mamusia2008
mamusia Karolinki
to super ze masz taki dzienmoje dziecie śpi!!!nawet kaszki nie chciał jeść za bardzo taki śpiący, a wstał o 9 jak zwykle, no i przeważnie tak 11.30 idzie na drzemke, a u nas dopiero 10.30 a on śpi, pojęcia nie mam czemu mu się tak poprzestawiało, przeciez cegieł nie dźwigał, żeby tak się zmęczyć
a ja mam dobra wiadomość, huurrraaa!!!!fizjo mam w środę pierwsze spotkanie, ale nie ma łatwo będą kazali ćwiczyć w domu, bo pytałam, a ja tak chciałam sie rozłożyć, żeby masowali, buuuu:-(
ja nigdy nie pamiętam, gdyby nie mój E. kochany to nieraz bym bez prądu została, on zawsze pamięta, oj co ja bez niego bym zrobiła
ooo, tygrysiątko mnie uprzedziłodokładnie tak, a nam sie to bardzo podoba, bo nie dostajemy rachunku za 3miechy tylko ładujemy ile chcemy, i naprawdę wychodzi bardzo tanio
za dużo się z nami nagadałaśnapij sie przejdzie
ojej, nie wiedziałam, Wszystkiego Najlepszego Bliźniaczku
gratulujemy, a my ciągle nic:-(
dziewczyny padniecie ze mnie, normalnie blondynka jak nic, nikogo nie obrażającpamiętacie jak wam pisałam, że taki ogromny rachunek za gaz dostaniemy?nawet dziewczyny z UK sie dziwiły, że tak dużo, otóż ja głupia koza źle licznik odczytałam
no i pani przez telefon obliczyła ile wyjdzie, ale na rachunek czekamy juz miesiąc i nic, więc wczoraj zadzwoniłam jeszcze raz juz z nowym stanem i dopiero się wtedy skapnęłam, że źle spisałam
na szczęście nie było problemu tego anulować, więc teraz za prawie 5m-cy będzie dwa razy mniej niż myśleliśmy...normalnie dzień dobrych wiadomości
![]()
to wkoncu Blizniaczku ty masz dzisiaj urodziny czy nie,

jesli tak to wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!