reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

:szok::szok::szok:moje dziecie śpi!!!nawet kaszki nie chciał jeść za bardzo taki śpiący, a wstał o 9 jak zwykle, no i przeważnie tak 11.30 idzie na drzemke, a u nas dopiero 10.30 a on śpi, pojęcia nie mam czemu mu się tak poprzestawiało, przeciez cegieł nie dźwigał, żeby tak się zmęczyć:-D:-D:-D

a ja mam dobra wiadomość, huurrraaa!!!!fizjo mam w środę pierwsze spotkanie, ale nie ma łatwo będą kazali ćwiczyć w domu, bo pytałam, a ja tak chciałam sie rozłożyć, żeby masowali, buuuu:-(

:tak::tak::tak:ja nigdy nie pamiętam, gdyby nie mój E. kochany to nieraz bym bez prądu została, on zawsze pamięta, oj co ja bez niego bym zrobiła:tak:

ooo, tygrysiątko mnie uprzedziło:-D dokładnie tak, a nam sie to bardzo podoba, bo nie dostajemy rachunku za 3miechy tylko ładujemy ile chcemy, i naprawdę wychodzi bardzo tanio

za dużo się z nami nagadałaś:-D:-D:-Dnapij sie przejdzie:-D:tak:

ojej, nie wiedziałam, Wszystkiego Najlepszego Bliźniaczku

gratulujemy, a my ciągle nic:-(

dziewczyny padniecie ze mnie, normalnie blondynka jak nic, nikogo nie obrażając:-Dpamiętacie jak wam pisałam, że taki ogromny rachunek za gaz dostaniemy?nawet dziewczyny z UK sie dziwiły, że tak dużo, otóż ja głupia koza źle licznik odczytałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry::sorry::sorry:no i pani przez telefon obliczyła ile wyjdzie, ale na rachunek czekamy juz miesiąc i nic, więc wczoraj zadzwoniłam jeszcze raz juz z nowym stanem i dopiero się wtedy skapnęłam, że źle spisałam:zawstydzona/y:na szczęście nie było problemu tego anulować, więc teraz za prawie 5m-cy będzie dwa razy mniej niż myśleliśmy...normalnie dzień dobrych wiadomości:tak::-D:-D
to super ze masz taki dzien

to wkoncu Blizniaczku ty masz dzisiaj urodziny czy nie, :confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:bo juz sama nie wiem, ty mowisz ze nie masz,:eek: dziewczyny mowia ze masz:eek:, to jak to w koncu jest, albo ja jakas nie kumata jestem
jesli tak to wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
:szok::szok::szok::szok::szok:pisze 3000 posta!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok:, ja to dopiero uzależniona jestem, idę chyba na odwyk:tak::tak::-D:-D:-D:szok:
NAŁÓG JAK NIC!!!!!!!!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a moje dziecie wciagnela 180 mleczka i polozylam ja do łóżeczka na drzemeczke, a ona cale lozeczko rozwalila:szok:, ochraniacz zerwala:szok:, kreci sie 180 w jedna strone, 180 w druga, skacze, po prostu nie moge co chwile chodze i ja skads wyciagam:-D:-D:-D, jak nie z jednego kata lozka to noge ze szczebelek, jaja jak berety, i tak zawsze wariuje az padnie, ale chociaz dobrze ze zawsze w lozeczku i nie musze nosic, oby tak zawsze bylo:tak::tak::tak:

:szok::szok::szok::szok::szok:pisze 3000 posta!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok:, ja to dopiero uzależniona jestem, idę chyba na odwyk:tak::tak::-D:-D:-D:szok:
NAŁÓG JAK NIC!!!!!!!!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a moje dziecie wciagnela 180 mleczka i polozylam ja do łóżeczka na drzemeczke, a ona cale lozeczko rozwalila:szok:, ochraniacz zerwala:szok:, kreci sie 180 w jedna strone, 180 w druga, skacze, po prostu nie moge co chwile chodze i ja skads wyciagam:-D:-D:-D, jak nie z jednego kata lozka to noge ze szczebelek, jaja jak berety, i tak zawsze wariuje az padnie, ale chociaz dobrze ze zawsze w lozeczku i nie musze nosic, oby tak zawsze bylo:tak::tak::tak:

gratulacje mamusiu nałogowcu!!!:-D:-D

u nas to samo Wiki nieraz tak cuduje, no chyba, ż ebardzo padnięty to wtedy oczy od razu zamyka i tylko mruczy póki nie uśnie:tak:

Dzień dobryyy :-)
Bartek właśnie sobie śpi ( ale coś czuje że już niedługo :sorry: ) , mężowy po nocce też jeszcze nyna, zupka się gotuje, a ja piję kawusię i już Was nadrobiłam :tak:
Nocka ujdzie, ale pewnie tylko dlatego że ok 3 Bartek przetransportował się do mnie do łóżka :sorry:

Dobra dziewczyny macie jeszcze jakies propozycje :-D:-D:-D, no ale zaproszenia Agatkas są sliczne :zawstydzona/y:

Agacia, nasze zaproszenia na ślub zrobił mój kochany tatuś i były rewelacyjne. Tylko że on jest maniakiem komputerowym i zna się dobrze na takich rzeczach. Ale może ktoś mógłby Ci wykonać?

u nas także dzień bez zerwanego ochraniacza to dzień stracony ;-)

Mamusia, takie nałogi są wręcz zalecane, ich się nie leczy, bo co byśmy bez Ciebie zrobiły jakbyś wyszła z uzależnienia :szok:

to super ze masz taki dzien

to wkoncu Blizniaczku ty masz dzisiaj urodziny czy nie, :confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:bo juz sama nie wiem, ty mowisz ze nie masz,:eek: dziewczyny mowia ze masz:eek:, to jak to w koncu jest, albo ja jakas nie kumata jestem
jesli tak to wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja mówiłam że MAMA Bilźniaka ma urodziny:) czyli babcia bliźniaków i Madzi:) Ale nie wiem:) Moze to tylko ja stworzyłam plotę:)

Agatkas chyba ja, bo złożyłam Bliźniakom życzenia:sorry:, bo mnie się coś pomieszało...

Mamusia mój Iggy też się kręci ile wlezie, a przy tym popłakuje. Zastanawiam się, czy nie iść do jakiegoś dziecięcego psychologa, bo to chyba nie jest normalne, żeby maluch miał takie problemy ze spaniem...:-(

reklama
Ja mówiłam że MAMA Bilźniaka ma urodziny:) czyli babcia bliźniaków i Madzi:) Ale nie wiem:) Moze to tylko ja stworzyłam plotę:)

łojojoj to sie porobiło:-D

dziewczyny czy wam tez tak włosy wypadają:szok:normalnie niedługo łysa będę, chyba sobie jakieś witaminki dzis kupię,
a wcale nie używam suszarki:no:nawet prostownicy ostatnio w ogóle nie używam, bo znów kręcone polubiłam:tak:i mi amo ostatnio dość często podcina, nie farbuje, ja nie wiem co się dzieje

Do góry