reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

GRATULKI!!!

oj narobiły:tak:a ja sobie przypisuję zasługi przywołania Landryny do porządku:-D:-D:-D
Pyciol normalnie składam pokłony za to streszczenie, dla mnie jesteś guru:-D:-D:-Di o wersji sportowej nie zapomniałaś:-D:-D:-D
acha, i ja składam już teraz zamówienie na streszczenie dla mnie jak będę na urlopie 2 tygodnie od 22sierpnia do 8 września takze już się przygotuj:tak::tak::tak:

kochana ja sie przygotowywac nie musze...na poczekaniu lece:-)

reklama
własnie dzwoniła do mnie siostra, okazało sie ze moja dobra koleżanka, która jest w moim wieku ma nieoperacyjnego tetniaka mózgu... boże wyrok śmierci...
Bożeeee jakie to życie niesprawiedliwe ... nawet ie chce sobie wyobrazic co ta dziewczyna teraz przezywa :-(
dziewczyny jak zauważycie jakieś dziwne posty Agaci nie przejmujcie się i pamiętajcie, że się w głowę uderzyła:-D:-D:-D

a tak na poważnie nic ci nie jest???

A my zaraz obiadek i wybywamy, Wiki spał 1,5godz:szok:
Nic sie nie stało, ale bomnęłam się nieźle i głowa mnie boli :zawstydzona/y:
Patrysia Ty uważaj, bo ktoś Cię o pedofilstwo oskarży:-D:-D:-D:-D:-D:-D
sorki za głupi żart , ja wiem, ze ty tak z maminego serca,ale się uśmiałam, jak to przeczytałam, i od razu mi sie skojarzyło:tak::-D
Bosheeeeeeee .... :-D:-D

A u nas zrobiło się tak ciemno, że prawie świata nie widać, pewnie zaraz walnie deszczem, i będzie buuuurza :szok::szok::szok::baffled:, ja się bojęęęę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-(

jeny Fifi spi juz z 2 godziy i ja sie polozylam na troszke przysnałam ale telefon mnie obudzil :-:)-:)-( ide powoli sie zebrac zrobic kawe i szykowac na randke z moim mezem:-D:-D:-D

Ale tu dzisiaj mała produkcja:)Czyżby po kraju przeszły burze i niektórym net się wyłączył?????

A ja dzisiaj szczęśliwa bo przed ślubem mąz mi obiecał ekspres do kawy taki porządny automatyczny i w końcu po dwóch latach się doczekałam!!!!!! Jedziemy kupić ekspres!!!!!!:):-D:-):szok::-D

Ale tu dzisiaj mała produkcja:)Czyżby po kraju przeszły burze i niektórym net się wyłączył?????

A ja dzisiaj szczęśliwa bo przed ślubem mąz mi obiecał ekspres do kawy taki porządny automatyczny i w końcu po dwóch latach się doczekałam!!!!!! Jedziemy kupić ekspres!!!!!!:):-D:-):szok::-D
no gratuluje!!!!!!!!! to teraz bede wiedziec gdzie na kawe przychodzic:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry