a to ty teraz jesz kaszke, a w nocy nalesniki![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a to ty teraz jesz kaszke, a w nocy nalesniki![]()
ale ty mozesz zjesc jeszcze schabowego do tej kaszy, bo jak zaczniesz chudnacWiecie co ... tak piszecie o tej kaszy, że dostałam ochote na nią.
Ollcia nie widziałam jeszcze tej stronki, dziękuje![]()
ale ty mozesz zjesc jeszcze schabowego do tej kaszy, bo jak zaczniesz chudnac, to dopiero bedzie;-);-), bo to jest magiczna kasza
![]()
Powodzeniaja uciekam kobietki bo za 30min wychodzimy do lekarza
No naraze piję kawę i jem ciastka ( wyjatkowo dobre i świeżutkie ) ale na ta kaszę narobiłyscie mi smakaale ty mozesz zjesc jeszcze schabowego do tej kaszy, bo jak zaczniesz chudnac, to dopiero bedzie;-);-), bo to jest magiczna kasza
![]()
Moja tez potrafi i tak śmiesznie wyciąga zaślinionego buziolka. I zawsze daje tatusiowi jak wróci z pracy ale tylko jednego bo ile się można witacHihi
A mój Mati nauczył się buzi dawac. A odkryłam to przez przypadek. jak byłam u fryzjera to nie było mnie całe 3 godz a małego podrzuciłam babci. Wracam biore go na ręce i całuje w nosek, a o się zaczyna do mnie przytulac, dotykac włosów, opiera swoje czółko o moje, i otwiera buźke, nie wiedziałam o co chodzi, a on znowu przybliza się i otwiera buźke. Po chwili sie skapnełam ze buzi mi daje. A wiecie jaki steskniony był , dał mi sam 5 buziaków, a teraz muszę go prosic.
![]()
Ja też tak chcem a nie płacic co miesiąc po dwie stówy i do tego jeszcze dwa razy w roku wyrównanie bo ich prognozy się nie sprawdziłyno masz taka skrzynke przed domem i zamiast placenia rachunkow za prad wykupujesz sobie dowolna ilosc pradu i masz go dopuki sie nie skonczypotem jak sie skonczy limit znow doladowujesz
karta zamiast rachunkow
Gtatulujemy kolejnej zębatej;-)Ja tu szybko z wiadomoscią dnia
Hania ma w koncu pierszego ząbka:-):-):-)
dobra dobra Ty powiedz lepiej że już tęsknisz za Natalką;-)aj jakos tak nie mam nastroju na nic,doslownie...nawet nabb-normalnie mi sie to nie zdarzalo
chyba proba odwyku dziala niezadowalajaco...
mam nadzieje ze mi przejdzie...
nie olalam nie olalam....nie Was...tylko jakos weny nie mam...
i jeszcze moje dziecko tak spi w nocy ze w ogole...wymeczona juz tym jetsm...![]()
Miłego urlopikuHellllloooo:-)
Ogłaszam wszem i wobec, że wyjeżdżam dziś na kolejny urlopik i mnie nie będzie do końca tygodnia, więc narazie moja obietnica poprawy się nie spełni
Wracam dopiero w niedzielę wieczorkiem. Mój niemężowy dopiero w sobotę do nas dojeżdża...i tak mi smutno, że nie zdawałam sobie sprawy, że będzie mi ciężko rozstać się z nim na 4 dni
Udanego tygodnia wszystkim, i życzonka dla wszystkich dzieciaczków, które w tym tygodniu kończą następne miesiączki:-)
Kochana toż wegeta to najgorsze świństwo jakie może byc. Już lepiej posolic trochę niż się truc glutaminianem soduno właśnie Mamusia mówiłaś, ż enajlepiej bez soli, to ja sobie wymyśliłam i zamiast soli gotuje kaszkę w vegecie, bo nie lubię niesłonej, i normalnie pychotka jest nawet sama![]()
Powodzenia na wizytceja uciekam kobietki bo za 30min wychodzimy do lekarza
dobra dobra Ty powiedz lepiej że już tęsknisz za Natalką;-)
A tak na poważnie to ja wczoraj po czterech nieprzespanych nocach też byłam jakaś dziwna i rozlazła ale dzisiaj się wkońcu wyspałam i od razu chęc do życia i już nawet cały domek wysprzątałam![]()