reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Buziole dla Solenizantów :-):-):-)
Dzieńdoberek dla wszystkich
Kanus Słonce nie daj sie choróbsku:tak: walcz :growl:
U nas tez wreszcie da sie złapac oddech

WALCZE TO ZNACZY MAM ZAMIAR.... zrobiłam sobie wczoraj syropek z cebuli i czosnku...troszku mi wali z puchy,ale to nic:p haahah wazne,zeby zadziałało....

Mari własnie wstałka....zaraz idziemy po pościel i CHOLINEX dla mamusi :tak:

A ja zapalam :0 albo inaczej odsłaniam roletki i zasłonki :-)

Moje dziecię dzisiaj zastrajkowało i obudziło sie o 6 ...nie pomogła nawet butla...wstałka i juz.....teraz siedzi na łozu i walczy z misiem....biedaczek :sorry:

Wczoraj babcia była z mała na spacerku uwaga: 3 godzinki ponad....myslłam,ze zwariuje od namiaru wolnego czasu....ale nie....hahaha :-D I zapowiedziała,ze dzisiaj tez bierze mała..OK nie mam nic przeciwko.....ale patrzac na pogode, nie wiem czy to w ogóle wpali...

Idzimy dziisaj kupi malutkiej pościel, jest taka fajniutka w orssmani z kubusiem i Tygryskiem malutkimi :tak::tak::tak:
A jeszcze tak ode mnie to jestem mega przeziebiona....gardło mi tak nabrzmiało, boli jak cholercia....nie kce buuuuu :-(

Kanusia, masz jakiegos linka na ta posciel?????????? A jak nie to powiedz mi ile kosztuje i co tam jest tylko podusia i kolderka?? i jakie kolorki plisssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss. Ja szukam na necie katalogu rossmana i nie moge znalezc:baffled::baffled::baffled:
Dzień dobry :-)

W końcu dotarłam po tym naszym spotkanku-a nogi to mnie tak bolą...to czywiście prze tygryska, bo nas przeciągnęła przez pół miasta :szok:

No własnie...Spacerki to jest to co tygryski lubią najbardziej :-D:-D:-D

Chłopaki się polubili, tylko jakoś dziwnie się podgryzali :szok::-D

100 latek dla Lenki, Ksawerka i Wiktorka.
Hehehe to jak sie podgryzali, to znaczy, ze sie lubia:tak::-D

A jaką firmę zakładasz? bo chyba mnie coś ominęło:)

Beciaczek, Ollcia ślicznie wyglądałyście!!!

Mnie też wzięło na wspominki:)
To nasze zdjęcia ze studia: Agata i Grzegorz 21.04.2007
A to pierwsze zdjęcia Zuzki:):Flash Photo Stack - a free Picasa template from www.paulvanroekel.nl
Sliczn foteczki:tak:

Nooo i najwazniejsze
Wszystkiego najlepszego dla naszych slicznych dzidziusiowych solwnizantow:Lenki, Ksawerka i Wiktorka, buziaczki maludzki =*******

Moja nocka wysmienita, juz kurcze trzecia z rzerdu nawet spoko. Maly wstal podobno tylko raz o4, ale ja nawet nie wiem bo spalam:zawstydzona/y:, a moezowy dal mu mleczko i ululal. Teraz dziec znow spi, a mamuska czyta co tam u Was:tak::tak:

Wszystkiego naj naj naj dla naszych uroczych teraz juz BIG solenizantów:
8 miesieczniaków superchiro Ksawerka i księżniczki Lenki....oraz naszego cudownego i przystojnego
7 miesiecznika Wiktorka.... 1000-ce buziaczków dla naszych bobasów:-)
100 lat dla Lenki, Ksawerka i Wiktorka :-)

100 latek dla Lenki, Ksawerka i Wiktorka.

i ja podpinam sie pod te zyczonka:tak::tak::tak::tak::tak:
100 latek kochani:tak::tak::tak::tak:

i przyłączamy się do życzeń, bo sama nic dziś nie wymyślę

Podłączam sie pod Kanusię, Wszystkiego naj, naj nasi kochani solenizanci

Buziole dla Solenizantów :-):-):-)​

Oczywiście się podpinamy:tak::tak::tak:

ojej, to już dziś,:szok:ja myślałam, że dopiero jutro, moje dziecie ma 7miesiączków nie do wiary
dziękujemy ślicznie za życzonka wszystkim kochanym cioteczkom:tak::tak::tak:

i dołączamy się do życzonek dla starszaków:tak::-D

Beciaczek, Ollcia ślicznie wyglądałyście!!!
Mnie też wzięło na wspominki:)
To nasze zdjęcia ze studia: Agata i Grzegorz 21.04.2007
A to pierwsze zdjęcia Zuzki:):Flash Photo Stack - a free Picasa template from www.paulvanroekel.nl

dziękuję kochana, Ty też prześlicznie wyglądałaś, cudne zdjęcia

no i w końcu dzień dobry, idę robić śniadanko, bo jeszcze nie jadłam

Dziendobryy:-)

Ja dziś w baaardzo dobrym humorku, bo Pati dała mi się wyspać:-) Wstałyśmy o 9,30:szok: Po wczorajszej pobudce o 5.10- należao się jak nic:-D

A burze to chyba w całej Polsce szalały... Słyszałyście, że matka jechała z dwójką dzieci, sama była w ciąży, i przygniotło ich drzewo:-( Tylko dzieciaczki się uratowały...

reklama
Dziendobryy:-)

Ja dziś w baaardzo dobrym humorku, bo Pati dała mi się wyspać:-) Wstałyśmy o 9,30:szok: Po wczorajszej pobudce o 5.10- należao się jak nic:-D

A burze to chyba w całej Polsce szalały... Słyszałyście, że matka jechała z dwójką dzieci, sama była w ciąży, i przygniotło ich drzewo:-( Tylko dzieciaczki się uratowały...
O Boze... To straszne...:-:)-(
[*]

Do góry