reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
czesc dziewczyny:)
przyszla Wam sie pochwalic ze w piatek o 23.32 urodzilam coreczke Maje, 3470 kg, silami natury bez znieczulenia w tempie expresowym bez pekniecia i bez jakiegokolwiek szycia wewnetrznego i zewnetrznego:)
pozdrwiam serdecznie

hura aga urodziła moje wielkie gratulacje kochana
cieszę się że wszystko ok teraz tylko życzę zdrówka i dużo dużo siły
malutka prześliczna

Wstałysmy i my:tak:i grzeczniutko się witamy:-)

Sto latek i ogromniaste całuski dla Aniki i Filipka od ciotki kokusi i Natalki:tak::tak::tak:

i my sie podpinamy...caluski dla Maluszkow kochanych;-);-)

hej hej tez juz jestem z kawą kto mi da jakies ciasto do kawy??:confused::confused::confused::confused:

ja mam sernika na zimno...wpadaj stara:-)

tygrysek wal do pyciola wczoraj sie chwailila ze zrobila sernika na zimno :shocked2: ja niestety nic nie mam ze slodyczy dietka:-D
:tak::tak:

ale ja na sernika na zimno juz patrzec nie moge tydzien temu robilam dla tesciowej w ten wekend dla swojej mamci i juz na zwrot mi sie cofa gdy widze sernika:-D:-D:-D marzy mi sie szarlotka hihihihii:-D:-D:-D:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

pfuuuu nie to nie:-D wiecej dla mnie:-D

przyszla Wam sie pochwalic ze w piatek o 23.32 urodzilam coreczke Maje, 3470 kg, silami natury bez znieczulenia w tempie expresowym bez pekniecia i bez jakiegokolwiek szycia wewnetrznego i zewnetrznego:)
pozdrwiam serdecznie

szczerze gratulujemy:tak::tak:
malutka jest sliczna:-)

A ja się tak przed chwilą rozszalałam z głośna muzyka że nie usłyszałam kuriera pod drzwiami:zawstydzona/y:Dobrze że to juz dośc znajomy chłopak i zadzwonił do męża że nikt do niego nie wychodzi. Marcin do mnie dzwoni że gdzie ja jestem a ja oczy jak pięc złotych :-D

reklama
Dzień dobry,

my dziś idziemy na ważenie, ciekawe ile ten mój,,okruszek''juz ma:-D
i spotkać się z koleżanką....nadal wściekła, ale pracuje nad soba:-D:tak:i odposzczam, bo inaczej zwariuje

Ja lubię takie osoby:) Także my teściówki bedziemy sie mogły dogadać:)

ale fajnie, że nie tylko ja taka jestem:tak::tak::tak:dogadamy sie kochana jak nic

Sto latek i ogromniaste całuski dla Aniki i Filipka od ciotki kokusi i Natalki:tak::tak::tak:

i od cioci Beciaczka i Wiktorka:tak:
ale ja na sernika na zimno juz patrzec nie moge tydzien temu robilam dla tesciowej w ten wekend dla swojej mamci i juz na zwrot mi sie cofa gdy widze sernika:-D:-D:-D marzy mi sie szarlotka hihihihii:-D:-D:-D:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Tygrys ja ci zrobię szarlotkę, jestem spec jeszcze taką z pianką:tak::-p

ale jestem twarda jak przeterminowany zelek i nie zjem nic slodniego tylko kawka z mlekiem

żelek...hehe...dobre:-D

hahaha udalo mi sie mojego malego oszukac wlaczylam dobranocny ogrod z jouTube a wlaczylam telewizor i wylaczylam tam glos no i patrzy sie w tv a nie w kompa:-D:-D:-D no i patrzy sie w tv jak w nie wiem co bez ruchu siedzi na puzlach:-D

hehe:-Dnie dobra mama a potem dziecko jakieś schizy będzie miało:-D

pozdrwiam serdecznie

super, GRATULACJE!!!!Mayeczka śliczna

Do góry