reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Beciaczku ta suknia była Ci pisana :tak:

Landryneczko podróz poslubną przełożyny na nastepny rok, ale jeszcze nie wiem gdzie :no:

reklama
obrączki troche drogo, my za takie ze wstawka z białego złota i grawerowaniem zapłaciliśmy niecałe 900zł bez żadnego dodatku złota swojego,
a estauracje mieslismy super jakies 130zł za osobę nie pamietam dokładnie, ale mieliśmy w tym wszystko tylko tort i wodeczka doszła, a jedzeniem było super grajek chyba z 1700zł

no to niezle...teraz ceny poszly w gore:no::no:

obrączki troche drogo, my za takie ze wstawka z białego złota i grawerowaniem zapłaciliśmy niecałe 900zł bez żadnego dodatku złota swojego,
a estauracje mieslismy super jakies 130zł za osobę nie pamietam dokładnie, ale mieliśmy w tym wszystko tylko tort i wodeczka doszła, a jedzeniem było super grajek chyba z 1700zł
Tez mi sie wydaje ze drogo, tylko ze one są szerokie i grube, zeby się tak szybko nie ścierały i graberowane .

Beciaczku ta suknia była Ci pisana :tak:

Landryneczko podróz poslubną przełożyny na nastepny rok, ale jeszcze nie wiem gdzie :no:

ja nie chcialam wielkiego weselicha wogole nie chcialam wesela bo tylko zalatwiania,wywalenia kasy a i tak sie gosciom nie dogodzi ...a pozatym moja mama nie mogla by i tak przyjechac wiec nie robilismy wogole nic tylko postanowilismy pojechac i wziasc slub cywilny w Tunezji i odrazu tam spedzilismy caluski miesiac niczego sobie nie zalujac...( czytaj hotel 5 gwiazdkowy przez 4 tygodnie ze wszytkimi wygodami )zwiedzilismy caluska tunezje tylko nie na pustyni bylismy bo ja juz w ciazy bylam wiec gorac byl tam ze szok nie chcialam ryzykowac...
nie zaluje ze nie mialam weselicha zrobilismy cos wreszcie tylko dla siebie wypoczelismy no i kaska zostala jeszcze...

reklama
Beciak ale ty przeciez na tym zdjeciu ze slubu bylas w ciazy...gdzie Twoj brzusio?:eek:

w 3 miesiącu, ale jeszcze brzusia nie było, zapomniałam o tym wspomnieć bo jak ta pani w sklepie sie dowiedziała tez była w szoku, bo sukienka normalnie jak osa, talie miała wcięta super zreszta widziałyście na stronke i na mnie była jak ulał, ja dopiero koło 4-5miesiąca brzusia dostałam

Beciku masz wiecej zdjec ze slubu?wrzuc prosze...:zawstydzona/y:

wrzucę, jak będę miała chwilke potem

Agacia, ucz lepiej niuńka chodzic to wam do ślub obrączki będzie niósł na podusi:tak::-D
my mieliśmy szczęście bo mąz ma najmłodsza siostrę 11lat, tez jej kieckę biała wypożyczyliśmy, ślicznie wyglądała, tez wrzuce fotke

Do góry