reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Bliźniaczku moj kochany...moj mic mówi,ze jak masz ochote to od podjedzie do Ciebie.....hahahah :-p:-p:-p no z Toba ewentualnie mogę sie pdozielić:)
Dzieki kochana, wiedziałam ze na Ciebie zawsze mogę liczyc:-D;-)
Ale na razie nie skorzystam, bo Ty taka fajniusia, ze nie moglabym Ci tego zrobić;-)

hEJ Lachy,
nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić:zawstydzona/y:,ale podczytuje Was dzielnie:-D my chwilowo gorączkujemy chyba po szczepieniu, ale ogólnie jest tak sobie:-:)-:)-( przyszłam sobie poprawić humorek,bo u Was jak zwykle wesoło :-D
Zyczę zeby gorączka szybka sobie poszła

:-D:-D:-D
zozakoza od dzis jestes naszym prywatnym zbokiem...:-D:-D
i masz rozowego...i tomcia palucha na chacie:-D:-D
No potwierdzam, Zozakoza to nasz zbok nr 1, a Kankiya następna w kolejce.

Ja to jakiś zacofaniec jestem, bo ani gadu gadu nie mam ani "olka różowego":szok:.

Byłąm z dzieciarnią nad morzem i dopiero wróciliśmy ze szwędaczki, zdążyłąm wykąopac Małą i chcę ją karmic, ale coś jej kaszka nie pasuje, poczekam trochę zaraz zgłodnieje

reklama
witajcie z wieczora :-D

Bliźniaczku moj kochany...moj mic mówi,ze jak masz ochote to od podjedzie do Ciebie.....hahahah :-p:-p:-p no z Toba ewentualnie mogę sie pdozielić:)
no i jak chłopa nie ma to zrób se dobrze to ci ulży- posłuchaj doświadczonej baby hi hi hi
Ja wcale nie jestem zbok tylko duże wymaganie mam także nieraz"olkiem"trzeba dopomóc albo "tomcio paluch" przychodzi
bliźniaki przecież stara nie jesteś a napięcie możesz sobie rozładować hi hi hi
jessssu troszkę człowieka nie było na bb a tu takie propozycje :szok: jedna chłopa swojego chce odstąpić:-D a druga do "klikaniu myszką" namawia:-D oj dziewczyny:-D:-D:-D:-D
bliźniaczku widze że humorek troszku sie poprawił:tak: tak trzymać:tak::tak::tak:
miłej nocki

Cześć Mamuśki.
Nie było mnie troszkę, bo ostatnio strasznie zalatana jestem. Za niecały już miesiąc ruszamy ze szkołą, więc wszystko nabiera już rozpędu, a ja latam jak z motorkiem... Więc i na bb nie bardzo starcza czasu. Nie nadrobię chyba ostatnich dni, ale na pewno jakaś dobra dusza mi powie, co tu się działo ;)
Hania trochę wreszcie posiaduje, ale jeszcze nie można jej zostawić w tej pozycji, bo łatwo się przewraca. Dupcią rusza do raczkowania, ale też brakuje ciut ciut, żeby ruszyć do przodu. Zębów brak :-D
Mężowy ma urlop, więc też mu trza trochę czasu poświęcić. No i tak nam ucieka dzień za dniem...

Czesc laseczki, nawet sie nie zabieram za nadrabianie, bo nie dam rady:no::no: NIech mi ktoras opowie co sie dzialo od wczoraj, bo nie moge spac po nocach tylko mysle, co u Was :-p:-pU mnie po straemu, czyli pielgrzymki znajomych i rodzinki, wiec na nic nie mam czasu :baffled::baffled:Buuuuuuuuuziaaaakiiii

Ale tu pustki dzisiaj. Dzieciak śpi już więc mam spokój, mama też śpi więc przynajmniej dupy nie truje:-p. Ja kiedyś w tym domu na głowę dostanę.
Widzę zboczeństwo się szerzy na naszym forum, ktoś powinien cenzurę tu założyć:-D:-D:-D

Wszystkiego najlepszego...
Szczęścia i radości moc...
Ciepłego słoneczka co dzień...
Kolorowych snów co noc... dla naszych kochanych

Victorki i Zuzieńki

Podpinamy się pod piękne życzonka. Chyba pierwszy raz pod Beciaczka się podpiełam:dry::-DSto latek kochane:tak::tak:

Witam i ja :-)

A poza tym to podepne sie dzisiaj z lenistwa czystego i zachwytu oczywiście też pod życzonka Beciaczka;

Całusiska od Ciotki i Mariczki:*

I my rowniez nie przejdziemy kolo tych pieknych,pisanych poetyckim oddechem i piekna czcionka zyczonek;-)

witajcie :-)

i my sie podpisujemy :tak::-D

SUper zyczonka, więc się podpinam:-).

Co się dzieje ?

Miłego lotu :tak:

No i my się podpiszemy ... bo zyczenia sliczne ... buziaczki od cioci i Mateuszka

Wszystkiego najlepszego dla naszych kochanych solenizantek

Witam!!

Wszystkiego najlepszego dla Victorii!!!!!!!!!!!!

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów dużo zdróweczka kochane dzieciaczki
:tak::tak::tak:
Victorcia dziękuje wszystkim cioteczkom za piękne życzonka i przesyła tysiąc buziaczków:tak::-D:-D

Wszystkiego najlepszego dla Zuzi i Maksia!!!!!!!!!

reklama
Witajcie piątkowo:tak::tak::tak:
Ostatnio prawie tu nie zaglądam ale Natalce wyłażą górne jednyki i strasznie ją męczą. Całymi dniami jęczy a w nocy budzi się z krzykiem góra co godzinę więc jak w dzień mam trochę wytchnienia to zamiast siedziec przed komputerem to ucinam sobie drzemkę bo inaczej to bym już na rzęsach chodziła. Obiecuję że jak tylko wylezą te nieszczęsne zęby, a mam nadzieję że to juz niedługo bo juz niezle prześwitują to do Was powrócę:tak:

Do góry