reklama
mamusia2008
mamusia Karolinki
no i znow opisze, a obiecalam sobie ze dzisiaj juz nie pisze zeby nie przekroczyc 3000u nas także dzień bez zerwanego ochraniacza to dzień stracony ;-)
Mamusia, takie nałogi są wręcz zalecane, ich się nie leczy, bo co byśmy bez Ciebie zrobiły jakbyś wyszła z uzależnienia![]()

a to ja wiem ze mama blizniakaJa mówiłam że MAMA Bilźniaka ma urodzinyczyli babcia bliźniaków i Madzi
Ale nie wiem
Moze to tylko ja stworzyłam plotę
![]()

ja mysle ze to nie jest jakis problem, bo moja to robi, bo wie ze ja jestem w inynym pokoju i chce zeby ja ja wziellam, bo jak ja wchodze to oczka maslane i cisaz lezy bez ruchu, wiec ja sie nie martwie, teraz slysze wali smokiem w szczebelki z nerwowAgatkas chyba ja, bo złożyłam Bliźniakom życzenia, bo mnie się coś pomieszało...
Mamusia mój Iggy też się kręci ile wlezie, a przy tym popłakuje. Zastanawiam się, czy nie iść do jakiegoś dziecięcego psychologa, bo to chyba nie jest normalne, żeby maluch miał takie problemy ze spaniem...:-(
gratulki![]()
Gratulujemy
Jak około tygodnia i juz widac malutki ząbeczek.
A wyobraźcie sobie, że małemu ta druga jedynka nie wyszła jeszcze, normalnie prawie miesiąc. Smiesznie wyglada z tym jednym zabkiem takim długim.
moje dziecie śpi!!!nawet kaszki nie chciał jeść za bardzo taki śpiący, a wstał o 9 jak zwykle, no i przeważnie tak 11.30 idzie na drzemke, a u nas dopiero 10.30 a on śpi, pojęcia nie mam czemu mu się tak poprzestawiało, przeciez cegieł nie dźwigał, żeby tak się zmęczyć
a ja mam dobra wiadomość, huurrraaa!!!!fizjo mam w środę pierwsze spotkanie, ale nie ma łatwo będą kazali ćwiczyć w domu, bo pytałam, a ja tak chciałam sie rozłożyć, żeby masowali, buuuu:-(
ja nigdy nie pamiętam, gdyby nie mój E. kochany to nieraz bym bez prądu została, on zawsze pamięta, oj co ja bez niego bym zrobiła
ooo, tygrysiątko mnie uprzedziłodokładnie tak, a nam sie to bardzo podoba, bo nie dostajemy rachunku za 3miechy tylko ładujemy ile chcemy, i naprawdę wychodzi bardzo tanio
za dużo się z nami nagadałaśnapij sie przejdzie
ojej, nie wiedziałam, Wszystkiego Najlepszego Bliźniaczku
gratulujemy, a my ciągle nic:-(
dziewczyny padniecie ze mnie, normalnie blondynka jak nic, nikogo nie obrażającpamiętacie jak wam pisałam, że taki ogromny rachunek za gaz dostaniemy?nawet dziewczyny z UK sie dziwiły, że tak dużo, otóż ja głupia koza źle licznik odczytałam
no i pani przez telefon obliczyła ile wyjdzie, ale na rachunek czekamy juz miesiąc i nic, więc wczoraj zadzwoniłam jeszcze raz juz z nowym stanem i dopiero się wtedy skapnęłam, że źle spisałam
na szczęście nie było problemu tego anulować, więc teraz za prawie 5m-cy będzie dwa razy mniej niż myśleliśmy...normalnie dzień dobrych wiadomości
![]()
Dziekujemy, dziekujemy:-):-):-)
A moja hania tak pcha teraz łapki do buzi ze az sie dławi

Ale namieszałyscie z tymi urodzinami

A moj Amo mnie wczoraj zaskoczyl. Wrócił z pracy z kwiatami i szampanem, bo pierscionek jeszcze nie odebrany. Spedzilismy wspaniały wieczór i długą noc

beciaczek mi tak wlosy wypadaly jak mala skonczyla 3 miesiace i trwalo to ze dwa miechy. Kupilam polska skrzypowite, ale bralam jak mi sie przypomnialo, wiec mysle ze wlosy same przestaly wypadac. Slyszalam ze warto ja brac na wlosy i paznokcie

pyciolek87
Mama Alexa:*
Ooooo rany, niunia, co sie stalo???? NIe lap dola, szkoda zycia na smutki:--(
nie ma sprawy zapraszam
Pyciolku kochany co się stanęło?
Bo Wy napewno dostaliscie vouchery na to w bonty pack kazdy dostaje i wtedy fotki sa za darmo, warto bo fajna zabawa i pamiatkaI tam sa vouchery na maluszki od0-6 mcy, od 6-12 i od12-18
Pyciol no dawaj bo w nocy nie zasne czemu nie w humorku/..??
aj jakos tak nie mam nastroju na nic,doslownie...nawet nabb-normalnie mi sie to nie zdarzalo

chyba proba odwyku dziala niezadowalajaco...

mam nadzieje ze mi przejdzie...

Pieeeerwsza po raz drugi!!!!!!!!!!!Wstawac spiochy, ja juz wyprysznicowana, make up zrobiony tylko facety jeszcze spia
za godzine wyjezdzamy Paaaaaaa laski =****
szczesliwego lotu i pobytu kochana

Witam
Noc to koszmar....nie zmrużyłam oka z bólu do 5 rano....siedziałam na łóżku i bujałam się jakbym miała chorobę sierocą ze łzami w oczach....myślałam że nie wytrzymam....:--
-( o 5 ciut puściło i już wydawało mi się że zasnę chociaż na chwilkę a za 15 minut moje dziecię się obudziło i musiałam ją przewinąć....jak sie nachyliłam nad łóżeczkiem to wszystko wróciło:-
-
-
-( do tego wszystkiego całą noc drętwiały mi ręce...nie mam pojęcia od czego i na wymioty mnie brało....:-
-
-(może to jakaś reakcja na antybiotyk
?
Jestem dziś nie do życia....gęba spuchnięta....i cała w środku się trzęsę....
Jesssu dziewczyny dbajcie o zębiska.....bo nikomu nie życzę takich przejść....:-(
nawet nie masz pojecia jak mi Cie zal...:-

jestesmy z Toba....

a Pyciolek to chyba za bardzo się zdołował, że nas dziś olał:-tak:
nie olalam nie olalam....nie Was...tylko jakos weny nie mam...
i jeszcze moje dziecko tak spi w nocy ze w ogole...wymeczona juz tym jetsm...

Agatkas
Mamusia Zuzolka
i jeszcze moje dziecko tak spi w nocy ze w ogole...wymeczona juz tym jetsm...![]()
Wiesz co... moja tez śpi jak chce a w nocy mnie za włosy ciągnie a nie mam takich humorków chociaz muszę siedzieć w tej głupiej robocie zamiast z Zuzią!!! Proszę mi się poprawić
pyciolek87
Mama Alexa:*
Wiesz co... moja tez śpi jak chce a w nocy mnie za włosy ciągnie a nie mam takich humorków chociaz muszę siedzieć w tej głupiej robocie zamiast z Zuzią!!! Proszę mi się poprawićNatychmiast!
obiecuje poprawe...;-)
87mArTuSia
Fanka BB :)
Hellllloooo:-)
Ogłaszam wszem i wobec, że wyjeżdżam dziś na kolejny urlopik i mnie nie będzie do końca tygodnia, więc narazie moja obietnica poprawy się nie spełni
Wracam dopiero w niedzielę wieczorkiem. Mój niemężowy dopiero w sobotę do nas dojeżdża...i tak mi smutno, że nie zdawałam sobie sprawy, że będzie mi ciężko rozstać się z nim na 4 dni
Udanego tygodnia wszystkim, i życzonka dla wszystkich dzieciaczków, które w tym tygodniu kończą następne miesiączki:-)
Ogłaszam wszem i wobec, że wyjeżdżam dziś na kolejny urlopik i mnie nie będzie do końca tygodnia, więc narazie moja obietnica poprawy się nie spełni

Wracam dopiero w niedzielę wieczorkiem. Mój niemężowy dopiero w sobotę do nas dojeżdża...i tak mi smutno, że nie zdawałam sobie sprawy, że będzie mi ciężko rozstać się z nim na 4 dni

Udanego tygodnia wszystkim, i życzonka dla wszystkich dzieciaczków, które w tym tygodniu kończą następne miesiączki:-)
A moj Amo mnie wczoraj zaskoczyl. Wrócił z pracy z kwiatami i szampanem, bo pierscionek jeszcze nie odebrany. Spedzilismy wspaniały wieczór i długą noc. Nie wiem jak on do pracy wstał
Ja wylegiwalam sie do 10.00
beciaczek mi tak wlosy wypadaly jak mala skonczyla 3 miesiace i trwalo to ze dwa miechy. Kupilam polska skrzypowite, ale bralam jak mi sie przypomnialo, wiec mysle ze wlosy same przestaly wypadac. Slyszalam ze warto ja brac na wlosy i paznokcie![]()
dzięki Kochana, a amo to ładnie zaskoczył, super

aj jakos tak nie mam nastroju na nic,doslownie...nawet nabb-normalnie mi sie to nie zdarzalo
chyba proba odwyku dziala niezadowalajaco...
mam nadzieje ze mi przejdzie...
i jeszcze moje dziecko tak spi w nocy ze w ogole...wymeczona juz tym jetsm...![]()
no no Pyciolku proszę sie poprawić i to juz

a Wiki spał 1,5godz

no właśnie Mamusia mówiłaś, ż enajlepiej bez soli, to ja sobie wymyśliłam i zamiast soli gotuje kaszkę w vegecie, bo nie lubię niesłonej, i normalnie pychotka jest nawet sama

Hellllloooo:-)
udanego urlopiku

reklama
mamusia2008
mamusia Karolinki
a to ty teraz jesz kaszke, a w nocy nalesnikidzięki Kochana, a amo to ładnie zaskoczył, superja wczoraj miałam tylko masażyk, ale tez by ło milusio
no no Pyciolku proszę sie poprawić i to juzjeśli to tylko nastrój taki, a jeśli coś poważniejszego to do Elvisa jak w dym
a Wiki spał 1,5godzbawi sie teraz grzecznie, a ja gotuje mu zupkę, a sobie kaszkę
no właśnie Mamusia mówiłaś, ż enajlepiej bez soli, to ja sobie wymyśliłam i zamiast soli gotuje kaszkę w vegecie, bo nie lubię niesłonej, i normalnie pychotka jest nawet sama![]()