reklama
Witam wszystkie mamusie, u nas na szczęście pogoda dopisuje,noc też moge zaliczyc do tych w miare udanych. Teraz jemy sniadanko i na 10 30 jedziemy do agencji reklamowej z Maksem bo szukają dzieci juz od 6 mies trzymajcie kciukasy ;-):-)
edee24
Mama Alanka :-)
Witam się i ja poniedziałkowo :-)
Dziękuję kochaniutkie za wszystkie wczorajsze życzonka dla Alanka, jesteście kochane
tylko dlaczego tak mało ich było 

, żartuję
, widziałam, że produkcja weekendowa spadła niemal do zera 

, i dobrze ;-)
, przynajmniej raz w życiu człowiek ma mniej niż 10 stron do nadrobienia 

:-)
Dziękuję kochaniutkie za wszystkie wczorajsze życzonka dla Alanka, jesteście kochane

kana161
Mama "terrorystek" :P
Olcia powodzonka :-) fajna sparawa...maluszek bedzie miał zabawe jak nic jak się udaWitam wszystkie mamusie, u nas na szczęście pogoda dopisuje,noc też moge zaliczyc do tych w miare udanych. Teraz jemy sniadanko i na 10 30 jedziemy do agencji reklamowej z Maksem bo szukają dzieci juz od 6 mies trzymajcie kciukasy ;-):-)
Edee ja dopiero dzisiaj napisałam raniutko,bo wczoraj troszku zamuliłam....Witam się i ja poniedziałkowo :-)
Dziękuję kochaniutkie za wszystkie wczorajsze życzonka dla Alanka, jesteście kochanetylko dlaczego tak mało ich było
, żartuję
, widziałam, że produkcja weekendowa spadła niemal do zera
, i dobrze ;-)
, przynajmniej raz w życiu człowiek ma mniej niż 10 stron do nadrobienia
:-)

A z newsów to moja córka zasnęła mi UWAGA

to masz dobrze, bo ja już mojego wiercipietka ze 40 minut próbuje ululać i nic tylko coraz bardziej marudny, ech!Olcia powodzonka :-) fajna sparawa...maluszek bedzie miał zabawe jak nic jak się udatrzymamy kciuki
Edee ja dopiero dzisiaj napisałam raniutko,bo wczoraj troszku zamuliłam....spóżnione ,ale szczere
A z newsów to moja córka zasnęła mi UWAGAna rękach przed chwileczka....leciało You Can Dance i widziałamz,e Mari jest zmeczona,ale sobie mysle poczekamy do konca solówek...po chwili patrze a jej tak dziwnie głowka opada do przodu lukam a ona ziuzia...
myslalam,ze padne z wrazenia...hahahah
kana161
Mama "terrorystek" :P
uwierz,ze tak łatwo poszło mi pierwszy raz....hahhahto masz dobrze, bo ja już mojego wiercipietka ze 40 minut próbuje ululać i nic tylko coraz bardziej marudny, ech!
xpatrysiax
mamusia Olusia :)
Cześć kochane :-)
Ale się za Wami stęskniłam... mam prawie 70 stron do nadrobienia i nie wiem, czy mi się uda, bo za kilka dni wyjeżdżam do rodziców na trzy tygodnie i muszę się ogarnąć.
Może najpierw napisze co u nas, a potem poczytam co tam u Was :-)
MAMY ZĄBKA!!!! Tak się cieszę-w sumie Młody był trochę marudny i często robił kupkę, więc jakoś to przeżyliśmy. Przez kilka dni była u mnie moja mama-codziennie duuuużo spacerowałyśmy i byłysmy na mega zakupach-obkupiłam chyba cały HM :-) i kupiłyśmy Olkowi buty Pumy-teraz może szpanować
Poza tym moje dziecko w kocu się przekręca z plecków na brzuszek i nawet ładnie siedzi-trochę mi ulżyło, bo pediatra dała mu na to miesiąc, a potem mieliśmy pójść do neurologa. I nauczył się stać na nożkach. Dużo tego, jak na tygodniową nieobecność :-)Z gorszych wiadomości-Olek już 4 tygodnie kaszle mokrym kaszlem. Byłam już trzy razy u pediatry i oskrzela ma czyste. Teraz podaję mu Zyrtec.
No to lecę nadrabiać, chociaż mam pewne obawy, że mój synek mi na to nie pozwoli :-)
Ale się za Wami stęskniłam... mam prawie 70 stron do nadrobienia i nie wiem, czy mi się uda, bo za kilka dni wyjeżdżam do rodziców na trzy tygodnie i muszę się ogarnąć.
Może najpierw napisze co u nas, a potem poczytam co tam u Was :-)
MAMY ZĄBKA!!!! Tak się cieszę-w sumie Młody był trochę marudny i często robił kupkę, więc jakoś to przeżyliśmy. Przez kilka dni była u mnie moja mama-codziennie duuuużo spacerowałyśmy i byłysmy na mega zakupach-obkupiłam chyba cały HM :-) i kupiłyśmy Olkowi buty Pumy-teraz może szpanować

No to lecę nadrabiać, chociaż mam pewne obawy, że mój synek mi na to nie pozwoli :-)
reklama
L
landryneczka_1982
Gość
No to tak.. u nas dziwnie...
Mari wczoraj wysypało,ze wygląda jak biedroneczka...głwonie na głowce, szyjce, piersiątkach troszku na brzuszku i pleckach.....ale przynajmniej wiemy,ze to na bank 3 DNIÓWKA nieszczęsna....
po fakcie pocieszamy sie tym, ze podobno im szybciej ja dzidzia przechodzi tym lepiej,a z regóły i tak ja dziwecko zalicza od 6 do 36 miesiaca zycia....bo ona uczy organizm dzicka prawidłowo odpowidac obronnie na wirusy,,,,, MY JUZ PO:-)
Poza tym Mari budzi sie w nocy srednio co 2 godzinki,na....nowłąsnie nie bardzo wiem na co....wystarczy ja wziac na rece i spi dalej...albo dac troszke herbatki....dzisiaj wstawałam tak.....22, 23:30, okolo 2. przed 4, o 6:30 na butle i basta o 7:10.....ZWARIUJEEEEEEEEE.....
A teraz oczywsicie...oj nie mam komu zyczonek złożyc...tak wiec składam zaległe wczorajsze :*:*:* wszystkiego naj naj naj:*bo ciocia wczoraj zamuliła;*
no widze ze moj Alus zaczol tego wiruska sprzedawac

ja wogole wczoraj nie mialam czasu nawet kompa wlaczyc ciagle w biegu

mam wazne pytanie do mam lecacych samolotem jak robiliscie z wozkiem -spacerowka i fotelikiem samochodowymtym do 18 kg???? mozna oby dwa brac czy tylko spacerowke??? nie mam pojecia jak to sie zobie ja lece kompania Alitalia...
sorki za pogrubienie alw zalezy mi na szybkiej odpowiedzi