reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
uuu moi rodzice maja to samo i zawsze zapominaja na koncowce zeby sobie karte doladowac i nie raz juz tak bylo ze im pradu na noc zabraklo i dupa do rana po ciemku:-D:-D:-D ale na bledach sie nie ucza:-D:-D:-D:-D
Też tak chcem, fajny wynalazek, u nas to chyba tak nie można

Tygrysku mnie też.
Bliznaiki a ty dziś urodzinek nie świętujesz?:confused2:?

Zapominajko to chyba mama bliźniaków ma urodziny:)
No ładnie Zpominajka od rana ploteczke stworzyła i kobitki teraz główkują czy mam czy nie mam urodzinki
Oświadczam, ze 50 urodzinki świętuje dzisiaj moja mamcia

Hania ma w koncu pierszego ząbka:-):-):-)

Słychac go pod łyzeczka, a powiedzcie jak dlugo to trwa zanim wyjdzie cały:-)bo ja taka podjarana od rana ze szok:szok:
Gratuluję i ząbka i wczorajszych atrakcji:-)

ojej, nie wiedziałam, Wszystkiego Najlepszego Bliźniaczku

dziewczyny padniecie ze mnie, normalnie blondynka jak nic, nikogo nie obrażając:-Dpamiętacie jak wam pisałam, że taki ogromny rachunek za gaz dostaniemy?nawet dziewczyny z UK sie dziwiły, że tak dużo, otóż ja głupia koza źle licznik odczytałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry::sorry::sorry:no i pani przez telefon obliczyła ile wyjdzie, ale na rachunek czekamy juz miesiąc i nic, więc wczoraj zadzwoniłam jeszcze raz juz z nowym stanem i dopiero się wtedy skapnęłam, że źle spisałam:zawstydzona/y:na szczęście nie było problemu tego anulować, więc teraz za prawie 5m-cy będzie dwa razy mniej niż myśleliśmy...normalnie dzień dobrych wiadomości:tak::-D:-D
A dzieki, tak bez okazji tez moge przyjąc życzonka

A co do rachunku to super, miła wiadomośc

to wkoncu Blizniaczku ty masz dzisiaj urodziny czy nie, :confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:bo juz sama nie wiem, ty mowisz ze nie masz,:eek: dziewczyny mowia ze masz:eek:, to jak to w koncu jest, albo ja jakas nie kumata jestem
jesli tak to wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!
nIE MAM, ALE ZA ŻYCZONKA DZIĘKUJĘ:-)

Wiesz co... moja tez śpi jak chce a w nocy mnie za włosy ciągnie a nie mam takich humorków chociaz muszę siedzieć w tej głupiej robocie zamiast z Zuzią!!! Proszę mi się poprawić:)Natychmiast!
AMEN

Hellllloooo:-)

Ogłaszam wszem i wobec, że wyjeżdżam dziś na kolejny urlopik i mnie nie będzie do końca tygodnia, więc narazie moja obietnica poprawy się nie spełni:zawstydzona/y:

Wracam dopiero w niedzielę wieczorkiem. Mój niemężowy dopiero w sobotę do nas dojeżdża...i tak mi smutno, że nie zdawałam sobie sprawy, że będzie mi ciężko rozstać się z nim na 4 dni:-D

Udanego tygodnia wszystkim, i życzonka dla wszystkich dzieciaczków, które w tym tygodniu kończą następne miesiączki:-)
No Tobie to dobrze, urlop za urlopem, super pięknej słonecznej pogody i wsytskiego dobrego

reklama
Do góry