kana161
Mama "terrorystek" :P
Tygrysku kochana nasza:*:*:* głowka do góry:*:* nie smutkaj sie.....hej dziewczynki jakos ostatnio nie mam weny do pisania od czwartku moj mezus mial urlopik wiec bylismy razem w niedziele przyjechala moja mamunia , tak sie za nia stesknilama dzis szary powrot do rzeczywistosci.......... wogule dopadl mnie jakis dol:-
-
-(nic mi sie nie chce chodze i nawet zaliczylam juz poranne lanie łez:-(zero ochoty na nic nawet na bb wiec ciuchutko sobie bede siedziec i czasem podczytam

łoooo, to ja widze, że nie tylko nasze dzieci razem sie psują ale i my same:-(
mnie też sie dzisiaj nicu nie chce i nawet jeszcze nic nie zrobiłam w domciu i wstyd sie przyznać ale chodzimy z Kubuniem w piżamach. tylko u mnie to takie nie chce mi sie po meczącym weekendzie i pewnie jak wyjdzie słonko to minie
![]()
JEJUSIU BABECZKI CO wAM DZISIAJ JEST...DZIECIACZKI ZDROWE, BABY ZDROWE, DOM CALY NIO TO CZEGO Wam brakuje;p hahha oj porzuccie smutki usmiech ale raz!!!!!!!!!!!!!!!!no to widzę, że nie tylko ja taka dziś zdołowana, witajcie dziewczyny w klubie...a jeśli macie ochotę zapomniec na chwilę o swoich dołkach to ja poproszę was o pomoc i obiektywną opiniebo sama nie wiem, czy odpuścić i spokornieć, co i tak nic nie zmieni, bo będę wszystko w sobie dusić, czy dalej się awanturować, a jeśli chodzi o dziecko to w jego obronie i do końca świata moge się awanturować
a wściekła jestem taka, że aż mi sama łzy lecą ze wściekłości
![]()

Ja jestem usprawiedliwiona...dopiero sama wróciłam do żywych, aktywnych BB....No ładnie nie było mnie prawie trzy dni a nikt nawet tego nie zauważy
A więc takie jesteście.....
:-(to ja robię focha i idę się witac z mężykiem
No a tak wogóle to dzień dobry niedobrzyce:-)

A i Kokusiu dziekuje slicznie za przekazywanie information ode mnie :* kochana z Ciebie kobitka;*:*:*