reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

czesc dziewczyny:)
przyszla Wam sie pochwalic ze w piatek o 23.32 urodzilam coreczke Maje, 3470 kg, silami natury bez znieczulenia w tempie expresowym bez pekniecia i bez jakiegokolwiek szycia wewnetrznego i zewnetrznego:)
pozdrwiam serdecznie

Wielkie gratulacje. Maja jest przesodka, strasznie Ci zazdroszczę takiego maleńkiego pachnącego ciałka. Powodzenia z czwóreczką dzieciaczków :-)

hej
Ale mam nadrabiania :zawstydzona/y:.Wczoraj byłam u siostry i połaziłysmy po sklepach, chciała sobie sukienkę kupic ale nic jej sie nie podobało :dry:.

i uwaga prawie po miesięcu bo 6 sierpnia minąłby równiutki miesiąc
mamy

drugiego ząbka !!!!!

Trzymam kciuki, żeby malutka dzielnie zniosła szczepienie:tak:

A Ty kochana z czego niby się odchudzasz?

Aga gratuluje z całego serduszka. Jak się cieszę, że w końcu u Ciebie wszystko się ułożyło :tak: Majeczka jest śliczniutka, taki maleńki okruszek jeszcze:tak: Mam nadzieje, że będziesz do nas od czasu do czasu zaglądała i pisała co u Ciebie i u małej.

Dziękujemy razem z Filipkiem wszystkim Kochanym Mamusiom za życzonka:-)

Wczoraj byliśmy z małym na szczepieniu. Kolejne dopiero po roku. Moje małe słoneczko dzielne było, tyko troszkę zapłakał jak pani wbiła igiełkę. Waży 9kg i ma 78cm, także duży z niego chłopczyk:tak:
U nas dziś paskudna pogoda, pochmurno i chłodno, ale chociaż troszkę odpoczniemy od tych upałów. I chyba przez tą pogode jakaś zdołowana jestem, ale nie będę Wam tu smęcić, bo to pewnie tylko chwilowe:tak:
Aha i mamy drugiego ząbka:-)

Gratulację "zębolkowe" :-D

reklama
i uwaga prawie po miesięcu bo 6 sierpnia minąłby równiutki miesiąc
mamy

drugiego ząbka !!!!!

GRATULKI!!!

Aha i mamy drugiego ząbka:-)

GRATULACJE!!!a co Ty tak to małym druczkiem napisałaś, co by nikt nie zauważył?:-D

Pyciol ty kobito wielka jestes!!!!!!!!!!!!! posikalam sie prawie ze smiechu!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D

ej a uswiadomcie mnie co bylo na tych zdjeciach Landrynci tych Pene bo ja weszlam dopiero na drugi dzien a ich juz nie bylo:-:)-:)-:)-D:-Da musialy byc fajne skoro takiego zamieszania narobily:-D:-D

oj narobiły:tak:a ja sobie przypisuję zasługi przywołania Landryny do porządku:-D:-D:-D
Pyciol normalnie składam pokłony za to streszczenie, dla mnie jesteś guru:-D:-D:-Di o wersji sportowej nie zapomniałaś:-D:-D:-D
acha, i ja składam już teraz zamówienie na streszczenie dla mnie jak będę na urlopie 2 tygodnie od 22sierpnia do 8 września takze już się przygotuj:tak::tak::tak:

Hihi ja się dzisiaj w głowę uderzyłam i zaczęłam lepiej mysleć ...:-D

dziewczyny jak zauważycie jakieś dziwne posty Agaci nie przejmujcie się i pamiętajcie, że się w głowę uderzyła:-D:-D:-D

a tak na poważnie nic ci nie jest???

A my zaraz obiadek i wybywamy, Wiki spał 1,5godz:szok:

własnie dzwoniła do mnie siostra, okazało sie ze moja dobra koleżanka, która jest w moim wieku ma nieoperacyjnego tetniaka mózgu... boże wyrok śmierci...

Ciarki mi przeszły... Tak mi przykro, to takie niesprawiedliwe, że takie nieszczęścia dotykają młodych ludzi :-(

:tak::tak::tak:niesprawiedliwe bardzo!!!

, strasznie Ci zazdroszczę takiego maleńkiego pachnącego ciałka.

Patrysia Ty uważaj, bo ktoś Cię o pedofilstwo oskarży:-D:-D:-D:-D:-D:-D
sorki za głupi żart , ja wiem, ze ty tak z maminego serca,ale się uśmiałam, jak to przeczytałam, i od razu mi sie skojarzyło:tak::-D

:tak::tak::tak:niesprawiedliwe bardzo!!!

Patrysia Ty uważaj, bo ktoś Cię o pedofilstwo oskarży:-D:-D:-D:-D:-D:-D
sorki za głupi żart , ja wiem, ze ty tak z maminego serca,ale się uśmiałam, jak to przeczytałam, i od razu mi sie skojarzyło:tak::-D

:-D:-D:-D dobre, nie pomyślałam...bo ja tak rzeczywiście prosto z serca. Poza tym uwielbiam zapach małego dziecka-mojego Olka to czasami najchętniej bym schrupała :-D:-D:-D

reklama
Do góry