reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Madzieńko nie wiem czy mnie z kims nie pomyliłas bo ja mam na imie Sylwia nia Asia:tak::-D:tak:
zaglądam na bb jak tylko mam wolna chwilkę a ostatnio cos tych wolnych chwil mało:-( a Lenka rosnie jak na drożdzach:tak::-D zaczyna wstawć:tak:, zabków jeszcze nie mam, nadal czekamy;-) ale to chyba juz tuz tuz bo przez ostatnie dwa tygodnia dała mi nieźle popalić, szczególnie w nocy... poza tym wszystko jest ok:tak:, za dwa tygodnie jedziemy na mały urlop do Karpacza, juz nie moge sie doczekać:tak:

Oj kochana nie pomliłam:tak::tak::tak: tylko rozmawiałam w międzyczasie przez telefon z koleżanką Asia i tak wpisałam na bb, sorki Sylwuś:-D:-D:-D

reklama
Madzienko nie wybraliśmy konkretnego miejsca, byle by było ciepło, morze, plaża... Ja z Europy z tych cieplejszych krajów zwiedziłam tylko Chorwację i Hiszpanię, więc tam wolałabym nie jechać, ale poza tym może być każde miejsce. Marzy mi się Ameryka Środkowa lub Hawaje, ale mój mężowy mówi, żebyśmy zaczęli zwiedzanie świata razem od Europy;-)

Idę zaliczyć z małym spacer. Co prawda pochmurno u nas i chłodno, ale póki nie pada idziemy to wykorzystać:tak:

Aha, juz dzięki Pyciolkowi wiem że wybieracie się w podróż poslubną:-D:-D:-D

reklama
własnie dzwoniła do mnie siostra, okazało sie ze moja dobra koleżanka, która jest w moim wieku ma nieoperacyjnego tetniaka mózgu... boże wyrok śmierci...

Do góry