reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Lilac sliczna ta MT :tak::tak::tak:
Kuchnia juz nawet ogarnieta i wczoraj byl pierwszy domowy obiadek :-D:-D:-D

a spotkanie w czwartek ok 16 30 pietryna obok mc donalda przy stoliku z panami z czegos tam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D daj znac czy pasuje:tak::tak:
pasuje, pasuje jak najbardziej. Już się nie mogę doczekać.
To super, że już masz swoje królestwo i mozesz porządzić, tzn coś smacznego przyrządzić.;-)

A będziemy siedzieć, czy chodzić, bo nie wiem czy wózek, czy chusta, a może nowe nosidło.... No nie wiem, nie wiem w co się ubrać.

reklama
pasuje, pasuje jak najbardziej. Już się nie mogę doczekać.
To super, że już masz swoje królestwo i mozesz porządzić, tzn coś smacznego przyrządzić.;-)

A będziemy siedzieć, czy chodzić, bo nie wiem czy wózek, czy chusta, a może nowe nosidło.... No nie wiem, nie wiem w co się ubrać.

jak bedzie sloneczko to moze bysmy sie przeszly do zrodlisk na trawke????:tak::tak::tak:najpierw na pietrynie lody czy kawusia a potem park:-p:-p:-p:-p co wy na to???;-);-);-)

Czesc Dziewczyny
jak zwykle ostatnio nadrobione mocno po łebkach wiec jak cos pominełam to sie nie obrazac:-p
z tego co wyłapałam to gratulacje sie naleza Natalce Kokusi bo zebol sie pojawił :tak:
oraz Wikusiowi tego pięknego siedzenia ( Pati ma na razie siedzenie w nosie :eek:)
jeszcze buziaki dla wczorajszych solenizantów i dla Bartusia :tak::tak:

Lilac MT fajowe :tak:

Pati przysneła w lezaczku wiec moge chwilke poklikac, ale zwykle lipa, marudzi i zasypia w wózku dopiero, wiec tylko poza domem oddech :baffled:
ogólnie 2 dni aniołek, 2 dni diabelek i ryk o byle co i straszna złosc jak nie dostanie sie tam gdzie chce na raczkach np. do kontaktu, albo poobrywac listki z kwiatka :baffled::eek:

Ollcia ten Gosciniec fajny na pewno bedziecie sie super bawic :tak:my szukamy inspiracji na wyjazd M ma wolne od 1-15 sierpnia ale pewnie w ostatniej chwili podejmiemy decyzje Tomek bedzie na koloni w tym czasie wiec musimy cos raczej w górach znalezc, zeby byc w poblizu i juz drugi rok z rzedu bedze musiała morze odpuscic, ale mi zal :-:)-(

Halo

Pogoda zapowiada sie super, słoeczko swieci od rana :-)
Nocka u nas super mały zasnął przed 21:00 i oudził się dopiero o 5:00 wypił mleczko i pospał do 7:30 :laugh2:. Tylko wczoraj był problem z zasnięciem co go odkładałam do łózeczka to był taki lamet, ze musiałam go szybko wyciągać i lulac. Ululałam , odłozyłam do łóżeczka , pospał 20 min i pobudka z płaczem i tak do około 21:00 :eek:.
Jeszcze mu ta druga jedyneczka nie wyszła :baffled:.

Kankiya super, że Bianeczka zdrowa :tak:
Lilac MT rewelacyjne :tak:.
Beciaczek Wiki ślicznie siedzi, brawo !!!!
Mamusia mój K dzisiaj tez zaspał :-D
i najwazniejsze:

Sto lat dla Bartusia

reklama
Pati przysneła w lezaczku wiec moge chwilke poklikac, ale zwykle lipa, marudzi i zasypia w wózku dopiero, wiec tylko poza domem oddech :baffled:
ogólnie 2 dni aniołek, 2 dni diabelek i ryk o byle co i straszna złosc jak nie dostanie sie tam gdzie chce na raczkach np. do kontaktu, albo poobrywac listki z kwiatka :baffled::eek:

hehe mala lobuziara ci rosnie hihih a tak powaznie to Fifi zaczyna tez powoli marudzic z podobnych powodow:eek: wczoraj dostal bulke do pociumkania i jak mu zabralam to nerw:eek::eek::eek:

Halo

Jeszcze mu ta druga jedyneczka nie wyszła :baffled:.

jeny Agacia mialam sie wlasnie spytac jak u was ta jedyneczka:eek: a ona jeszcze siedzi paskudna:-D

Do góry