reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cześć dziewczynki:-) I chłopaki:-p
Ja chciałam się Wam pochwalić,ze miałam dzisiaj pierwsze USG:tak: Nic nie widziałam co prawda,bo ginka mi nie pokazała:wściekła/y: ale mam zdjęcie na którym jest główka:tak: I wiem,że dzidzia zdrowa,kręgosłupik i serduszko w porządku:tak: I wyszło,że jest o 2 tygodnie starsza niż wynikało z miesiączki.Termin przesunął sie na 21 listopada,ale zostajemy z Wami:tak: No i muszę poprawić suwaczek.Tak więc mój brzuszek rośnie jeszcze wolniej niż myślałam:-p A ruchy poczułam dopiero jak dzidzia miała 22 tygodnie.

No to Gratulaccje!!!! :-):-)

Witaski przytulaski!!!

Właśnie wróciłam....wypoczęta...opalona...i naładowana pozytywną energią bo słoneczka nie brakowało i nadal świeci:-):-):-):-):-):-):-)

Chyba nie nadrobię wszystkiego bo musiałabym siedzieć przy kompie kilka dni...tyle naskrobałyście haha:-):-):-):-)

Gratuluję wszystkim tym co poznali płeć i witam nowe grudnióweczki:-):-):-)

Yoka miło , że już wróciłaś:tak:;-)

reklama
Marzycielko dziękuję:tak: Oglądałam Twoje zdjęcia...Moja dzidzia ma teraz 24 tygodnie,a brzuszek mam taki jak Ty w 17 tc.:confused: A w ogóle to bardzo się zmieniłaś w czasie ciąży:tak: I mam pytanko.Masz linka do tego łóżeczka z pościelą?Bo na zakupach tyle stron,że nie mogę znaleźć...

witam
tyle dziś pisałyście że siedziałam pół dnia i nadrabiałam zaległości :-)

byłam wczoraj na badaniu z obciążenia glukozą, i stwierdzam ze ta glukoza to ohydztwo:baffled: w pewnym momencie myślałam że nie dam rady tego wypić i po prostu zwymiotuje... ale jak mi pielęgniarka powiedziała że badanie będzie wtedy nieważne i będę musiała wypić to jeszcze raz to się zawzięłam i ... udało mi się :happy2: ale i tak później przez cały dzień było mi niedobrze:baffled:
a dziewczyny pamiętajcie że jak będziecie szły na to badanie żeby zabrać z sobą cytrynę ponoć "lepiej" wtedy smakuje:dry: ja niestety cytrynki nie miałam

2c69c12af4.png

co do teściówek to ogólnie mówiąc trzeba się nimi nie przejmować:happy2:
ja też mam niezłą teściową,z którą niestety mieszkam i czasami jak mi dopiecze to mam dość ale na szczęście mój kochany misiek stoi za mną i zawsze mnie broni:-)
2c69c12af4.png

Marzycielko dziękuję:tak: Oglądałam Twoje zdjęcia...Moja dzidzia ma teraz 24 tygodnie,a brzuszek mam taki jak Ty w 17 tc.:confused: A w ogóle to bardzo się zmieniłaś w czasie ciąży:tak: I mam pytanko.Masz linka do tego łóżeczka z pościelą?Bo na zakupach tyle stron,że nie mogę znaleźć...

Wiesz ja brzuszek mam spory bo to chyba taka moja budowa.:-)
Oglądałaś zdjęcia na Picassa? No tam wyglądałam inaczej a ciąża fakt bardzo mnie zmieniła i choć nie do końca jestem z tej zmiany zadowlona to wiem , że wrócę do swojej wagi i szczupłości;-)
Jestem sprtowcem i mam zawzięcie więc po ciąży zaraz wracam do dawnej sylwetki nawet gdybym miała harować jak wółłłłłł:-D
Zaraz daję Ci ten link na Zakupach.

Myszqa ja tez mama na imię Karolina to do mnie rodzice mówili Kala....a pożniej Karola, Kana....nie było tragedi hahah
Yoka witamy spowrotem....faktycznie raczej nie nadrobisz tak szybko,bo ja czasem po dniu nie moge::-D hahhaa

Marzycielko ja co prawda zawzięta nie jestem i nie pójdzie tak łatwo,ale też wrócę do poprzedniej wagi.Muszę być ładną mamusią:-p Na razie mam 11 kg na plusie i wcale mi one nie przeszkadzają;-) Tyle,że już troszkę ciężko...Dziękuję za linka:tak:

A mam jeszcze pytanko...W oznaczeniach USG w ogóle nie mogę nic znaleźć:wściekła/y: Chciałam zapytać o skrót R:17 cm odkąd dokąd to jest mierzone?Pp:N , C:4 Mem:1 ,Dx=63.4mm.Ta ginka nic mi nie powiedziała:no:

reklama
czesc Yoka:-) i koniec laby :-)
czekam na zdjecia znad morza.
Ja 14 sirpnia ruszam na mazury na tydzien, chcialam nad morze, ale ze wzgledu na remont nie starczy nam kasy :-( ehhh
ale mazury tez nie sa zle, pod warunkiem, ze bedzie pogoda, a cos czuje, ze jak teraz takie upaly to w 2 polowie sierpnia bedzie chlodno :-(

Do góry