reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

PATYSIA GRATULUJEMY ZĄBKA:)

Agacia..... my tez nire dawno byysmy młode,bezdzietne, piękne:p hahaha:-D:-D:-D zartuje dalej jestesmy......tylko gdzu\ie niegdzie bardziej dziala juz siła grawitacji :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
przyszłam się pożalić

od wczoraj powinnam być na MAZURACH i cholera z.......ało nam się auto właśnie wczoraj jestem zła jak osa tak na to czekałam a tu d..a

w sumie dobrze że zepsuło się jeszcze w domu a nie w trasie bo co ja bym poczeła z dzieciaczkami ale wakacje sp......e buuuuu

przyszłam się pożalić

od wczoraj powinnam być na MAZURACH i cholera z.......ało nam się auto właśnie wczoraj jestem zła jak osa tak na to czekałam a tu d..a

w sumie dobrze że zepsuło się jeszcze w domu a nie w trasie bo co ja bym poczeła z dzieciaczkami ale wakacje sp......e buuuuu
oj bidulko....tez bym się wkurzyła tak szczerze.....:dry: DOBIJECIE SOBIE JAKOS....i faktycznie dobrze,ze w domku,a nie gdzies na trasie....:tak:

Hej dziewczęta,
w końcu net mi działa jak należy i mam nadzieję nadrobić wieczorem cały tydzień choć będzie ciężko:-(
u nas dziś brzydka pogoda-pada deszcz, więc me dziecię śpi w domku oczywiście w wózku i bujane przeze mnie nogą:baffled::-D
u nas w miarę chodzimy od tamtego tyg na rehabilitację, bo Bianka ma lekką asymetrię:-:)-(,ale wierzę,że wszystko będzie ok

przyszłam się pożalić

oj współczuje, ja tez dziś wściekła o podróż...ale to juz nie tu:elvis:

Hej dziewczęta,
w końcu net mi działa jak należy i mam nadzieję nadrobić wieczorem cały tydzień choć będzie ciężko:-(
u nas dziś brzydka pogoda-pada deszcz, więc me dziecię śpi w domku oczywiście w wózku i bujane przeze mnie nogą:baffled::-D
u nas w miarę chodzimy od tamtego tyg na rehabilitację, bo Bianka ma lekką asymetrię:-:)-(,ale wierzę,że wszystko będzie ok

oj powodzenia w nadrabianiu,
sama napisałaś lekka asymetria, więc rehabilitacja na pewno pomoze, zobaczysz, wszystko będzie dobrze

No to tak.. u nas dziwnie...

Mari wczoraj wysypało,ze wygląda jak biedroneczka...głwonie na głowce, szyjce, piersiątkach troszku na brzuszku i pleckach.....ale przynajmniej wiemy,ze to na bank 3 DNIÓWKA nieszczęsna....
po fakcie pocieszamy sie tym, ze podobno im szybciej ja dzidzia przechodzi tym lepiej,a z regóły i tak ja dziwecko zalicza od 6 do 36 miesiaca zycia....bo ona uczy organizm dzicka prawidłowo odpowidac obronnie na wirusy,,,,, MY JUZ PO :tak::tak::-)
Poza tym Mari budzi sie w nocy srednio co 2 godzinki,na....nowłąsnie nie bardzo wiem na co....wystarczy ja wziac na rece i spi dalej...albo dac troszke herbatki....dzisiaj wstawałam tak.....22, 23:30, okolo 2. przed 4, o 6:30 na butle i basta o 7:10.....ZWARIUJEEEEEEEEE.....
A teraz oczywsicie...oj nie mam komu zyczonek złożyc...tak wiec składam zaległe wczorajsze :*:*:* wszystkiego naj naj naj:*bo ciocia wczoraj zamuliła;*
Kanusia współczuje nocek i łącze się z Tobą w bólu:-( U nas od prawie 3 tyg Filip budzi się w nocy co chwilę w sumie nie wiadomo po co. Albo trochę marudzi, albo chce smoka, ale 2 łyki wody. Normalnie oszaleję z tym moim dzieckiem:angry::angry::angry:
A 3-dniówieczka - dobrze, że Marii ma to już za sobą:tak:

Cześć kochane :-)

Ale się za Wami stęskniłam... mam prawie 70 stron do nadrobienia i nie wiem, czy mi się uda, bo za kilka dni wyjeżdżam do rodziców na trzy tygodnie i muszę się ogarnąć.

Może najpierw napisze co u nas, a potem poczytam co tam u Was :-)
MAMY ZĄBKA!!!! Tak się cieszę-w sumie Młody był trochę marudny i często robił kupkę, więc jakoś to przeżyliśmy. Przez kilka dni była u mnie moja mama-codziennie duuuużo spacerowałyśmy i byłysmy na mega zakupach-obkupiłam chyba cały HM :-) i kupiłyśmy Olkowi buty Pumy-teraz może szpanować :-D Poza tym moje dziecko w kocu się przekręca z plecków na brzuszek i nawet ładnie siedzi-trochę mi ulżyło, bo pediatra dała mu na to miesiąc, a potem mieliśmy pójść do neurologa. I nauczył się stać na nożkach. Dużo tego, jak na tygodniową nieobecność :-)Z gorszych wiadomości-Olek już 4 tygodnie kaszle mokrym kaszlem. Byłam już trzy razy u pediatry i oskrzela ma czyste. Teraz podaję mu Zyrtec.

No to lecę nadrabiać, chociaż mam pewne obawy, że mój synek mi na to nie pozwoli :-)
Gratulujemy ząbka!!!! A co do rozwoju Olusia jak widzisz nie było powodu do obaw. Mały robi wszystko w swoim czasie:tak:

U nas też w nocy przeszło straszne burzysko. A rano sąsiad kosił trawę o 5.30:angry::angry::angry: I w sobotę było to samo! Chyba facet na głowę upadł:angry:
Filipowi idzie drugi ząbek. Jest taki marudny, że ciężki z nim wytrzymać no i już dziąsełko mu pękło, więc mam nadzieję, że ząbek tuz tuż i w końcu wróci mój grzeczny aniołek:tak:
Za chwilkę zbieramy sie do lekarza, ostatnie szczepeinie na pneumokoki i kolejne dopiero po roku. Trzymajcie kciuki, żeby mały był dzielny;-)

Agacia..... my tez nire dawno byysmy młode,bezdzietne, piękne:p hahaha:-D:-D:-D zartuje dalej jestesmy......tylko gdzu\ie niegdzie bardziej dziala juz siła grawitacji :-D:-D:-D:-D:-D
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
przyszłam się pożalić

no to faktycznie niefajnie z tym autkiem ale z pewnością coś wymyślicie.
Hej dziewczęta,
napewno będzie dobrze, u dzieci w tym wieku wszystko, szybko da się jeszcze naprostować. powodzenia.

reklama
hej dziewczynki jakos ostatnio nie mam weny do pisania od czwartku moj mezus mial urlopik wiec bylismy razem w niedziele przyjechala moja mamunia , tak sie za nia stesknilam :zawstydzona/y: a dzis szary powrot do rzeczywistosci.......... wogule dopadl mnie jakis dol:-:)-:)-(nic mi sie nie chce chodze i nawet zaliczylam juz poranne lanie łez:-(zero ochoty na nic nawet na bb wiec ciuchutko sobie bede siedziec i czasem podczytam

Do góry