reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam kobitki kochane,
no coż ja dopiero datarłam, i juz nadrobione, ale szok 15stron naskrobałyście od wczoraj wieczora:szok:

dołączamy dziś do Kanusi:tak:

dzięki Kochana, no ja też mam nadzieję, bo czasami to juz wysiadam, tylko się zastanawiam jak to wyglądać będzie, jak masaże to super:tak:relaksik, ale jak sama będę musiała robić, wyginam śmiało ciało, to juz nie bardzo,buuu, jak znam swoje szczęście to pewnie to drugie

:-)dzięki, to jak masz daleko to może jeszcze jest czas, żeby dać pomysł krawcowej i uszyć?kiedy masz ślub?bo pewnie tez przeoczyłam

łoooo matko...oszalała ta Natalka do reszty:-DMamusi takie niespodzianki robić, dobrze, że nic jej się nie stało

a ja myślałam, że to Karolinka będzie wcinać te kaszkę:-D:-D:-D

dzięki, ale my używamy tych pomarańczowych, ,,SIMPLY DRY'' i tez tyle samo nam wychodzi

łooo matko, bidula, przypomniałaś mi czasy, kiedy miałam 20lat i sobie z buzią poradzić nie mogła, to była masakar jakaś aż mi się stany zapalne robiły, a pani dermatolog stwierdziła, że to hormony i po DIANE30(?chyba 30) jak ręką odjął, do tej pory spokój

mamusiu a co to za metoda jakaś bo ja maoż ew przyszłości skorzystam, a chyba nie doczytałam cosik

łooo matko, mnie się troche wracać do prac y nie chce, ale jakbym tyle siedziała w domu to całkiem bym zdziczała, właściwie to ja juz zdziczałam:tak:

nie do wiary jaka zwaniarka mała, mój Wiki jeszcze takich sztuczek nie zna:-Dale na wszelki wypadek z Natalką go zapoznawać nie będę:-Dbo jeszcze się od niej nauczy i tyle będę miała:-D

a u nas ciągle wiatrzysko i zimno:-(

i dobrze jej tak, niech ma za swoje

...biedne dziecko...:-D:-D:-D

a my planujemy 4-5latek, ale to wiadomo różnie bywa

błyszczące to zdrwoe Pyciolku hihi:-D:-D:-D

tak szybko?a ja nadal w dresie, bez makijażu, a włosy w kite:-Dale zaraz zmykam się do porządku doprowadzić, bo jak mnie Mamusia ścignie:-Dto dopiero biegusiem do łazienki będę lecieć:-D:-D:-D

oj Mamusia ten twój prymusik, Ty sie lepiej przyznaj, że tak to sie teraz nazywa-,,korki'':-D ale taki prymusik to tylko przyjemność:-D:-D:-D
ps.no to mi się zaraz dostanie:tak::-D

a ja miałam przed chwilą błogo, dziecie śpiące, kawusia i ptasie mleczko, a teraz....dochodzą mnie jęki Wikulowe z drugiego pokoju, lecę, bo sie zajęczy:-D
Dziekujemy za zyczonka =* OOo jaa masz ptasie mleczko ja teeeeez chce, tak mi narobilas smaka, ze nie moge myslec o niczym innym:baffled::baffled: A do Polskiego sklepu kawalek:baffled: Normalnie oddam sie za ptasie mleczko :-D:-D:-D

Jeeeeezuuuuuu jaka macie produkcje. Jak ja byłam od rano to nikogo nie było, nawet pewnie nie zauważyłyscie poich postów :zawstydzona/y: niewdzięczne :-D.

Teraz muszę iść cos porobic w domu do wstyd. Mały spi juz od 30 min a ja jeszcze nic nie zrobiłam a pewnie zaraz się obudzi, bo on to teraz weteran bosheeeee.
A ja oczy na zapałki.

idę dzisiaj do fryzjerki jupi jupi :-D

Aaaaa i z ploteczek jeszcze to dzisiaj miałam dostac gościa ( ciotkę ) i nic ani widu ani słychu .... zawsze miałam regularnie ... boshe już mam schize .... :eek:
Llllloooooo matkoo Agacia w ciazy!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: I zapodaj fotki po fryzjerze :pP

witamy i my w końcu, cóż z godzinę to nadrabiałam

przyłaczamy się do życzeń............

gotowe tygrysie, szykuj się....

nie byłam w krzakach tylko na usg bioderek kolejny raz.

kana a to dopiero początek żebyśmy zdążyły sie zahartować

ja też z tym ząbikiem moim sie bujm

łooooo, to trxzeba az na to spotkanie tak sie odpindrować??????////

zazdroszcze baaaaardzo
Dziekujemy za zyczonka =**

a mój Wiki tak krzesełko polubił, że w nim siedzi i bajki ogląda:szok:a na macie się nudzi i zaraz w ryk, nie no nie rozumiem o co kaman:szok:
chyba się nacieszyć musi czy jak:-D
A jakie w koncu kupilas krzeselko bo chiba mi cos umknelo:eek:
No i zapomniałam

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów !
Dziieekujemy:tak::**

no rozumiem,
my też mieliśmy wątpliwości, i najpierw miało być skromne przyjęcie, zero wesela, ale w końcu sie zdecydowaliśmy a i tak mieliśmy mało gości, więc nie było źle, no ale kasy i tak sporo poszło:tak:

a co do tych sukienek, to mi sie przypomniała moja przygoda z sukienką:-D
do
Vivien Vigo trafiłam UWAGA 2 TYGODNIE PRZED ŚLUBEM:tak:
za sukienką na poprawiny, bo kieckę ślubną miałam juz zamówioną, no i jak weszłam zobaczyłam właśnię te ZAHARAII na manekinie, a widziałam ja juz rok przed w necie, tylko pani przez telefon poinformowała, że maja tylko sprzedaż, więc za 3tys to wcale nie miałam ochoty kupować nawet tej wymarzonej:-(
No więc jak ja zobaczyłam to zaczęłam wypytywać z ciekawości, okazało się, że jest wypożyczenie, cena w miarę, ale pani na wszelki wypadek sprawdziła czy jest dostępna tego dnia, i wiecie co?zdębiała, bo wszystkie sukienki były zarezerwowane, tylko moja nie:szok::szok::szok:czekała na mnie cały rok!!!
no więc ja zaraz że to jakiś znak więc myślę przymierzę, znów tak na wszelki wypadek tylko:-Dnie myślac nawet o tym, że kiecka inna juz czekała z depozytem 500zł którego zwrotu nie dostanę, ale co tam.
I pani znów zdębiała, bo kiecka IDEALNA:szok::szok::szok:prosto z manekina, zero poprawek, tylko długośc, ale to jest oczywiste i zawsze poprawiają, reszta jak ulał.Patrzyłam chyba pół godziny na siebie w lustrze i nie mogłam uwierzyć, moja wymarzona sukienka, idealna, a ja poczułam sie najpiękniejsza na świecie, niewiele myśląc olałam 500zł depozytu na poprzednią i w mojej wymarzonej poszłam do ślubu:tak::tak::tak:
także do Agaci i wszystkich dziewczyn które maja jeszcze przed sobą wybieranie sukni, nie kupujcie sukni ot tak, byle która, bo to jednak musi byc ta miłośc od pierwszego wejrzenia, ktoś może pomyśleć, aaa głupota, dla mnie nie, ja to przeżyłam i to było wspaniałe przeżycie, zapamiętam do końca życia, i nawet kasa wtedy ważna nie była, a poszłam do ślubu w tej właśnie wymarzonej:tak:
Beeeeeeeeeciak zapodaj fotyyy

reklama
ja nie chcialam wielkiego weselicha wogole nie chcialam wesela bo tylko zalatwiania,wywalenia kasy a i tak sie gosciom nie dogodzi ...a pozatym moja mama nie mogla by i tak przyjechac wiec nie robilismy wogole nic tylko postanowilismy pojechac i wziasc slub cywilny w Tunezji i odrazu tam spedzilismy caluski miesiac niczego sobie nie zalujac...( czytaj hotel 5 gwiazdkowy przez 4 tygodnie ze wszytkimi wygodami )zwiedzilismy caluska tunezje tylko nie na pustyni bylismy bo ja juz w ciazy bylam wiec gorac byl tam ze szok nie chcialam ryzykowac...
nie zaluje ze nie mialam weselicha zrobilismy cos wreszcie tylko dla siebie wypoczelismy no i kaska zostala jeszcze...

Landryneczko, każdy ma swój pomysł, najważniejsze, żeby byc szczęśliwym, przeciez nie robisz tego dla kogos tylko dla samych siebie, uważam, że super spędziliście te chwile, i nie ma tu kompletnie nic do pożałowania, my mieliśmy super weselicho, wybawiliśmy się zleciało w sekundę, pamiątki te zsuper, ale jednak kasy dużo poszło, więc może rzecywiście takie rozwiązanie lepsze, a gości olać:tak::-D

dziewczyny wrzucę foteczki i fotelika i ślubne, ale po te to musze w płytach poszperać, a zaraz juz musimy wyjść, więc cierpliwości:tak:dotrę popołudniu do was, to powrzucam, a narazie papatki i do następnego...acha, ale ja tez czekam na wasze foteczki ślubne:tak:

Ale link do strony gdzie sa zdjecia slubne beciaka, bo chyba byly w galerii, tylko nie pamietam na ktorej stronie:confused::confused:

:szok::szok::szok: dodalas takiego ogromnego(dlugachnego) posta ze myslalam ze sie nigdy nie skonczy:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:cool::cool::cool::cool::cool::cool:
Heheh wszystko sie kiedys konczy Landryna:-D:-D:-D A z ta Tunezja rewelacyjny pomysl, naprawde i zamiast jednego wieczora robionego dla ludzi, z ktorych polowe widuje sie raz na kilka lat, zrobilioscie miesiac tylko dla siebie super

Ale link do strony gdzie sa zdjecia slubne beciaka, bo chyba byly w galerii, tylko nie pamietam na ktorej stronie:confused::confused:

Heheh wszystko sie kiedys konczy Landryna:-D:-D:-D A z ta Tunezja rewelacyjny pomysl, naprawde i zamiast jednego wieczora robionego dla ludzi, z ktorych polowe widuje sie raz na kilka lat, zrobilioscie miesiac tylko dla siebie super

Natalko nie wiem czy ona ma zdjecia w galerii naszej...w kazdym badz razie ma jedno na nk

Landryneczko, każdy ma swój pomysł, najważniejsze, żeby byc szczęśliwym, przeciez nie robisz tego dla kogos tylko dla samych siebie, uważam, że super spędziliście te chwile, i nie ma tu kompletnie nic do pożałowania, my mieliśmy super weselicho, wybawiliśmy się zleciało w sekundę, pamiątki te zsuper, ale jednak kasy dużo poszło, więc może rzecywiście takie rozwiązanie lepsze, a gości olać:tak::-D

ja wiem jak moje siostry cioteczne wychodzily za maz mialy naprawde wypasione weselicha a i tak goscie narzekali ze to takie a nie inne moim zdaniem to bardziej z zazdrosci :crazy: wiec ja po rozmowie z moim postanowilismy ze weselicha nie robimy i za kase sie zabawimy :laugh2::laugh2:
ale i tak jak pojedziemy do polski to idziemy z najblizsza rodzinka do restauracji na jakis uroczysty obiad :zawstydzona/y:
a obraczki mamy z bialego zlota bo na zolte mam uczulenie i nie moge nosic :tak: zreszta moim zdaniem ladniej sie prezentuja z bialego zlota niz z zoltego...

a tu we Wloszech to nie robia takich wesel jak w polsce tylko na obiad uroczysty , zbiora prezenty i odrazu jada na miesiac miodowy

reklama
Do góry