reklama
M
marzycielka
Gość
Marzycielko ja co prawda zawzięta nie jestem i nie pójdzie tak łatwo,ale też wrócę do poprzedniej wagi.Muszę być ładną mamusiąNa razie mam 11 kg na plusie i wcale mi one nie przeszkadzają;-) Tyle,że już troszkę ciężko...Dziękuję za linka
A mam jeszcze pytanko...W oznaczeniach USG w ogóle nie mogę nic znaleźćChciałam zapytać o skrót R:17 cm odkąd dokąd to jest mierzone?Pp:N , C:4 Mem:1 ,Dx=63.4mm.Ta ginka nic mi nie powiedziała
![]()
Mi czasami przeszkadzają kilogramy np. dzisiaj

Czasami mam doła i marzę aby powrócic już do stanu sprzed ciąży. To takie wahanania nastrojów bo przecież ciesze się , że jestemn w ciąży.
Te oznaczenia nic mi nie mówią.Nie pomogę Ci

no widzisz tak mi sie marzy morze, ze wszystkich bym tam wyslala, nawet Ciebie hahaha.guess1 z nad morza to może będą jakiś w week bo napewno na spacerek na bulwar skoczę:-):-):-) a tera byłam na działeczce i jak na złość zapomniałam aparatu haha:-)
a co do sierpnia to zapowiadają gorący więc głowa do góry:-)
Ja ma 12kg na plusie i tez zamierzam szybko wrocic do swojej wagi :-) a teraz zaczynam widziec w lustrze te dodatkowe kilogramy i nie wygladaja fajnie

kana161
Mama "terrorystek" :P
JA MIALAM W LIPCU +4,ALE TERAZ TO JUZ PEWNIE Z +6 BEDZIE

blizniaki2000
Fanka BB :)
Sawka6 widzę że jesteśmy na tym samym etapie ciąży.
Ja jutro ide na glukozę, ale o cytrynce na szczęście wiem i dzisiaj znajoma w laboratorium też potwierdziła, chociaż powiedziała że jak lubię słodki smak to powinnam wypić i bez cytryny, ale jednak wezmę.
Na razie jestem 2 kilo na plusie, wiec nie za dużo, ale jak do tej pory nie miałam apetytu, od kilku dni zaczynam coraz więcej jeść, więc pewnie nadrobię.
jak byłam w ciązy z bliźniakami, to przytyłąm 14 kg.
Ja jutro ide na glukozę, ale o cytrynce na szczęście wiem i dzisiaj znajoma w laboratorium też potwierdziła, chociaż powiedziała że jak lubię słodki smak to powinnam wypić i bez cytryny, ale jednak wezmę.
Na razie jestem 2 kilo na plusie, wiec nie za dużo, ale jak do tej pory nie miałam apetytu, od kilku dni zaczynam coraz więcej jeść, więc pewnie nadrobię.
jak byłam w ciązy z bliźniakami, to przytyłąm 14 kg.
kana161
Mama "terrorystek" :P
Guess1 ja mam dopiero okolo 14sierpnia, a na 19 wizyte, wiec nie martw się .....nie jestes sama:}
reklama
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Marzycielko ja co prawda zawzięta nie jestem i nie pójdzie tak łatwo,ale też wrócę do poprzedniej wagi.Muszę być ładną mamusiąNa razie mam 11 kg na plusie i wcale mi one nie przeszkadzają;-) Tyle,że już troszkę ciężko...Dziękuję za linka
A mam jeszcze pytanko...W oznaczeniach USG w ogóle nie mogę nic znaleźćChciałam zapytać o skrót R:17 cm odkąd dokąd to jest mierzone?Pp:N , C:4 Mem:1 ,Dx=63.4mm.Ta ginka nic mi nie powiedziała
![]()
Zobacz tutaj
www.MamyDziecko.pl - Jak odczytać skróty na wyniku badania USG
albo tu
Zakątek 21 :: Zobacz temat - USG i inne badania - oznaczenia i normy