xpatrysiax
mamusia Olusia :)
czesc dziewczyny
przyszla Wam sie pochwalic ze w piatek o 23.32 urodzilam coreczke Maje, 3470 kg, silami natury bez znieczulenia w tempie expresowym bez pekniecia i bez jakiegokolwiek szycia wewnetrznego i zewnetrznego
pozdrwiam serdecznie
Wielkie gratulacje. Maja jest przesodka, strasznie Ci zazdroszczę takiego maleńkiego pachnącego ciałka. Powodzenia z czwóreczką dzieciaczków :-)
hej
Ale mam nadrabiania.Wczoraj byłam u siostry i połaziłysmy po sklepach, chciała sobie sukienkę kupic ale nic jej sie nie podobało
.
i uwaga prawie po miesięcu bo 6 sierpnia minąłby równiutki miesiąc
mamy
drugiego ząbka !!!!!
Trzymam kciuki, żeby malutka dzielnie zniosła szczepienie
A Ty kochana z czego niby się odchudzasz?
Aga gratuluje z całego serduszka. Jak się cieszę, że w końcu u Ciebie wszystko się ułożyłoMajeczka jest śliczniutka, taki maleńki okruszek jeszcze
Mam nadzieje, że będziesz do nas od czasu do czasu zaglądała i pisała co u Ciebie i u małej.
Dziękujemy razem z Filipkiem wszystkim Kochanym Mamusiom za życzonka:-)
Wczoraj byliśmy z małym na szczepieniu. Kolejne dopiero po roku. Moje małe słoneczko dzielne było, tyko troszkę zapłakał jak pani wbiła igiełkę. Waży 9kg i ma 78cm, także duży z niego chłopczyk
U nas dziś paskudna pogoda, pochmurno i chłodno, ale chociaż troszkę odpoczniemy od tych upałów. I chyba przez tą pogode jakaś zdołowana jestem, ale nie będę Wam tu smęcić, bo to pewnie tylko chwilowe
Aha i mamy drugiego ząbka:-)
Gratulację "zębolkowe"