reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
wiecie co?myślałam, że padnę ze swojego dziecia, siedzi tu ze mną i grzebie przy kablu od netu bo niebieski i wyrywa, to ja do niego nie wolno i po łapce go tak pacnęłam, żeby wiedział(matce się dyscypliny zachciało:-D)a on w ryk, jakbym mu niewiadomo co zrobiła sekunda i spokój i znów kabla się chyta, :-Di tak z kilka razy, no co za cwaniak mały:szok:i jak zabraniam to buczy zaraz, o matko

widzę że temat ślubów się pojawił to i ja wrzucę moje rozliczenie ;-)
pobieraliśmy się w marcu 2008, w święta wielkanocne - miejscowość Złoty Potok, daleko od domku troszkę, ale tam nam się podobało, jura krakowsko-częstochowska, jeziorka, mały drewniany kościółek jak z bajki :tak:
Hotel z pokojami dla wszystkich gości w których mogli się przygotować, a później wyspać był świetny, koszt za osobę 280zł, ale już z tymi pokojami, jedzeniem, ciastami, tortem
alkohol sami kupowaliśmy
sukienka 1000zł szyta ( Agacia, mi babeczka w niecałe 1,5 miesiąca uszyła )
buty 200zł
garnitur z dodatkami 1000zł
zespół 2000zł
fotograf 1500zł
pierdoły typu zawieszki na wódkę, zaproszenia nawet nie wiem

nie wiem co tam jeszcze było
a, no wiadomo, ksiądz dostał :-D my akurat daliśmy 700zł z tego co pamiętam

reklama
widzę że temat ślubów się pojawił to i ja wrzucę moje rozliczenie ;-)
pobieraliśmy się w marcu 2008, w święta wielkanocne - miejscowość Złoty Potok, daleko od domku troszkę, ale tam nam się podobało, jura krakowsko-częstochowska, jeziorka, mały drewniany kościółek jak z bajki :tak:
Hotel z pokojami dla wszystkich gości w których mogli się przygotować, a później wyspać był świetny, koszt za osobę 280zł, ale już z tymi pokojami, jedzeniem, ciastami, tortem
alkohol sami kupowaliśmy
sukienka 1000zł szyta ( Agacia, mi babeczka w niecałe 1,5 miesiąca uszyła )
buty 200zł
garnitur z dodatkami 1000zł
zespół 2000zł
fotograf 1500zł
pierdoły typu zawieszki na wódkę, zaproszenia nawet nie wiem

nie wiem co tam jeszcze było
a, no wiadomo, ksiądz dostał :-D my akurat daliśmy 700zł z tego co pamiętam

bardzo fajnie, to foteczki tez prosimy:tak::tak::tak:

Do góry