reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Aaaaaaaaaaaaalle ze mnie pipaaaaaaa. Juz mam, przeslicznie i wcale nie widac brzuszka:tak::tak:

hihi:-Ddzięki, bo wiesz Natalko ja tak skutecznie wciągałam co by się nikt nie pokapował:-D:-D:-Di żeby stare baby nie plotkowały, że to nieślubne:-D:-D:-D

a tak na marginesie to jeszcze wam nie pisałam że Wikuś jest na świecie dzięki panu ginekologowi(tylko, żeby sobie żadna tam nic nie dodała:-D)
poprostu przez podróż do Polski strasznie mi się cykl przedłużył, to było juz ponad 40dni i żadnych ,,gości'' ale test zrobiłam-negatyw., a lekarz zrobił usg i swierdził, że z jakiegoś powodu pęcherzyk jeszcze nie pękł, dam jakieś leki na wywołanie, ale kiedy zapytałam czy mam uważać, powiedział, że teraz to za późno, i nie ma takiej możliwości, żeby ja w ciążę zaszła, no więc co my hulaj dusza:-D:-D:-D
a jak sie potem okazało, to te hormony tak zadziałały, że wywołały cały dalszy cykl znaczy owulacje, a ja potem czekałam i czekałam a tu nadal nic, no i sie okazało, że zaszłam w ciąże w 46dniu cyklu:szok::szok::szok:tak, ja zawsze inna jestem.
Tu w UK robili mi dodatkowe scany, bo myśleli, że cos nie tak, a poprostu ciąża była mniej zaawansowana niż sobie obliczyli, ja wiedziałam, no ale do nich przeciez nie dociera.
Troche się tylko martwiłam, że te hormony moga mieć wpływ jakiś, i byłam wściekła na tego lekarza, może i jakis miały, ale teraz Wiki zdrowy i nawet mogłabym iść do tego lekarza teraz i podziękować że dał nam pozwolenie na bara-bara:-D:-D:-Dto się rozpisałam...ulala:zawstydzona/y:

ok spadam na mega wielkie wydarzenie tego roku jedyne i niepowtarzalne spotakanie Tygrysa Xpatrysi i Lilac!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok: na żywo dzis o 16 30 heheheh:-D:-D:-D jeny szajba mi chyba juz odbija:eek::eek::eek::eek::eek:

:-Dfajnie wam, udanego spotkanka

Dupeczki tylko zrobcie jakies foteczki:-D:-D:-D
:tak::tak::tak:

a tam bardziej tatusiowi bo ja w tym czasie chodziłam z Tuśką na siusiu. Ale tak to jest jak to dziecko pilnuje tatusia a nie odwrotnie:-D;-)

:-D:-D:-Dno tak to samo u mnie, zresztą wklejałam fotki, jak Tatuś tak pilnuje, że aż śpi a Wiki go jeszcze po głowie głaszce, co by lepiej spał, to on rozrabiać będzie mogł:-D

idę ponadrabiać zaległości czyt. nie tylko te na bb:-D i jak dam radę to te foty wstawie

o Boże dzięki Ci wzięłam diclofenac i moge siedzieć...i do tego Wiki śpi, ale mi dobrze, nawet głowa przestała boleć:-)ehhh...starzeje sie i tyle

:szok:To podziwiam Twojego M, ze przygarnol jak swoje:-D:-D:-D:-D:-D hehe a tak powaznie to dobrze, ze tak Was wprowadzil w blad bo sami to pewnie nie wiadomo kiedy byscie sie zdecydowali. A takto macie juz swojego slicznego Wikusia:tak::tak:

święta racja:tak::tak:wiem, żebyśmy odkładali w nieskonczoność

:ninja2:obiecane ślubnowe i Wikusiowe:tak:

a wy gdzie? w krzaczorach?

ja w krzaczorach:tak::tak:
rozmawiam z kolezanka,bo tata zgarnal Alexa na spacerek...
i kukam co chwilke do Was:tak::tak:
Beciak ogladalam slubne-mistrzostwo swiata;-):-)

reklama
Do góry