reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

troszke:zawstydzona/y:
ale mam jeszcze TYGRYCHA....:-D:-D tylko ona jakas niedostepna osttanio....:eek::eek:
no i mamusia naturalnie...chociaz tez osttanio juz nie odwiedza mnie na nk...pewnie plakat juz wisi na drzwiach w lazience i oprawila sobie w ramke w salonie....pewnie dlatego..po co ma ogladac takie male na nk:-D:-D
nooo i kto tu teraz bedzie ze mna zbereznikowal?:szok::eek:
ja nie wiem...:-D:-D
ty wybralas tygrysa wiec ja juz sie nie wpycham;-);-);-)
w sumie ja juz sama nie wiem co gorsze...:szok::szok:
ale mozesz jeszcze przyczaic czy pod poduszka czegos "mojego " tez nie ma:-D:-D:laugh2::laugh2::eek:
nie ma nic twojego, a niby po co mialabym miec:eek::eek::eek::eek:
chociaz pod poduszka to ona ma pewnie inne "wspomagacze":-D:-D
nie potrzebuje zadnych wspomagaczy:-p:-p:-p

reklama
hej hej jestem:-D:-D:-D

zaliczylam cukiernie gdyz obiecalam mezowi bajaderke kupic i sama kupilam sobie sreniczka z owocami i galaretka i czekolada matko niebo w gebie:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

filip zlecial z lezaka czyli pierwszy taki powazny kontakt z podloga zaliczony :-D:-D:-D

ide kawe sobie zrbbbbbic:-D:-D

miała 19 latek

dzieki Kokusiu, niby nie stara, ale 30 dychy na karku już jest:-(

e tam...pomysl w ten sposob ze 30 a juz 3 dzieci...zanim jak bede miala 3 dzieci to bede miala 40:-D

hej hej jestem:-D:-D:-D

zaliczylam cukiernie gdyz obiecalam mezowi bajaderke kupic i sama kupilam sobie sreniczka z owocami i galaretka i czekolada matko niebo w gebie:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

filip zlecial z lezaka czyli pierwszy taki powazny kontakt z podloga zaliczony :-D:-D:-D

ide kawe sobie zrbbbbbic:-D:-D

hahah zniczulica totalna:-D:szok::-D

to mlodziutka byla, o matko jaka ja bede stara, jak bede miala 50 lat to moje dziecie bedzie mialo dopiero 20:szok::szok::szok::szok:

no jak Alex bedzie mial 20 ja bede miala 41:-p:-p

reklama
Do góry