reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dzień dobry :-)

W końcu dotarłam po tym naszym spotkanku-a nogi to mnie tak bolą...to czywiście prze tygryska, bo nas przeciągnęła przez pół miasta :szok:

No własnie...Spacerki to jest to co tygryski lubią najbardziej :-D:-D:-D

Chłopaki się polubili, tylko jakoś dziwnie się podgryzali :szok::-D

100 latek dla Lenki, Ksawerka i Wiktorka.

oj powiem ci ze mnie tez ten spacerek dal w kosc:-D:-D:-D a spalam jak zabita potem:-D:-D:-D

co do podgryzania to musze dzis przeprowadzic powazna rozmowe z Filipem:no::no::eek::eek::eek::sorry:

Cześć mamuśki. Wybaczcie, ale nie nadrobię dzisiaj, przeczytałam tylko pobieżnie, co tam u Was. Ja dziś cały dzień prawie biegałam po urzędach i na różne spotkania w sprawie firmy. Biurokratyczy koszmar:wściekła/y: A miało być tak pięknie - założenie firmy w jednym okienku...
A jaką firmę zakładasz? bo chyba mnie coś ominęło:)

Beciaczek, Ollcia ślicznie wyglądałyście!!!

Mnie też wzięło na wspominki:)
To nasze zdjęcia ze studia: Agata i Grzegorz 21.04.2007
A to pierwsze zdjęcia Zuzki:):Flash Photo Stack - a free Picasa template from www.paulvanroekel.nl

Wszystkiego naj naj naj dla naszych uroczych teraz juz BIG solenizantów:
8 miesieczniaków superchiro
Ksawerka i księżniczki Lenki....oraz naszego cudownego i przystojnego
7 miesiecznika
Wiktorka.... 1000-ce buziaczków dla naszych bobasów:-)
i ja podpinam sie pod te zyczonka:tak::tak::tak::tak::tak:
100 latek kochani:tak::tak::tak::tak:

a ty kanus kuruj sie bidulko
Ale u nas była w nocy burza:szok:aż się normalnie bałam co mi się nie zdarza:sorry:
Lecę trochę nadrobic. Miłego dnia mamcie
i u nas:szok:
ale w koncu jest czym oddychac

Aj Mamusiu dziekuje..... czuje się jakbym miała umrzec....masakra.... najgorzej gardziołko...a ja kurcze tak uwazam z piciem zimnego,bo juz tyle razy latem miałam angine,ze teraz uważam jak nic....i co ZONK....

Agatkas
zdjąteczka rewelacja....

A moje dziecie dzisaj normalnie bez większych przeszkód poszło spac 8:20...po soczku tak jak kiedys.....oj czyzby powracała dawna Mari i jej zwyczaje...:sorry:

no to dotarłam i ja ale na szybciótko, bo u nas nerwowe klimaty z powodu zębolów górnych. Kurza stopa już powinny być ile to dziecię ma się męczyć:-:)no:

Tajger :ninja2: super ! tylko mamuski cos malo widac. A jak chlopaki polubili sie??

Dzień dobry :-)

W końcu dotarłam po tym naszym spotkanku-a nogi to mnie tak bolą...to czywiście prze tygryska, bo nas przeciągnęła przez pół miasta :szok:

No własnie...Spacerki to jest to co tygryski lubią najbardziej :-D:-D:-D

Chłopaki się polubili, tylko jakoś dziwnie się podgryzali :szok::-D
oj powiem ci ze mnie tez ten spacerek dal w kosc:-D:-D:-D a spalam jak zabita potem:-D:-D:-D

co do podgryzania to musze dzis przeprowadzic powazna rozmowe z Filipem:no::no::eek::eek::eek::sorry:
myślę, że sama bym lepiej tego nie ujęła. Poprostu jeden z drugim sprawdził fachowo czy kolega dobry i już;-)
miałam już wczoraj coś skrobnąć ale nie mogłam Kubunia uśpić tak się męczył biedaczek mój mały:no:

8 miesieczniaków superchiro Ksawerka i księżniczki Lenki....oraz naszego cudownego i przystojnego
7 miesiecznika Wiktorka.... 1000-ce buziaczków dla naszych bobasów:-)
i przyłączamy się do życzeń, bo sama nic dziś nie wymyślę

a my zaraz wychodzimy do ksiedza i do babci na placki ziemniaczane wiec znów zajrze dopiero wieczorem a i najważniejsze: cioteczko Pati podbiłaś serce mojego synka tym prezencikiem, kąpiel teraz może trwać bez końca:-D:-D tylko czasem musze ciepłej wody dolać. Dziękujemy baaaaardzo, cmok, cmok. i tylko wstyd nam, że myśmy nic nie mieli dla Olusia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

witam piątkowo
8 miesieczniaków superchiro
Ksawerka i księżniczki Lenki....oraz naszego cudownego i przystojnego
7 miesiecznika
Wiktorka.... 1000-ce buziaczków dla naszych bobasów:-)
Podłączam sie pod Kanusię, Wszystkiego naj, naj nasi kochani solenizanci

Mnie też wzięło na wspominki:)
To nasze zdjęcia ze studia: Agata i Grzegorz 21.04.2007
A to pierwsze zdjęcia Zuzki:):Flash Photo Stack - a free Picasa template from www.paulvanroekel.nl
Agatkas, zdjęcia prześliczne, super pamiątka

Kanuś, kuruj gardziołko, mi też ostatnio szwankowało, ale zapodałam sobie antybiotyk i przeszło. I udanych zakupów oczywiscie, pochwal sie potem ta poscielą.

Lilac, Tygrysek, Patrysia, super Wam z tym spotkankiem:-) czemu ja koło nikogo nie mieszkam:crazy:
U nas wczoraj strazsna burza, ale to tak jak chyba u większości z Was:angry:, co za pogoda dziwna

reklama
Do góry