reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cześć kochane :-)

Ale się za Wami stęskniłam... mam prawie 70 stron do nadrobienia i nie wiem, czy mi się uda, bo za kilka dni wyjeżdżam do rodziców na trzy tygodnie i muszę się ogarnąć.

Może najpierw napisze co u nas, a potem poczytam co tam u Was :-)
MAMY ZĄBKA!!!! Tak się cieszę-w sumie Młody był trochę marudny i często robił kupkę, więc jakoś to przeżyliśmy. Przez kilka dni była u mnie moja mama-codziennie duuuużo spacerowałyśmy i byłysmy na mega zakupach-obkupiłam chyba cały HM :-) i kupiłyśmy Olkowi buty Pumy-teraz może szpanować :-D Poza tym moje dziecko w kocu się przekręca z plecków na brzuszek i nawet ładnie siedzi-trochę mi ulżyło, bo pediatra dała mu na to miesiąc, a potem mieliśmy pójść do neurologa. I nauczył się stać na nożkach. Dużo tego, jak na tygodniową nieobecność :-)Z gorszych wiadomości-Olek już 4 tygodnie kaszle mokrym kaszlem. Byłam już trzy razy u pediatry i oskrzela ma czyste. Teraz podaję mu Zyrtec.

No to lecę nadrabiać, chociaż mam pewne obawy, że mój synek mi na to nie pozwoli :-)

GRATULACJE pierwszego zabka :-D:-D:-D:-D

reklama
a mnie moje dziecie nie chce zadziwić. i już się boję, że za kilka tygodni bedzie zostawał z ciocią na 5 godzin. i jak on uśnie jak jest nałogowcem cycowym:-:)no:

witajcie mamuski :-)
u nas weekend cudownie ciepły:tak: wczoraj zaliczyłysmy morze, Nuśka bała sie piasku:-D było duzo smiechu:-)
a dzis deszcz i burze:baffled: myslałam że nie wyjde do pracy bo jataki tchórz jestem i burzy sie boje:zawstydzona/y: ale jakos dałam radę...
ps. najlepsze zyczenia dla weekendowych solenizantów:tak::tak::tak:
miłego dnia

Hej :-)

U nas padało w nocy i raniutko :-(, ale jest przynajmniej lepsze powietrze.
Wczoraj bylismy nad jeziorkiem u mojej siostry w domku letniskowym, fajnie było odpoczęłąm sobie bo tatus zajmował się synkiem :tak:. Szkoda, że tak krótko. W domku akurat był od piątku mojej siostry syn z kolegami, zajeżdżam a tak pełno lasek :szok:. Ale byli grzeczni :-D. I wczoraj się dowiedziałam, ze mojej drugiej siostry syn ma dziewczynę i na wesele chyba z nią przyjdzie :szok:, podobno są razem juz od 5 miesięcy ale nic nikomu nie mówi, zwłaszcza rodzicom bo się z niego smieją. Właściwie czemu się dziwic przeciez on bedzie miał już w listopadzie 18 lat :szok:. Ale taki nieśmiały jest, za to bardzo męski i dojrzały.

Hej :-)

U nas padało w nocy i raniutko :-(, ale jest przynajmniej lepsze powietrze.
Wczoraj bylismy nad jeziorkiem u mojej siostry w domku letniskowym, fajnie było odpoczęłąm sobie bo tatus zajmował się synkiem :tak:. Szkoda, że tak krótko. W domku akurat był od piątku mojej siostry syn z kolegami, zajeżdżam a tak pełno lasek :szok:. Ale byli grzeczni :-D. I wczoraj się dowiedziałam, ze mojej drugiej siostry syn ma dziewczynę i na wesele chyba z nią przyjdzie :szok:, podobno są razem juz od 5 miesięcy ale nic nikomu nie mówi, zwłaszcza rodzicom bo się z niego smieją. Właściwie czemu się dziwic przeciez on bedzie miał już w listopadzie 18 lat :szok:. Ale taki nieśmiały jest, za to bardzo męski i dojrzały.
no ale chyba dobrze, że syn siostry przyjdzie w towarzystwie a taka dziewczyna to dużo nie zje:-Dwiec nie ma się czym martwić chyba.

Dzień dobry dziewczynki,
no widzę, dziś w końcu interes się kręci, bo weekend to była masakra...duchy tu tylko chodziły po wszystkich wątkach:tak::-D:-D:-D

Poza tym Mari budzi sie w nocy srednio co 2 godzinki,na....nowłąsnie nie bardzo wiem na co....wystarczy ja wziac na rece i spi dalej...albo dac troszke herbatki....dzisiaj wstawałam tak.....22, 23:30, okolo 2. przed 4, o 6:30 na butle i basta o 7:10.....ZWARIUJEEEEEEEEE.....

nocek nie zazdroszczę Kochana, ale wydaje mi się lepsze to niz ta przebrzydła 3dniówa, aż sie boję, czy naprawdę wszystkie dzieci to przechodzą???my nie chcemy:no::no::no:

Witam wszystkie mamusie, u nas na szczęście pogoda dopisuje,noc też moge zaliczyc do tych w miare udanych. Teraz jemy sniadanko i na 10 30 jedziemy do agencji reklamowej z Maksem bo szukają dzieci juz od 6 mies trzymajcie kciukasy ;-):-)

POWODZENIA, ja tez czegoś takiego szukałam, bo...mnie namówili, rodzinka, znajomi, każdy tylko Wiki taki cudny to szukaj jakiegos castingu, no to zaczęłam szukać, ale klops, nic nie znalazłam, i sobie dałam spokój

uwierz,ze tak łatwo poszło mi pierwszy raz....hahhah

mnie się TEN RAZ JEDYNY zdarzył dokładnie wczoraj jak gadałam z rodzicami na skype, mama myślała, ż epadnie ze śmiechu, tak sie pokładał i przy tym śmieszne miny robił, a w efekcie go wczesniej położyłam spać

MAMY ZĄBKA!!!! Tak się cieszę-w sumie
No to lecę nadrabiać, chociaż mam pewne obawy, że mój synek mi na to nie pozwoli :-)

GRATULUJEMY ZĄBKA!!!

reklama
Do góry