L
landryneczka_1982
Gość
widze ze nie ma nikogo to ide sie pakowac

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wstałysmy i myi grzeczniutko się witamy:-)
Sto latek i ogromniaste całuski dla Aniki i Filipka od ciotki kokusi i Natalki
hej hej tez juz jestem z kawą kto mi da jakies ciasto do kawy??![]()
tygrysek wal do pyciola wczoraj sie chwailila ze zrobila sernika na zimnoja niestety nic nie mam ze slodyczy dietka
![]()
ale ja na sernika na zimno juz patrzec nie moge tydzien temu robilam dla tesciowej w ten wekend dla swojej mamci i juz na zwrot mi sie cofa gdy widze sernikamarzy mi sie szarlotka hihihihii
![]()
czesc dziewczyny
przyszla Wam sie pochwalic ze w piatek o 23.32 urodzilam coreczke Maje, 3470 kg, silami natury bez znieczulenia w tempie expresowym bez pekniecia i bez jakiegokolwiek szycia wewnetrznego i zewnetrznego
pozdrwiam serdecznie
Ja lubię takie osobyTakże my teściówki bedziemy sie mogły dogadać
![]()
Sto latek i ogromniaste całuski dla Aniki i Filipka od ciotki kokusi i Natalki![]()
ale ja na sernika na zimno juz patrzec nie moge tydzien temu robilam dla tesciowej w ten wekend dla swojej mamci i juz na zwrot mi sie cofa gdy widze sernikamarzy mi sie szarlotka hihihihii
![]()
ale jestem twarda jak przeterminowany zelek i nie zjem nic slodniego tylko kawka z mlekiem
hahaha udalo mi sie mojego malego oszukac wlaczylam dobranocny ogrod z jouTube a wlaczylam telewizor i wylaczylam tam glos no i patrzy sie w tv a nie w kompano i patrzy sie w tv jak w nie wiem co bez ruchu siedzi na puzlach
![]()
czesc dziewczyny
przyszla Wam sie pochwalic ze w piatek o 23.32 urodzilam coreczke Maje, 3470 kg, silami natury bez znieczulenia w tempie expresowym bez pekniecia i bez jakiegokolwiek szycia wewnetrznego i zewnetrznego
pozdrwiam serdecznie