reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

A ja się tak przed chwilą rozszalałam z głośna muzyka że nie usłyszałam kuriera pod drzwiami:zawstydzona/y:Dobrze że to juz dośc znajomy chłopak i zadzwonił do męża że nikt do niego nie wychodzi. Marcin do mnie dzwoni że gdzie ja jestem a ja oczy jak pięc złotych :-D

hehe, a dziewczyny co?nie śpią?pewnie szaleja przy tej muzie, co???:-D
mój Wiki jak tylko jakieś piosenki lecą to zamurowany, vhyba jakis muzykalny będzie:tak:

reklama
czesc dziewczyny:)
przyszla Wam sie pochwalic ze w piatek o 23.32 urodzilam coreczke Maje, 3470 kg, silami natury bez znieczulenia w tempie expresowym bez pekniecia i bez jakiegokolwiek szycia wewnetrznego i zewnetrznego:)
pozdrwiam serdecznie

Jesssu Aguś aż się popłakałam ze szczęścia:tak::tak::tak:
3małam za Was kciuki od poczatku i wiedziałam że się uda!!!
Majeczka jest przesłodka i życzę Wam żeby zdrowo się chowała i pięknie rosła ;-);-);-)a Tobie kochana jak najwięcej przespanych nocek :tak::tak::tak:
Buziole

hehe, a dziewczyny co?nie śpią?pewnie szaleja przy tej muzie, co???:-D
mój Wiki jak tylko jakieś piosenki lecą to zamurowany, vhyba jakis muzykalny będzie:tak:

No moje dziewczyny już dawno nie śpią i właśnie jak Natalka zaczęła marudzic to włączyłam im piosenki:tak:Ona jak słyczy jakąś muzykę to tak fajnie na dupce podskakuje:-D

witam moje kochane mamuski\
dopiero dotarlam do kompa
net mam bardzo wolny\i nie mma polskich liter
wiec ide sobe powoli nadrabiac'
u mnie wszystko oki
dzis w nocy jedziemy nad morze
wszytskim milego dzionka'
wiec ja sobie ide nadrabiac, mma nadzieje ze net sie nie rozlaczy

witam moje kochane mamuski\
dopiero dotarlam do kompa
net mam bardzo wolny\i nie mma polskich liter
wiec ide sobe powoli nadrabiac'