reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

czesc mamuski
u mnie dzien jak co dzień czyli praca, Nuśka, dom...
nie mam czasu na nic i co sie z tym wiąże równiez na bb:-( całkowicie wypadłam z obiegu, nie wiem co i jak:-(
czesc dziewczyny:)
przyszla Wam sie pochwalic ze w piatek o 23.32 urodzilam coreczke Maje, 3470 kg, silami natury bez znieczulenia w tempie expresowym bez pekniecia i bez jakiegokolwiek szycia wewnetrznego i zewnetrznego:)
pozdrwiam serdecznie
bardzo, bardzo, bardzo mocno GRATULUJE!!!!!!!! Majeczka prześliczna:tak::tak::tak:
A ja się tak przed chwilą rozszalałam z głośna muzyka że nie usłyszałam kuriera pod drzwiami:zawstydzona/y:Dobrze że to juz dośc znajomy chłopak i zadzwonił do męża że nikt do niego nie wychodzi. Marcin do mnie dzwoni że gdzie ja jestem a ja oczy jak pięc złotych :-D
:-D:-D:-D skad ja to znam, przed urodzeniem Nusi tez słuchałam baaardzo głosno muzyki:tak: teraz niestety juz tak głosno nie słucham, w sumie prawie wcale nie słucham muzyki tylko w pracy:baffled::confused::dry:
i uwaga prawie po miesięcu bo 6 sierpnia minąłby równiutki miesiąc
mamy

drugiego ząbka !!!!!
GRATULUJĘ!!!

Aha i mamy drugiego ząbka:-)
GRATULUJĘ!!!

no i oczywiscie najlepsze zyczenia dla dzisiejszych solenizantów:tak:

reklama
kaja odcieta od swiata - brak internetu:-D:-D

ja tez kochana:-D:-D:-D???????:-D:-D

Pewnie że tak:-D:-D:-D:-D

czesc mamuski
u mnie dzien jak co dzień czyli praca, Nuśka, dom...
nie mam czasu na nic i co sie z tym wiąże równiez na bb:-( całkowicie wypadłam z obiegu, nie wiem co i jak:-(

bardzo, bardzo, bardzo mocno GRATULUJE!!!!!!!! Majeczka prześliczna:tak::tak::tak:

:-D:-D:-D skad ja to znam, przed urodzeniem Nusi tez słuchałam baaardzo głosno muzyki:tak: teraz niestety juz tak głosno nie słucham, w sumie prawie wcale nie słucham muzyki tylko w pracy:baffled::confused::dry:

GRATULUJĘ!!!

GRATULUJĘ!!!

no i oczywiscie najlepsze zyczenia dla dzisiejszych solenizantów:tak:

Cześc Kochana...ostatnio myślałam co u naszej asieńki...fajnie że zgladasz do nas...Jak malutka???:tak::tak::tak:

Asiulkaa a gdzie wybieracie sie???;-)
Madzienko nie wybraliśmy konkretnego miejsca, byle by było ciepło, morze, plaża... Ja z Europy z tych cieplejszych krajów zwiedziłam tylko Chorwację i Hiszpanię, więc tam wolałabym nie jechać, ale poza tym może być każde miejsce. Marzy mi się Ameryka Środkowa lub Hawaje, ale mój mężowy mówi, żebyśmy zaczęli zwiedzanie świata razem od Europy;-)

Idę zaliczyć z małym spacer. Co prawda pochmurno u nas i chłodno, ale póki nie pada idziemy to wykorzystać:tak:

Cześc Kochana...ostatnio myślałam co u naszej asieńki...fajnie że zgladasz do nas...Jak malutka???:tak::tak::tak:
Madzieńko nie wiem czy mnie z kims nie pomyliłas bo ja mam na imie Sylwia nia Asia:tak::-D:tak:
zaglądam na bb jak tylko mam wolna chwilkę a ostatnio cos tych wolnych chwil mało:-( a Lenka rosnie jak na drożdzach:tak::-D zaczyna wstawć:tak:, zabków jeszcze nie mam, nadal czekamy;-) ale to chyba juz tuz tuz bo przez ostatnie dwa tygodnia dała mi nieźle popalić, szczególnie w nocy... poza tym wszystko jest ok:tak:, za dwa tygodnie jedziemy na mały urlop do Karpacza, juz nie moge sie doczekać:tak:

reklama
Do góry