reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

hej
Ale mam nadrabiania :zawstydzona/y:.Wczoraj byłam u siostry i połaziłysmy po sklepach, chciała sobie sukienkę kupic ale nic jej sie nie podobało :dry:.

i uwaga prawie po miesięcu bo 6 sierpnia minąłby równiutki miesiąc
mamy

drugiego ząbka !!!!!

reklama
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, FAKTYCZNIE DZIŚ WTOREK :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::baffled::baffled::szok::szok::-p:-D:-D:-D:-D, dzięki dziewczyny, że mnie uświadomiłyście :-D:-D:-D, już myślałam, że albo ja taka zacofana, albo Wy takie do przodu ...:-p:-D:-D:-D, naszczęście wszystko się wyjaśniło :-D:-D:-D

Witaj mamusia, bycz się ile wlezie, i zaglądaj do Nas kiedy znajdziesz chwilkę ;-)

Aga irlandia :szok::szok: suuuuper, wielkie wielkie gratulacje :-):-), Maja śliczna :tak::tak:, ale Ci zazdroszczę :zawstydzona/y::zawstydzona/y:, taki słodki, cieplutki mały szkrabek :zawstydzona/y::zawstydzona/y:, dużo zdrówka dla Was ;-):-):-):-) Pozdrawiam cała Twoją szczęśliwą 4 ;-);-):-):-)

Witajcie mamuski...ja tez w koncu dotarłam do kompa...a przede mną jeszcze gora prania nie wspominając o prasowaniu:szok::szok::szok::szok::szok:
Za nic nie uda mi się nadrobić...wiec prosba do Was
g040.gif
prosze o streszczenie dwóch ostatnich tygodni
g040.gif
g040.gif
g040.gif
która chetna...??może Pyciolek:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Jula od powrotu do domu non stop domaga sie towarzystwa, wiec niewiele moge zrobić.....

A o zajrzeniu do :elvis: nie wspomnę...może kiedys wygrzebię się z tych zaległości!!!!

Pozdrawiam Was i przesyłam mega buziaczki:tak:

Witam kobitki :tak:

wreszcie Was nadrobiłam:-D, jutro idkam z córcią na szczepienie :zawstydzona/y:, będzie biedna moja malutka:-(

pozdrawiam papatki
Trzymam kciuki, żeby malutka dzielnie zniosła szczepienie:tak:

odchudzam sie powolutku narazie wyeliminowalam slodycze:-D bo nadal karmie malego i nie moge z niczego wiecej zrezygnowac
A Ty kochana z czego niby się odchudzasz?

czesc dziewczyny:)
przyszla Wam sie pochwalic ze w piatek o 23.32 urodzilam coreczke Maje, 3470 kg, silami natury bez znieczulenia w tempie expresowym bez pekniecia i bez jakiegokolwiek szycia wewnetrznego i zewnetrznego:)
pozdrwiam serdecznie
Aga gratuluje z całego serduszka. Jak się cieszę, że w końcu u Ciebie wszystko się ułożyło :tak: Majeczka jest śliczniutka, taki maleńki okruszek jeszcze:tak: Mam nadzieje, że będziesz do nas od czasu do czasu zaglądała i pisała co u Ciebie i u małej.

Dziękujemy razem z Filipkiem wszystkim Kochanym Mamusiom za życzonka:-)

Wczoraj byliśmy z małym na szczepieniu. Kolejne dopiero po roku. Moje małe słoneczko dzielne było, tyko troszkę zapłakał jak pani wbiła igiełkę. Waży 9kg i ma 78cm, także duży z niego chłopczyk:tak:
U nas dziś paskudna pogoda, pochmurno i chłodno, ale chociaż troszkę odpoczniemy od tych upałów. I chyba przez tą pogode jakaś zdołowana jestem, ale nie będę Wam tu smęcić, bo to pewnie tylko chwilowe:tak:

Aha i mamy drugiego ząbka:-)

Witajcie mamuski...ja tez w koncu dotarłam do kompa...a przede mną jeszcze gora prania nie wspominając o prasowaniu:szok::szok::szok::szok::szok:
Za nic nie uda mi się nadrobić...wiec prosba do Was
g040.gif
prosze o streszczenie dwóch ostatnich tygodni
g040.gif
g040.gif
g040.gif
która chetna...??może Pyciolek:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Jula od powrotu do domu non stop domaga sie towarzystwa, wiec niewiele moge zrobić.....

A o zajrzeniu do :elvis: nie wspomnę...może kiedys wygrzebię się z tych zaległości!!!!

Pozdrawiam Was i przesyłam mega buziaczki:tak:

Ja jak prosiłam o, to, żeby babeczki tak dużo nie klikały, to mnie "olały" ... :-p:-p, tak więc Madziu ... nie ma litości !! i wyjątków :-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Wstałysmy i my:tak:i grzeczniutko się witamy:-)

Sto latek i ogromniaste całuski dla Aniki i Filipka od ciotki kokusi i Natalki:tak::tak::tak:

I od nas też:tak::tak:

Cudowna i jeszcze raz gratulacje!!!!

Aha i mamy drugiego ząbka:-)

Gratulacje!!!!

Ja jak prosiłam o, to, żeby babeczki tak dużo nie klikały, to mnie "olały" ... :-p:-p, tak więc Madziu ... nie ma litości !! i wyjątków :-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A mi obiecay że streszczą:-D:-D:-Dzobaczymy :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:czekam....

Do góry