reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
A ja zapalam :0 albo inaczej odsłaniam roletki i zasłonki :-)

Moje dziecię dzisiaj zastrajkowało i obudziło sie o 6 ...nie pomogła nawet butla...wstałka i juz.....teraz siedzi na łozu i walczy z misiem....biedaczek :sorry:

Wczoraj babcia była z mała na spacerku uwaga: 3 godzinki ponad....myslłam,ze zwariuje od namiaru wolnego czasu....ale nie....hahaha :-D I zapowiedziała,ze dzisiaj tez bierze mała..OK nie mam nic przeciwko.....ale patrzac na pogode, nie wiem czy to w ogóle wpali...

Idzimy dziisaj kupi malutkiej pościel, jest taka fajniutka w orssmani z kubusiem i Tygryskiem malutkimi :tak::tak::tak:
A jeszcze tak ode mnie to jestem mega przeziebiona....gardło mi tak nabrzmiało, boli jak cholercia....nie kce buuuuu :-(

Wszystkiego naj naj naj dla naszych uroczych teraz juz BIG solenizantów:
8 miesieczniaków superchiro
Ksawerka i księżniczki Lenki....oraz naszego cudownego i przystojnego
7 miesiecznika
Wiktorka.... 1000-ce buziaczków dla naszych bobasów:-)

A i jeszcze wczoraj Was nadrobilam...jestreście bez serca:p haaha :-D sukienki kochane przepiękne.....ja też póki co moge tylko pomarzyc...tym bardziej, że ostatnio cosik nieteges sie dogadujemy....szkoda pisania :-:)zawstydzona/y:

No wkońcu wszystko wróciło do normy i jest m druga:tak:

Wszystkiego naj naj naj dla naszych uroczych teraz juz BIG solenizantów:
8 miesieczniaków superchiro Ksawerka i księżniczki Lenki....oraz naszego cudownego i przystojnego
7 miesiecznika Wiktorka.... 1000-ce buziaczków dla naszych bobasów:-)
Oczywiście się podpinamy:tak::tak::tak::tak:

Ale u nas była w nocy burza:szok:aż się normalnie bałam co mi się nie zdarza:sorry:
Lecę trochę nadrobic. Miłego dnia mamcie

Dzień dobry :-)

W końcu dotarłam po tym naszym spotkanku-a nogi to mnie tak bolą...to czywiście prze tygryska, bo nas przeciągnęła przez pół miasta :szok:

My już po spotkanku oczywiście :ninja2: hehhehehe Oluś i Kubuś sa przesłodcy :tak::tak::tak::tak: a mamusie ulalala laseczki:-D:-D:-D:-D:-D troche sie przespacerowałysmy mam nadzieje że nie sa złe na mnie ze ich tak przegoniłam przez miasto:sorry::sorry::sorry::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::laugh2::laugh2::laugh2:

No własnie...Spacerki to jest to co tygryski lubią najbardziej :-D:-D:-D

Tajger :ninja2: super ! tylko mamuski cos malo widac. A jak chlopaki polubili sie??

Chłopaki się polubili, tylko jakoś dziwnie się podgryzali :szok::-D

100 latek dla Lenki, Ksawerka i Wiktorka.

Dzień dobry :-)

W końcu dotarłam po tym naszym spotkanku-a nogi to mnie tak bolą...to czywiście prze tygryska, bo nas przeciągnęła przez pół miasta :szok:

No własnie...Spacerki to jest to co tygryski lubią najbardziej :-D:-D:-D

Chłopaki się polubili, tylko jakoś dziwnie się podgryzali :szok::-D

100 latek dla Lenki, Ksawerka i Wiktorka.
Patrysia super,ze spotkanko się udało..zdjąteczka faktycznie rewelacja....Oj to ja bym sie na szwędowanie z Tygryskiem nadawała...:tak::-D A co do podgryzania no to wiesz....hahahha nasze bobasy sa na etapie gryzienia, smakowania nie wazne czy to grzechotka czy kolega:p haaha dobrze,ze to nie zostaje do konca zycia:p hahhah:-D:-D:-D Czesc jestem Karolina i kszzzz....hahha

reklama
hej jestem u nas tez burza przez pol nocy:eek::eek:

dzis sie bardzo szybko obudzilam:baffled: o 4 Filip marudzil wiec zabralam go do nas do lozka i usnellllllllllllllam nawet nie slyszalam jak maz wyszedl do pracy a zawsze sie budzilam i obkladalam druga strone lozka poduszkami zeby Fifi nie zlecial a dzis spalam twardo nagle sie przebudzilam patrze meza juz nie ma a Fifi spi na samiutkiej krawedzi lozka:szok: normalnie natychmiast mi sie spac odechcialo:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

teraz dziec dosypia a ja mam czas na kawusie:tak::tak: jutro tescie przyjezdzaja wiec trzeba mieszkanie troche bardziej i ogarnac:-D:-D:-D:-D pranie juz sie robi:-):-):-)

Do góry