reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

hmmmmm a wiec przez ostatnie 2 tygodnie...jako osoba czynnie uczestniczaca w zyciu matek wariatek bb oglaszam...:-D:-D
ze...:happy2:

okolo 2 -3 tygodni temu mamusia zakochala sie w mojej skromnej osobie,ogladala moje foty z 79 razy dziennie na nk i zapewne na :ninja2: tez ale tam nie ma tak owego licznika stwierdzajacego obecnosc mamusi:szok::-D
i od tego sie zaczelo...
zazdrosci,romanse,zlamane serca w roli: PYCIOLEK,MAMUSIA,TYGRYCH,LANDRYNA(PENE):-D:-D
ale naszczescie wszytsko dobrze sie skonczylo nie bylo rozwodow,i nadal jestesmy super matkami warioatkami:-)
w miedzy czasie Mamusia zabrala Pyciolka i Tygrycha do Sopotu na libacje z winami i opalanskiem na golacha:-D
no ale to chyba wiesz bo jeszcze czynnie uczestniczylas w zyciu bebeowskim:-)
Kokusia biedna dziolcha zarobiona strasznie,pisze ze mala niedobra ale tak sczzerze to nie wiemy z dziewczynami jaka prawda,podejrzewamy ze woli spac calymi dniai niz zagladac na bb:szok:
ponoc kazda wymowka jest dobra:-D
Tygrych mial gosci w poprzedni weekendzior tesciowa kochana zreszta:-) wieczorem gdy juz wszyscy polozyli sie w kime namawiala mezowego a zeby przytargal jej lapka z goscinnego ale mezowy nie ugiety -odmowil...zezloscil tylko tygrycha :-D:-D
w zeszly weeken byla mamuska u Tygrucha...Tygrych w 7 niebie,serniczki na zimno i inne rarytasy,sama razumiesz:-p:-p
poczym Tygrych dolka zlapal bo bidula sama w domku calymi dniami,brakuje jej imprez z mezowym jak za czasow studenckich...jak kazdej zreszta:-D
oj sory nie kazdej...bo jesli beziesz miala kaprys isc sobie na bibke zawsze mozesz podrzucic dziecie do LILAC...matka dziecioholiczka chetnie przygarnie kolejnego malucha pod swoj dach...swoja droga nie ogarniam jak ona ma zamiar to przezyc...ja z jednym swiruje czasem:szok::-D
Agacia jest w toku poszukiwan weselnych czyt.suknia,buty,bizuteria,sexi bielizna...:-D
ale to nie wazne bo ma juz kiece na poprawiny i do ego super korale:-D takze kwestia kiecy nie jest taka strszana:-D
no i przez Wasze gadulkowanie i wspominanie wesel,slubow,nocy poslubnych:-D samej mi sie zachcialo:szok::-D
Landryna chyba kupuje chate z Amo,i mase nowych pilotow uniwersalnychco by Alus mial co niszczyc...musi pozatym chlopak mieszac w tv...co by Cukier miala czas na bb...:-p
Landryna wybywa na 2 tyg do siorki,leci w czawartek takze super nowina odpoczniemy sobie troszke od jej zboczeniowania:-D
ostatnio jak juz jej Amo smacznie spal wklejala nam linki pene:szok::szok: a bylo to przed 22.00:szok::szok: sama rozumiesz:szok::szok:

za chwile dalszy ciag programu:-):-)(brak miejsca)

reklama
hej
Ale mam nadrabiania :zawstydzona/y:.Wczoraj byłam u siostry i połaziłysmy po sklepach, chciała sobie sukienkę kupic ale nic jej sie nie podobało :dry:.

i uwaga prawie po miesięcu bo 6 sierpnia minąłby równiutki miesiąc
mamy

drugiego ząbka !!!!!
Gratuluje drugiego zębolka. Ojj rzeczywiście dłuugo musieliście czekać:tak:

Ja jestem!!! Ale tylko chwilowo:) Właśnie skończyłam was nadrabiać (ale niestety tylko tak "po łebkach" :( )

Z Jastrzębia Zdroju:) To na śląsku:)
Acha ... to coś mi się pokręciło, że Ty z Kalisza jesteś :zawstydzona/y:
czesc dziewczyny:)
przyszla Wam sie pochwalic ze w piatek o 23.32 urodzilam coreczke Maje, 3470 kg, silami natury bez znieczulenia w tempie expresowym bez pekniecia i bez jakiegokolwiek szycia wewnetrznego i zewnetrznego:)
pozdrwiam serdecznie
Ogromne gratulacje :tak:, mała sliczna :tak:
witam moje kochane mamuski\
dopiero dotarlam do kompa
net mam bardzo wolny\i nie mma polskich liter
wiec ide sobe powoli nadrabiac'
u mnie wszystko oki
dzis w nocy jedziemy nad morze
wszytskim milego dzionka'
wiec ja sobie ide nadrabiac, mma nadzieje ze net sie nie rozlaczy
Super, że dojechaliście szczęśliwie ;-), miłej zabawy!

Aha i mamy drugiego ząbka:-)
gratulujemy ząbka !

I wszystkiego najlepszego dla Filipka i Aniki :tak:

nastepnie....

MAMUSIA wybyla na wczasy do rodzinnego domku na 4 tyg...maz tylko na 3 wiec przez ostatni tydzien siedziaal calyymi dniami w kuchni i robila sloiki do zamrazary coby mezowy nie opadl z sil i wprawy jak juz mamusia wroci do domku...:-D ale nie bylo nic kosztem czegos...3000 postow mamusi nastukane:-D:-D:szok::szok:
Asiulkaa miesiac temu brala slub,teraz zamierza z mezowym wybyc na tydzien w cieple kraje co by sie troszke odstresowac...slub udany,goscie zadowoleni,prezentu zebrane:-D
Kana miala ostatnio przeboje z Mariczko,mala meczyla sie 3 dni z glupia goraczka a potem dostala super wysypki biedronkowej na calym cialku podlapanej od Alusia droga morska,przybylej z Wloch promem do Polski:-D:-D
Mopek rzadko do nas wpada,lansuje sie tylko po basena z dzieciami i ma wszytsko gdzies...WAKACJE pelna para:-)
Beciak zpod koniec sierpnia jedzie do Polski,zajarana i ucieszona jak nie wiem co...pomimo paru spraw majacych zwiazek z sila wyzsza:szok::dry:
Blizniaki codziennie przechodzi na diete ale ona ma bardzo duza rodzinke i nie da sie pewnych spraw pogodzic...imieniny,urodziny,zaslubiny..:-D
Natalkaa stary zboczuch numer jeden wybyla do Polski w zeszlym tygodniu na 2 tygodnie i ja i dziewczyny mamy tyroche czasu na powazne tematy a nie tylko na jej tematy dotyczace jej spraw lozkowych:szok::-D
Cyprysiowa odkat mammoderatora urosla wyzej niz wieza eifla i tez juz rzadko wpada:-)
AAAA i Beciak ma auto w sportowej wersji:-D:-D
Pytia obija sie calymi dniami na ogrodzie z dzieciami..Hania dalej mamusina...:tak:

jesli kogos pominelam goraco i strasznie przepraszam:-)
jezeli cos macie ochote dopisac zapraszam serdecznie:-):-)

hmmmmm a wiec przez ostatnie 2 tygodnie...jako osoba czynnie uczestniczaca w zyciu matek wariatek bb oglaszam...:-D:-D
ze...:happy2:

okolo 2 -3 tygodni temu mamusia zakochala sie w mojej skromnej osobie,ogladala moje foty z 79 razy dziennie na nk i zapewne na :ninja2: tez ale tam nie ma tak owego licznika stwierdzajacego obecnosc mamusi:szok::-D
i od tego sie zaczelo...
zazdrosci,romanse,zlamane serca w roli: PYCIOLEK,MAMUSIA,TYGRYCH,LANDRYNA(PENE):-D:-D
ale naszczescie wszytsko dobrze sie skonczylo nie bylo rozwodow,i nadal jestesmy super matkami warioatkami:-)
w miedzy czasie Mamusia zabrala Pyciolka i Tygrycha do Sopotu na libacje z winami i opalanskiem na golacha:-D
no ale to chyba wiesz bo jeszcze czynnie uczestniczylas w zyciu bebeowskim:-)
Kokusia biedna dziolcha zarobiona strasznie,pisze ze mala niedobra ale tak sczzerze to nie wiemy z dziewczynami jaka prawda,podejrzewamy ze woli spac calymi dniai niz zagladac na bb:szok:
ponoc kazda wymowka jest dobra:-D
Tygrych mial gosci w poprzedni weekendzior tesciowa kochana zreszta:-) wieczorem gdy juz wszyscy polozyli sie w kime namawiala mezowego a zeby przytargal jej lapka z goscinnego ale mezowy nie ugiety -odmowil...zezloscil tylko tygrycha :-D:-D
w zeszly weeken byla mamuska u Tygrucha...Tygrych w 7 niebie,serniczki na zimno i inne rarytasy,sama razumiesz:-p:-p
poczym Tygrych dolka zlapal bo bidula sama w domku calymi dniami,brakuje jej imprez z mezowym jak za czasow studenckich...jak kazdej zreszta:-D
oj sory nie kazdej...bo jesli beziesz miala kaprys isc sobie na bibke zawsze mozesz podrzucic dziecie do LILAC...matka dziecioholiczka chetnie przygarnie kolejnego malucha pod swoj dach...swoja droga nie ogarniam jak ona ma zamiar to przezyc...ja z jednym swiruje czasem:szok::-D
Agacia jest w toku poszukiwan weselnych czyt.suknia,buty,bizuteria,sexi bielizna...:-D
ale to nie wazne bo ma juz kiece na poprawiny i do ego super korale:-D takze kwestia kiecy nie jest taka strszana:-D
no i przez Wasze gadulkowanie i wspominanie wesel,slubow,nocy poslubnych:-D samej mi sie zachcialo:szok::-D
Landryna chyba kupuje chate z Amo,i mase nowych pilotow uniwersalnychco by Alus mial co niszczyc...musi pozatym chlopak mieszac w tv...co by Cukier miala czas na bb...:-p
Landryna wybywa na 2 tyg do siorki,leci w czawartek takze super nowina odpoczniemy sobie troszke od jej zboczeniowania:-D
ostatnio jak juz jej Amo smacznie spal wklejala nam linki pene:szok::szok: a bylo to przed 22.00:szok::szok: sama rozumiesz:szok::szok:

za chwile dalszy ciag programu:-):-)(brak miejsca)

Pyciol ty kobito wielka jestes!!!!!!!!!!!!! posikalam sie prawie ze smiechu!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D

ej a uswiadomcie mnie co bylo na tych zdjeciach Landrynci tych Pene bo ja weszlam dopiero na drugi dzien a ich juz nie bylo:-:)-:)-:)-D:-Da musialy byc fajne skoro takiego zamieszania narobily:-D:-D

Pyciolku normalnie rozbrajasz mnie tymi streszczeniami. Ty to kobieto masz głowę:tak:

A ja kurczę dziewczyny szukam od paru dni jakiś fajnych ofert z tymi wakacjami i niby dużo tego jest, ale kurcze jak tylko znajde coś w miarę fajnego to od razu szukam na necie opinii innych osób i rezygnuję, bo nigdy nie są one tylko dobre. Wiem, że nigdy nie zadowolisz wszystkich, ale kurcze nie wiem na co zwracać szczególną uwagę szukając wakacji. W sumie to nawet jak wybierzesz hotel 5* możesz zaliczyć wtopę, a 3* może być super, ale ja już chyba się poddaję, bo znając mnie nigdzie nie pojedziemy, bo ciągle coś będzie źle:-(

Pyciolku normalnie rozbrajasz mnie tymi streszczeniami. Ty to kobieto masz głowę:tak:

A ja kurczę dziewczyny szukam od paru dni jakiś fajnych ofert z tymi wakacjami i niby dużo tego jest, ale kurcze jak tylko znajde coś w miarę fajnego to od razu szukam na necie opinii innych osób i rezygnuję, bo nigdy nie są one tylko dobre. Wiem, że nigdy nie zadowolisz wszystkich, ale kurcze nie wiem na co zwracać szczególną uwagę szukając wakacji. W sumie to nawet jak wybierzesz hotel 5* możesz zaliczyć wtopę, a 3* może być super, ale ja już chyba się poddaję, bo znając mnie nigdzie nie pojedziemy, bo ciągle coś będzie źle:-(

Asiulkaa a gdzie wybieracie sie???;-)

reklama
Do góry