę dzicia mego to podczytam reszte z wczoraj.....

Buziaczki:*

Jaki rozowy olek:szok:??bo ja tez nie mam i nawet nie wiem co to:zawstydzona/y:
Aj Kajaczku o wibrator chodzi przecież i naprawdę nie masz? O kurcze to ja się chyba kwalifikuję do zboczuchów bo nie dośc że posiadam to jeszcze dostałam go w prezencie od męża
Lo matko,ale ja polrozum jestem:zawstydzona/y:.....:-D:-D:-D
Dziewczyny,czy Wasze dzieci tez nie moga usiedziec chwile w spokoju:szok:?
Moja,to jest taki trzepak...wciaz sie wierci,jak jest na rekach to skacze,wyma****e wszystkimi konczynami,musze uwazac zeby nie dostac w oko:-D i tak non stop...
Zostaw ja na chwile w lezaczku to tylko nogi zostaja przypiete,reszta wylazi na ziemie:szok:
W lozeczku,to samo..180 stopni,wszystkie pozycje,rozmiar lozeczka,o wiele za male,powinna miec takie jak nasze lozko,to moze byloby lepiej:tak:
Przemieszcza sie z predkoscia swiatla,jak jej nie pojdzie raczkiem,to sie podciaga,lapie za dywan, lub przyczepia do parkietu i heja.
Wlazi pod komody,szafki,wozek,ciaga za zaslony...Otwiera,zamyka drzwi..
Czy mi aby przypadkiem jakis denis rozrabiaka nie rosnie:szok::-D:-D

Moja siedzi spokojnie tylko jak coś wcina z łapki bo jak ją karmię to już nie jest tak różowo. A pozaty, to cały czas w ruchu, nawet jak śpi to się wierci. Ale ona ma to po siostrze bo martyna też chwilę w miejscu nie usiedzi.
A co do leżaczka to mój juz czeka w kolejce do wystawienia na allegro bo natalka jak tylko go widzi to od razu ogromny wrzask.

Witajcie piątkowo:tak::tak::tak:
Ostatnio prawie tu nie zaglądam ale Natalce wyłażą górne jednyki i strasznie ją męczą. Całymi dniami jęczy a w nocy budzi się z krzykiem góra co godzinę więc jak w dzień mam trochę wytchnienia to zamiast siedziec przed komputerem to ucinam sobie drzemkę bo inaczej to bym już na rzęsach chodziła. Obiecuję że jak tylko wylezą te nieszczęsne zęby, a mam nadzieję że to juz niedługo bo juz niezle prześwitują to do Was powrócę:tak:
oj współczuje... Lenka tez ostatnio miała kryzys, prawie wcale nie spała w nocy, a jak juz zasneła to co chwila budziła się z płaczem... jednak to nie ząbki:confused:

dziewczyny,czy Wasze dzieci tez nie moga usiedziec chwile w spokoju:szok:?
Moja,to jest taki trzepak...wciaz sie wierci,jak jest na rekach to skacze,wyma****e wszystkimi konczynami,musze uwazac zeby nie dostac w oko:-D i tak non stop...
Zostaw ja na chwile w lezaczku to tylko nogi zostaja przypiete,reszta wylazi na ziemie:szok:
W lozeczku,to samo..180 stopni,wszystkie pozycje,rozmiar lozeczka,o wiele za male,powinna miec takie jak nasze lozko,to moze byloby lepiej:tak:
Przemieszcza sie z predkoscia swiatla,jak jej nie pojdzie raczkiem,to sie podciaga,lapie za dywan, lub przyczepia do parkietu i heja.
Wlazi pod komody,szafki,wozek,ciaga za zaslony...Otwiera,zamyka drzwi..
Czy mi aby przypadkiem jakis denis rozrabiaka nie rosnie:szok::-D:-D
moja Nuśka taka sama:tak:, kręci sie i wierci non stop:tak: jak jest na rekach to wspina się po moim brzuchu, wyma****e nózkami, a i w łóżeczku tak jak i u ciebie wszystkie pozycje swiata:-D:-D:-D

reklama
oj współczuje... Lenka tez ostatnio miała kryzys, prawie wcale nie spała w nocy, a jak juz zasneła to co chwila budziła się z płaczem... jednak to nie ząbki:confused:
U nas jestem pewna że to zęby bo przy dolnych jedynkach też tak było i uspokoiła się dopiero jak wylazła pierwsza jedynka. Zresztą te juz ładnie prześwituja przez dziąsełka:tak:
Mam nadzieję że szybko wyjdą bo oszalec można

Do góry