reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

witam moje kochane mamuski\
dopiero dotarlam do kompa
net mam bardzo wolny\i nie mma polskich liter
wiec ide sobe powoli nadrabiac'
u mnie wszystko oki
dzis w nocy jedziemy nad morze
wszytskim milego dzionka'
wiec ja sobie ide nadrabiac, mma nadzieje ze net sie nie rozlaczy
witamy głównego nałogowca na odwyku;-):-D

i uwaga prawie po miesięcu bo 6 sierpnia minąłby równiutki miesiąc
mamy

drugiego ząbka !!!!!
Aha i mamy drugiego ząbka:-)
Gratuluję kolejnych ząbeczków:tak:
Wszystkie jestesmy kochane i piękne i bez nas faceci by zwariowali :-D:-D:-D
no i trzeba dodac Agaciu że przez nas też wariują ( w tym pozytywnym tego słowa znaczeniu;-))

oj tam pranie i prasowanie kokusi trzeba podrzucic :-D:-D:-D:-D
Prania nie przyjmuję bo pralka właśnie zajęta:-D

z checią.....Kokusia otwieraj bramę jade z prasowaniem:-D:-D:-D:-D
kochana u mnie brama jest cały czas otwarta bo mojemu się nie chce jej ciągle zamykac i otwierac

hahhah tak i byla by kolejna wtopa...:-D:-D Sylwie z Asia mylic..:-D:-D
Aj bo Madzienka myslami jest jeszcze na urlopie;-)

szczescie masz ze Sylwia nie ma Ci za zle:-D
Na nastepny raz po Twoim 2 tyg urlopie bedziemy musialy Ci sie na nowo przedstawiac:szok::-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

własnie dzwoniła do mnie siostra, okazało sie ze moja dobra koleżanka, która jest w moim wieku ma nieoperacyjnego tetniaka mózgu... boże wyrok śmierci...
to straszne:szok: życie jest okropnie niesprawiedliwe:-(

reklama
Co Wy robicie z dziećmi, że macie tyle czasu na bb?

ja nie moge sie na minute odwrócic bo Jasiek wszedzie włazi. Już mamy zabezpieczone wszystkie kontakty, drzwi, rogi itp. ale stale pakuje się tam gdzie nie powinien :-) i co 5 minut zmienia obiekt zainteresowania. I to jest wszystko poza jego zabawkami :-D

Właśnie rozpracowuje zgrzewkę wody.
A w ciągu dnia śpi teraz tylko dwa razy po niecałej godzince o 11 i o 15 to wtedy mam czas na ogarnięcie domu, pomycie podłóg i zrobienie obiadu

Zazdroszczę Wam wolnych chwil :tak:

jedyna ktora odpisalaaaaaaaaaa:tak::tak::tak:a juz mialam spacerowke wkladac do wozka znaczy sie to materialowe a na stelaz dac fotelik ale jak tak mowisz to podepne fotelik do spacerowki i niech leci w spokoju :-D:-D:-D moj siosra do Barcelony leciala Ryanairem i mowila ze o malo jej glowa nie pekla no i uszy strasznie ja bolaly a w myair ktorego juz nie ma mowila ze nic nie odczula ciekawe jak bedzie alitalia:confused:
dzieki ci kobieto za informacje niech ci Bog w dzieciach wynagrodzi :-D:-D:-D
:szok::szok::szok::szok:Tylko, zeby mi za duzo nie wynagrodzil :pPP

Wstałysmy i my:tak:i grzeczniutko się witamy:-)

Sto latek i ogromniaste całuski dla Aniki i Filipka od ciotki kokusi i Natalki:tak::tak::tak:
Przylanczamy sie 100 lat dzieciaczki =***

hej
Ale mam nadrabiania :zawstydzona/y:.Wczoraj byłam u siostry i połaziłysmy po sklepach, chciała sobie sukienkę kupic ale nic jej sie nie podobało :dry:.

i uwaga prawie po miesięcu bo 6 sierpnia minąłby równiutki miesiąc
mamy

drugiego ząbka !!!!!
Gratulujemy ząbkaa !!
A u nas dzisiaj nareszcie chlodniej, brat poszedl na podryw i obowiazkowo wzial malego, bez niego nic nie poderwie:-D:-D A ja mam spokoj, nawet juz druga ksiazke czytam:-D:-D Normalnie zyc nie umierac:tak::tak: MOj maly sam wstaje i chodzi wzdluz lóżka, ale kurcze nie raczkuje. Pelza z prędkoscia swiatla, a wczotraj bylam z nim u kolezanki i siedzial na ziemi a ona miala wiatrak wlaczony i on normalnie wstal i wzdłuż kanapy doszedl do tego wiatraka i naprawde sprawnie i szybko mu to idzie. Bylam w szoku :szok::szok:Pyciol streszczenie ekstraaa. :tak:

Co Wy robicie z dziećmi, że macie tyle czasu na bb?

ja nie moge sie na minute odwrócic bo Jasiek wszedzie włazi. Już mamy zabezpieczone wszystkie kontakty, drzwi, rogi itp. ale stale pakuje się tam gdzie nie powinien :-) i co 5 minut zmienia obiekt zainteresowania. I to jest wszystko poza jego zabawkami :-D

Właśnie rozpracowuje zgrzewkę wody.
A w ciągu dnia śpi teraz tylko dwa razy po niecałej godzince o 11 i o 15 to wtedy mam czas na ogarnięcie domu, pomycie podłóg i zrobienie obiadu

Zazdroszczę Wam wolnych chwil :tak:
Myszqo ja mam dom w miarę przystosowany na podboje małego obierzyświata i podążam za nią tylko jak słyszę przerazliwy płacz;-):tak::-D

:tak::tak: MOj maly sam wstaje i chodzi wzdluz lóżka, ale kurcze nie raczkuje. Pelza z prędkoscia swiatla, a wczotraj bylam z nim u kolezanki i siedzial na ziemi a ona miala wiatrak wlaczony i on normalnie wstal i wzdłuż kanapy doszedl do tego wiatraka i naprawde sprawnie i szybko mu to idzie. Bylam w szoku :szok::szok:Pyciol streszczenie ekstraaa. :tak:
widac On z tych dzieciaczków które olewają raczkowanie;-):tak:

:szok::szok::szok::szok:Tylko, zeby mi za duzo nie wynagrodzil :pPP

Przylanczamy sie 100 lat dzieciaczki =***

Gratulujemy ząbkaa !!
A u nas dzisiaj nareszcie chlodniej, brat poszedl na podryw i obowiazkowo wzial malego, bez niego nic nie poderwie:-D:-D A ja mam spokoj, nawet juz druga ksiazke czytam:-D:-D Normalnie zyc nie umierac:tak::tak: MOj maly sam wstaje i chodzi wzdluz lóżka, ale kurcze nie raczkuje. Pelza z prędkoscia swiatla, a wczotraj bylam z nim u kolezanki i siedzial na ziemi a ona miala wiatrak wlaczony i on normalnie wstal i wzdłuż kanapy doszedl do tego wiatraka i naprawde sprawnie i szybko mu to idzie. Bylam w szoku :szok::szok:Pyciol streszczenie ekstraaa. :tak:

natalka jak bys mogla mi zostawic swoje gg na privie bo mam jeszcze kilka pytan co do tego samolotu:-D a tu nie bede zanudzac:blink: Ps. a co do 100 to Amo niby jezdzi za tym prezentem bo uparlam sie na portwel z timberlanda no i on biedaczek nie moze znalesc nigdzi nie ma wyprzedane...

u nas wielka burza przeszla wreszcieeeeeeeeeeeeeeeee az zlapalam povera i wysprzatalam mieszkanko bo tak to mi sie nic nie chcialo w taki gorac ale teraz jest super chlodniutko powietrze sie zmienilo:tak:chyba Alkowi ida kolejne zabki znow sie slini no i nie chce zabrdzo spac tak jak przed tymi pierwszymi zabkami identycznie bylo...

lece sie z malym pobawic na puzlach bo widze ze i tak nikogo tu nie ma:-p:-p:-p

reklama
Do góry