kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Natalka dziękuje i życzy mateuszkowi szybkiego wyłażenia ząbkówAaaaaaaaaaa gratulacje dla Natalki z okazji pierwszego ząbka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Natalka dziękuje i życzy mateuszkowi szybkiego wyłażenia ząbkówAaaaaaaaaaa gratulacje dla Natalki z okazji pierwszego ząbka
No długo, bo to juz dwa tyg minęły w poniedziałek. A mały jak go usypiam jest okropny, płacze, wygina się, a śpiący taki, że nie ma siły na nic.jeny Agacia mialam sie wlasnie spytac jak u was ta jedyneczka a ona jeszcze siedzi paskudna
Dziękujemy . ObyNatalka dziękuje i życzy mateuszkowi szybkiego wyłażenia ząbków
Co my byśmy bez Ciebie zrobiły Kajka, dobrze ze zdajesz relacje na bierzącoBo:
1.mamusia jedzie rano do sopotu i dobiera garderobe
2.tajger w monopolowym kolejke zatrzymala od pol godziny i jeszcze nie skonczyla zakupow
3.pyciolek zegna sie z mezem bo niedlugo mamusia po nia zajedzie,wezmie w bagaznik i tez do tego sopotu,przez dublin jada
4.cuks napewno szykuje sie na przyjazd siorki i malego ogarnia
5.natalkaa,moze siedzi w krzaczorach
4.kankiya,jak rano ogolila nogi zeby isc na spacer z bianka,to do tej pory jeszcze nie wrocila....a mowilam nie gol tych nogwiec nie wiem gdzie te ogolone nogi,(bo to przeplyw powietrza sie od razu zwiekszyl)ja poniosly
5.kanewka podlala kwiaty,utulila mari i wlasnie jest na gadulcu,podejrzewam ze gada tam z jakims tajemniczym brunetem...kana ma romans????a moze juz w ciazy jest???nie wiem,dowiem sie,hahahahah
6.nie orientuje sie co z blizniaczkiem,cholipka
7 i reszta tez nie wiem gdzie siedzii co robi
Pytia,mam nadzieje ze choc troche Ci sie przysluzylam
Serdeczne gratulacje dla siostry, słodziutkie są takie maluszki, nic tylko całowaća u nas w rodzinie pojawiła się nowa osóbka! najmłodsza najśliczniejsza urodziła się wczoraj !!! i sie w niej zakochałam od pierwszego wejrzenia!:-)
moja sis.rodzona urodziła 3 dziecko / urodziła w niecałe 3 h! o 22 wyjechali z domu a do szpitala mieli ok. 40 km i urodziła się o 00.40
tylko takiej pozazdrościć nawet nie zdążyła zapodać znieczulenia!!!
oj paskudny zabek daje we znaki:---( u nas tez pierwszy wyszedl prawie bez zadnych objawow a przy kolejnym ile Filip sie nameczyl:---(No długo, bo to juz dwa tyg minęły w poniedziałek. A mały jak go usypiam jest okropny, płacze, wygina się, a śpiący taki, że nie ma siły na nic.
lo matko agus to juz 9 miesiac!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gartulacje!!!!!!!!!!!! jeny a na kiedy masz termin????;-) buziaki ogromniaste dla Ciebie i fasolki i czekamy na wiesci z porodowki!!!!dzien doberek dziewczynki
pamietacie mnie jeszcze??????????
chcialam wam sie tylko zameldowac
zostalo mi niewiele do rozwiazania
pozdrawiam Was wszytkie bardzo serdecznie i zycze zdrowka Waszym pociechom
dzien doberek dziewczynki
pamietacie mnie jeszcze??????????
chcialam wam sie tylko zameldowac
zostalo mi niewiele do rozwiazania
pozdrawiam Was wszytkie bardzo serdecznie i zycze zdrowka Waszym pociechom
Hehehe i pomysl, ze takich chwil bedzie tysiace, juz do konca zycia bedziesz z czegos dumna, z czegos sie cieszyladziękujemy bardzo, ależ ja dumna mama teraz jestemto ja już nie wiem co będzie jak w końcu zęby się pokażą...a jak już chodzić będzie...ojejusiu, to się działo będzie, chyba do czubków mnie wywiozą, bo oszaleje z radości
Beciak, a o zwrot podatku to na tej formie co wyslali RENEWAL TAX CREDITRS???kurcze nie wiem czemu tam u was tak dziwnie jest, ja tyle benefitów załatwiłam, i zawsze szybko było, no tylko teraz na zwrot podatku to ze 12 tygodni musimy czekać, no ale oni tak mają, jak o większą kasę chodzi to zwlekają ile się da skubańce.
Pyciolku wytrzymaj jeszcze trochę, zobaczysz teraz Ci się dłuży, bo już chcesz wracać, ale tak naprawdę szybko to zleci, i już niedługo będziesz się cieszyć
Trzymamy mocno kciuki za mamusieWitam
wpadłam tylko złożyć żeczenia naszym milusińskim!!!!!! STO LATEK;-), i zgasić światło
pisze tak po cichu - moja mamusia idzie po wize jutro rano , nie wiem jak wytrwam i czy zasne:-(, boje się że nie dostanie, zobaczymy
papa