reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
My już po spotkanku oczywiście :ninja2: hehhehehe Oluś i Kubuś sa przesłodcy :tak::tak::tak::tak: a mamusie ulalala laseczki:-D:-D:-D:-D:-D troche sie przespacerowałysmy mam nadzieje że nie sa złe na mnie ze ich tak przegoniłam przez miasto:sorry::sorry::sorry::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::laugh2::laugh2::laugh2:

a my juz po kąpanku, Wiki smacznie śpi, a ja zaraz pod prysznic i za naleśniki sie biore:-pale obiecuje sobie, że od jutra będzie kasza gryczana:tak:Mamusia dzięki za ten pomysł, normalnie Cię ucałuję za to jak Cię kiedyś spotkam:-D:tak:
tylko muszę jeszcze od jutra skakanke i brzuszki dodać i będzie gites:tak:

ślicznie Olcia, sukieneczka super, a to futerko to juz w ogóle bomba:tak:szkoda, że my w czerwcu, za ciepło było na takie gadżety:-(

My już po spotkanku oczywiście :ninja2: hehhehehe Oluś i Kubuś sa przesłodcy :tak::tak::tak::tak: a mamusie ulalala laseczki:-D:-D:-D:-D:-D troche sie przespacerowałysmy mam nadzieje że nie sa złe na mnie ze ich tak przegoniłam przez miasto:sorry::sorry::sorry::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::laugh2::laugh2::laugh2:

widziałam, widziałam, no to spotkały się chłopaki słodziaki:-D a mamusie...ulalala:-D

Cześć mamuśki. Wybaczcie, ale nie nadrobię dzisiaj, przeczytałam tylko pobieżnie, co tam u Was. Ja dziś cały dzień prawie biegałam po urzędach i na różne spotkania w sprawie firmy. Biurokratyczy koszmar:wściekła/y: A miało być tak pięknie - założenie firmy w jednym okienku...

Witajcie, ja znowu będę na Was narzekać:-D:-D:-Dnie dam rady Was przeczytac:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:wybaczcie...

U nas leci dzien za dniem i nie wiem czemu dni z mezulkiem lecą szybciej niz te sam na sam z Juleczką:-:)-:)-:)-:)-:)-(

U nas dzisiaj byla cudna pogoda wiec w koncu troszeczke poopalalam sie:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Nie wiem co jeszcze mialam Wam napisac wiec przesylam dla Was buziaczki i zycze slodkich snow:tak::tak::tak::tak:

Wszystkiego najcudowniejszego dla naszych uroczysz solenizantek : całuśnej, kochaniutkiej Natalusi i Maryśki oraz przystojnego,
uroczego
Oskarka.....
Rośnijcie zdrowo maluszki!!!!
Mnóstwo buziaczków od Cioteczki i Mari:-)

I od nas też.................;-);-);-);-);-)

maż przypełznał z pracy o 1h i 15 min wczesniej...bo nie wzial przerwy...takie byly moje oczy:szok::szok: takie wielkie:szok::szok:
Chcial sprawdzic jak sie malzonka sprawuje hihi:-D
święta racja:tak::tak:wiem, żebyśmy odkładali w nieskonczoność

:ninja2:obiecane ślubnowe i Wikusiowe:tak:

a wy gdzie? w krzaczorach?
Pieeekne, ale Ty jestes laseczka, a mezowy jaki przystojniaczek:tak::tak:

Przeslicznie a sukienka rewelacja:tak::tak:
Tajger :ninja2: super ! tylko mamuski cos malo widac. A jak chlopaki polubili sie??

Cześć mamuśki. Wybaczcie, ale nie nadrobię dzisiaj, przeczytałam tylko pobieżnie, co tam u Was. Ja dziś cały dzień prawie biegałam po urzędach i na różne spotkania w sprawie firmy. Biurokratyczy koszmar:wściekła/y: A miało być tak pięknie - założenie firmy w jednym okienku...
Ehh wspolczuje:baffled: Ale za to zobaczysz pozniej, jak firma sie rozkreci to beda same kokosy :tak::tak:
I od nas też.................;-);-);-);-);-)
Dziekujemy :tak::tak:

A moj kochany mezus polozyl dziecie spac, zrobil zonie drinka, a sam jak zwykle do kuchni i kroi mi salatke na sniadanko bedzie jarzynowa mmmm, Co ja bym bez niego zrobila... chyba z glodu umarla hehe:-D:-D

reklama
czy ktoś jeszcze ma problemy ze snem?:-Dbo ja szamam naleśniki:-p i czekam na mężusia, coś busy dziś mają, że go jeszcze nie ma

dzięki Natalka

Do góry