Witam was moje kochane,
z góry przepraszam za kilometrowego posta, ale już tyle napisałyście....
Zdróweczka, wspaniałego dzieciństwa, samych radości, przyszłości różami usłanej i wszystkiego naj, naj, naj dla naszego kochanego Bartusia:*buźki od ciotki i Wiktorka
pisze tak po cichu - moja mamusia idzie po wize jutro rano , nie wiem jak wytrwam i czy zasne
:-(, boje się że nie dostanie
, zobaczymy
papa
trzymamy kciukasy mocno, żeby się udało, a swoją drogą to ja wiem, że w latach 80 to były problemy z vizą, bo mam ciotkę w USA i tylko babcia była, bo nikt nie dostał, ale teraz?kurcze, masakra, ale musi być dobrze
Oj szalejesz Beciaczku
No i wiadomo że nic tak nie poprawia humoru kobiecie jak zakupy;-)A Wikuś pięknie siedzi. A tak nie mogłaś się doczekac:-)
To beciaczku zaszalałaś z tymi nowościami. A MT jest bardzo łatwe w obsłudze i napewno będzi enam chłodniej niż w chuście wiązanej.
Gratulacje!!! Pięknie Wiki siedzi!
A kiedy my?????????????:-(
dziękujemy bardzo, z MT to oczywiście żart był, świetne jest naprawdę i wierzę, że bardzo wygodne, zresztą dziewczyny też chwaliły
beciaczek - gratulacje dla Wikusia
Moja Hania tylko zerka z zazdrością ;-) Też by już chyba chciała siedzieć sama, ale jeszcze ma za słaby kręgosłup.
A co do studiów, to ja też mam wieczny niedosyt. Kończyła dwie specjalizacje na swoim kierunku, potem jeszcze podyplomowe z wiedzy o kulturze, pełno jakiś kursów, a już myślę, że teraz to jak tylko Hania trochę podrośnie, to pójdę na podyplomowe z psychlogii w biznesie :-)
dziękujemy, a jeśli o studia chodzi to
Pytia zazdroszczę, że tyle zdążyłaś zrobić, ja niestety nie zdążyłam:-(
Tygrysku u mnie minus taki, że moje strony to głównie biotechnologia, biologia molekularna, i zawsze o farmacji marzyłam, a to niestety kierunki tylko dzienne, więc raczej wybijam to sobie z głowy, bo mężuś musiałby tylko pracować, a ja tylko nauka, więc zero szans, chyba, że w totka wygramy
Wczoraj miałam porypany dzień, dostaliśmy ostateczną odmowę od pzu w sprawie auta, został nam sąd.
A potem jeszcze wyleciałą mi szyba z drzwi i się roztrzaskała, zrobił ise przeciąg, drzwi trzasnęły i bajzel gotowy, csałe szczęście że dziecjko tam nie stało, bo by była tragedia
też kiedyś tak nam się stało jak dzieciakiem byłam, dobrze, że dzieci nie było, matko
Kochanie, RENEWAL to dlatego, że masz TAX CREDIT, my akurat mamy child tax credit, i to wypełniasz, jeśli od ostatniego przyznania zmieniła Ci się sytuacja finansowa, typu, masz większy zarobek, więc musisz dać im znać, bo jeśli nie to potem musisz im kasę zwrócić, jak Ci za dużo wpłacą, i odwrotnie oczywiście, bo wtedy więcej Ci się należy. Nam się nic nie zmieniło, więc nie muszę wypełniać, ale tak na wszelki wypadek zadzwonię, bo mamy czas do 31lipca.
A zwrot podatku to na picie(nie pamiętam numeru)wypisujesz pracodawców w ciągu tego roku, zarobki, itp, w Revenue dostaniesz jak zapytasz, a my do tego jeszcze podanie dołączyliśmy, no i Pity oczywiście, a czeka się koło 10-12tyg