reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

hej dziewczynki jakos ostatnio nie mam weny do pisania od czwartku moj mezus mial urlopik wiec bylismy razem w niedziele przyjechala moja mamunia , tak sie za nia stesknilam :zawstydzona/y: a dzis szary powrot do rzeczywistosci.......... wogule dopadl mnie jakis dol:-:)-:)-(nic mi sie nie chce chodze i nawet zaliczylam juz poranne lanie łez:-(zero ochoty na nic nawet na bb wiec ciuchutko sobie bede siedziec i czasem podczytam
łoooo, to ja widze, że nie tylko nasze dzieci razem sie psują ale i my same:-(
mnie też sie dzisiaj nicu nie chce i nawet jeszcze nic nie zrobiłam w domciu i wstyd sie przyznać ale chodzimy z Kubuniem w piżamach:zawstydzona/y:. tylko u mnie to takie nie chce mi sie po meczącym weekendzie i pewnie jak wyjdzie słonko to minie:tak:

reklama
no to widzę, że nie tylko ja taka dziś zdołowana, witajcie dziewczyny w klubie...a jeśli macie ochotę zapomniec na chwilę o swoich dołkach to ja poproszę was o pomoc i obiektywną opinie:elvis:bo sama nie wiem, czy odpuścić i spokornieć, co i tak nic nie zmieni, bo będę wszystko w sobie dusić, czy dalej się awanturować, a jeśli chodzi o dziecko to w jego obronie i do końca świata moge się awanturować:tak:a wściekła jestem taka, że aż mi sama łzy lecą ze wściekłości:wściekła/y::angry:

taka późna godzina a ja druga? :szok:
dzień dobry śpiochy :-)

STO LAT DLA OLKA I ALANKA :-)

ja tez jestem
dzień dobry niedzielnie,
a niedziela to wszyscy leniu****ę, wszystkiego naj dla małych świętujących,
miłego dzionka

i ja tez jestesm;-);-)
ale napalilam sie i szukam wesel:-p:-p
wszytskiego najlepsiejszego dla dolenizantow:tak:
buziaki mamutki,udanej niedzieli;-)

Kurcze 2 razy posta napisałam i mi wcięło:angry::angry::angry:

Jeszcze nie wybraliśmy miesjca. Grecja, Turcja, może Hiszpania. Byle by było ciepło, morze, plaża i możliwość oderwania sie od monotonii dnia codziennego. Chcemy dorwać jakąs ofertę last minute, bo zawsze parę groszy taniej, a poza tym mój mąż ma taką pracą, że nie mogliśym nic wcześniej rezerwować, bo akurat w tym czasie mógł być zawalony pracą i byłby problem z urlopem, a teraz akurat ma w pracy luzy, więc możemy coś szukać.

To wyboraź sobie Pyciolku, że lokal gdzie my mieliśmy wesele ma pierwsze wolne terminy w 2014:szok: Jak pytaliśmy o ten lokal ponad rok temu to wolne terminy były na 2012 i nieważne czy to sobota czy środa. Mieliśmy w środę, bo akurat coś się zwolniło. Ale jestem tym lokalem zachwycona, nigdy nie byłam na tak profesjonalnie zorganizowanym weselu:tak: Jeśli jesteś spod Opola to pewnie kojarzysz Chrząszczyce. Tam właśnie mieliśmy wesele;-)

Wszystkiego NAJ dla Naszych dzisiejszych przeprzystojnych solenizantów Olusia i Alanka

My dziś wybieramy się nad wodę, bo upał u nas niesamowity. Tylko zjemy obiadek i spadamy. Także życze Wam kobitki miłej niedzieli. Wpadnę wieczorkiem;-)

Dziendobry laseczki, ja dzis nie zyje, troszke wczoraj pobalowalam:-D:-D Bylo fajnie, ale wrocilam o 4 a o 6 moj synus juz sie wyspal, na szczescie mamusia go wziela, i poszlam sie polozyc, ale zaraz wstal moj brat i musial mi poopowiadac zdarzenia dnia wczorajszego :p Wszystkiego najcudowniejszego dla Olusia i Alanka !!!

Pyciol, ale fajne te filmiki ze slubu, chyba cos z moimi hormonami nie tak, bo mi sie plakac chcialo na tych romantycznych pisenkach:-p:-p:-p
Landryna wisi mi stowe, bo Amo jednak pojedzie po prezent. Mowilam ! :))

No to tak.. u nas dziwnie...

Mari wczoraj wysypało,ze wygląda jak biedroneczka...głwonie na głowce, szyjce, piersiątkach troszku na brzuszku i pleckach.....ale przynajmniej wiemy,ze to na bank 3 DNIÓWKA nieszczęsna....
po fakcie pocieszamy sie tym, ze podobno im szybciej ja dzidzia przechodzi tym lepiej,a z regóły i tak ja dziwecko zalicza od 6 do 36 miesiaca zycia....bo ona uczy organizm dzicka prawidłowo odpowidac obronnie na wirusy,,,,, MY JUZ PO :tak::tak::-)

Poza tym Mari budzi sie w nocy srednio co 2 godzinki,na....nowłąsnie nie bardzo wiem na co....wystarczy ja wziac na rece i spi dalej...albo dac troszke herbatki....dzisiaj wstawałam tak.....22, 23:30, okolo 2. przed 4, o 6:30 na butle i basta o 7:10.....ZWARIUJEEEEEEEEE.....

A teraz oczywsicie...oj nie mam komu zyczonek złożyc...tak wiec składam zaległe wczorajsze :*:*:* wszystkiego naj naj naj:*bo ciocia wczoraj zamuliła;*

Baaaardzo dziękujemy za życzonka, a Oluś przesyła obślinione całuski :-) I dzięki za wszytskie gratulacje w sprawie ząbka :-)

dzień doberek

my też już nie śpimy:-D

w nocy mieliśmy taaaakgromniastą burzę że szok, szok, szok. Ja się budziłam co chwilkę ale Kubuń nazczęście wymęczony spał jak aniołek. Wniosek z tego, ż emuszę go codziennie baaardzo męczyć i późno kłąść spać. No ale nie da się codzień świętować.
Mnie równo z sierpniem zaczęła męczyć okrótnie alergia więc humoru mam tyle o ile:wściekła/y::wściekła/y:

No a teraz idziem poczytać......

Oj, to chyba ta burza tym razem trochę ominęła Konstantynów, bo u nas tylko trochę błyskało. Współczuję alergiii i trzymam kciuki, żeby puściła.

jak to - sobie daruję???!!! taką produkcje chcesz olać???!!!:-D:-D:-D

a tak w ogóle to GRaTULUJEMY ZABKA!:-D

No własnie trochę olałam, ale zapisałam strony i jak będe miała chwilkę to wrócę :tak:

Kanusia współczuje nocek i łącze się z Tobą w bólu:-( U nas od prawie 3 tyg Filip budzi się w nocy co chwilę w sumie nie wiadomo po co. Albo trochę marudzi, albo chce smoka, ale 2 łyki wody. Normalnie oszaleję z tym moim dzieckiem:angry::angry::angry:
A 3-dniówieczka - dobrze, że Marii ma to już za sobą:tak:

Gratulujemy ząbka!!!! A co do rozwoju Olusia jak widzisz nie było powodu do obaw. Mały robi wszystko w swoim czasie:tak:

U nas też w nocy przeszło straszne burzysko. A rano sąsiad kosił trawę o 5.30:angry::angry::angry: I w sobotę było to samo! Chyba facet na głowę upadł:angry:
Filipowi idzie drugi ząbek. Jest taki marudny, że ciężki z nim wytrzymać no i już dziąsełko mu pękło, więc mam nadzieję, że ząbek tuz tuż i w końcu wróci mój grzeczny aniołek:tak:
Za chwilkę zbieramy sie do lekarza, ostatnie szczepeinie na pneumokoki i kolejne dopiero po roku. Trzymajcie kciuki, żeby mały był dzielny;-)

Trzymam mocno kciuki za Filipka :tak:

hej dziewczynki jakos ostatnio nie mam weny do pisania od czwartku moj mezus mial urlopik wiec bylismy razem w niedziele przyjechala moja mamunia , tak sie za nia stesknilam :zawstydzona/y: a dzis szary powrot do rzeczywistosci.......... wogule dopadl mnie jakis dol:-:)-:)-(nic mi sie nie chce chodze i nawet zaliczylam juz poranne lanie łez:-(zero ochoty na nic nawet na bb wiec ciuchutko sobie bede siedziec i czasem podczytam

Bierz łopatę i zakop ten wstrętny dół. A na poprawę humoru polecam bb, no chyba że chcesz na odwyk :baffled:

:wściekła/y:No ładnie nie było mnie prawie trzy dni a nikt nawet tego nie zauważy:szok: A więc takie jesteście.....:dry::-(to ja robię focha i idę się witac z mężykiem:tak:

No a tak wogóle to dzień dobry niedobrzyce:-)
mnie też nie było i też nikt o mnie nie pytał bo mnie sie wydaje, że wiekszość moich postów jest niewidzialna i to forum zepsute jakieś

A ja mam jeszcze prośbę. Jakiś czas temu na "Zakupach" prosilam o radę dot. inhalatorów. Zerknijcie proszę, albo tutaj napiszcie jaie macie i na co zwracać uwagę przy zakupie.

ja mialam dwa i dla mnie sa wszytkie takie same zmienilam na tanszy bo nie widzialam sensu kupowac drogi...
WSZYTKIE SA takie same tylko niekotre maja wiecej bajerow i za to sie placi:-D:-D

reklama
Dziendobry laseczki, ja dzis nie zyje, troszke wczoraj pobalowalam:-D:-D Bylo fajnie, ale wrocilam o 4 a o 6 moj synus juz sie wyspal, na szczescie mamusia go wziela, i poszlam sie polozyc, ale zaraz wstal moj brat i musial mi poopowiadac zdarzenia dnia wczorajszego :p Wszystkiego najcudowniejszego dla Olusia i Alanka !!!

Pyciol, ale fajne te filmiki ze slubu, chyba cos z moimi hormonami nie tak, bo mi sie plakac chcialo na tych romantycznych pisenkach:-p:-p:-p
Landryna wisi mi stowe, bo Amo jednak pojedzie po prezent. Mowilam ! :))

:sorry2: jeszcze nie pojechal po prezent moze dzis pojedzie jak wczensiej wyjdzie z pracy :szok:

Do góry