reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

jestem z nadzieją, że was nie ma :-Dbo ja mam mały burdelik w kuchni:-Dtak dziś deserek robiłam Wikowi, a potem na skype z mamą, że wszystko leży do tej pory nie sprzątnięte:zawstydzona/y:
jedliśmy dziś pierwszy raz jogurcik dla maluchów, pycha z owockami, mmmm:-p
i kupiliśmy dziś puzzle:-p:tak:bo wam pozazdrościliśmy, super są
i zabawkę nową...
i ciasteczka...
i łoooo...mama dziś zaszalała...:-D:tak:

beciaczku ty wstreciucho a ja glodem przymieralam przez caly tydzien a ty mi tutaj tak wypominasz ide sie zamknac w sobie:-D:-D:-D:-D

oj Tygrysek chyba się za Beciaczkiem stęsknił:tak:co mu tak po głowie zamiast Pyciolka chodzi:-D:-D:-D

To my już wróciliśmy i chcemy sę pochwalić nowym MT. Krytykujcie wyrób nie mnie, please. Ja przeszłam w tym z dzieciem ze 2 km i trochę się zmachałam.
A inne cudeńka będą później, bo jeszcze nie skończone.

A Tygrys, jak tam kuchnia? I co ze spotkankiem? Tylko ćsiiii,bo znów ktoś namkaże umawiać się na innym wątku;-)

MT superaśne, ale ja bym chyba nie wiedziała jak w to dzieciaka zawinąć:-D

sms od naszego kajaczka:
my w Pl, ale dopiero się ogarniam, nie dojechaliśmy bez przebojów, bo nam po drodze, po 500km zastrajkowało auto, świeżo odebrane z salonu i po zatrzymaniu się i wjechaniu na kanał w jakimś warsztacie po trasie okazało się ze kolo mamy niedokręcone. Marysia podroż zniosła fantastycznie, i w ogóle w Pl jest fantastycznie, pozdrów dziewczyny, cmokasy"
wiec pozdrawiam was dziewczyny:tak::tak::tak::tak:

łooo super, dziękować, a ja się pożegnać nie zdążyłam:-(Mamuniu kochana, przekażesz tak ode mnie wyjątkowo pozdrowionka i papatki dla Kajusi, za to że nie zdążyłam:zawstydzona/y:

no i najważniejsze - rano byłyśmy z Bianką u kardiologa i niby wszystko jest ok z sreduszkiem- mamy przyjść jak mała będzie miała 1,5 roku na wizytę kontrolną, kamień spadł mi z serca powiem Wam kochane.
Pędzę Was poczytać, bo stęskniłam się:-):-) buziole

no i nam też kamień z serca, super, że wszystko dobrze

pędzę kochane, bo zaraz mnie któraś tu wyczai i tyle będzie z mojego sprzątania:-D

reklama
No to faktycznie, beciaczek, zaszalałaś :)

nooo...:-Dale humorek teraz suuuuperaśny,
acha....wiadomość Wiki siedzi:szok: czasem jeszcze się chwieje, i gdzieś tam na bok poleci, ale juz dobre kilka minut usiedzi, i tak fajnie balansuje ciałkiem, widać, że już umie łapać równowagę, ależ ja się jak dziecie cieszę,
aż muszę fotkę wkleić, bo nie wytrzymam:tak::-D

Załączniki

• IMG_1080.jpg
    IMG_1080.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 26
no dobra, widzę wszystkie już śpią albo w krzaczorach, więc ja uciekam się prysznicować

mówię dobranoc, ale światła nie gaszę, bo Renia pewnie jeszcze zawita to zgasi:-D:-D:-D

Reniu kochana posta czytałam, no patrz, nawet nie wiedziałam,że ja taka popularna jestem, że już na billboardach samochodów mój skromny wizerunek:-D:-D:-D

beciaczku ty wstreciucho a ja glodem przymieralam przez caly tydzien a ty mi tutaj tak wypominasz ide sie zamknac w sobie:-D:-D:-D:-D

ze niby ja rozdarta?????????!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok::szok::laugh2::eek::eek::eek::eek::crazy::crazy::crazy::nerd::nerd::nerd::nerd::no::no::no::-D;-)

oj to normalne kochana mnie az na wynioty zbieralo tak mi niedobrze bylo o glowa mnie bolala:tak::tak::tak:za jakies 2 dni powinno minac;-)
No mi wlasnie tez niedobrze i kreci mi sie w glowie, a po calym dniu mnie juz rozbolala:baffled::baffled: No, ale skoro ma minac to sie przemecze, bo nareszcie WIDZE:-D:-D
Witajcie, my odpoczywamy na dzialeczce...ale widze ze nie tesknicie za nami:-:)-:)-:)-(wiec poczytam i znikam:-p:-p:-p

Dzieki za kciuki dzisiaj nocka super...i oby nastepne byly takie same...

Mega buziaczki Mariczki,Emilki i Tomcia

uuuuuu a ja juz chcialam rozmarzyc sie ogladajac moj ukochany Sopot w tle...:eek::eek::eek:Mamusia a gdzie dokladnie mieszkaliscie, my z tygryskiem:-p:-p:laugh2::laugh2:wybieramy sie we wrzesniu i z checia obejrze juz sprawdzone miejsce!!!

to tak jak my:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Super GRATULUJEMY i zazdrościmy.....

Zmykam milego dzionka buzka
A my tesknimy najbardzij za Julenka:-):-):tak:
To my już wróciliśmy i chcemy sę pochwalić nowym MT. Krytykujcie wyrób nie mnie, please. Ja przeszłam w tym z dzieciem ze 2 km i trochę się zmachałam.
A inne cudeńka będą później, bo jeszcze nie skończone.

A Tygrys, jak tam kuchnia? I co ze spotkankiem? Tylko ćsiiii,bo znów ktoś namkaże umawiać się na innym wątku;-)
Wooww super, to jest recznie robione?? jesli tak topodziwiam....:tak::tak:

sms od naszego kajaczka:
my w Pl, ale dopiero się ogarniam, nie dojechaliśmy bez przebojów, bo nam po drodze, po 500km zastrajkowało auto, świeżo odebrane z salonu i po zatrzymaniu się i wjechaniu na kanał w jakimś warsztacie po trasie okazało się ze kolo mamy niedokręcone. Marysia podroż zniosła fantastycznie, i w ogóle w Pl jest fantastycznie, pozdrów dziewczyny, cmokasy"
wiec pozdrawiam was dziewczyny:tak::tak::tak::tak:
My tez pozdrawiamy Kajaczka:-D:-D:-D

bo z Ustronia blisko do Czech więc może nam tam zobaczą :tak:
znalazłam tego linka ---> Gościniec Groblice w Ustroniu - Noclegi , Smaczne Jedzenie , Ustroń , tam właśnie jedziemy i mam nadzieję że będzie fajnie, napiszcie co myślicie o tym gościńcu, jeśli możecie.

extra, dobra robota :tak:
ja tam nigdy nie bylam, ale wyglada super! Uwielbiam takie wnetrza,maja klimat:tak::tak:

Hej kochane melduję się:-)
nie pisałam przez dwa dni, bo jakoś brakowało mi czasu- w sobotę porządki , wczoraj byłam z moim B na spocie Mitsumaniaków i jakoś dzionek zleciał a dzisiaj moja mama nas odwiedziła i cały dzień plotkowałysmy:tak::-)
no i najważniejsze - rano byłyśmy z Bianką u kardiologa i niby wszystko jest ok z sreduszkiem- mamy przyjść jak mała będzie miała 1,5 roku na wizytę kontrolną, kamień spadł mi z serca powiem Wam kochane.
Pędzę Was poczytać, bo stęskniłam się:-):-) buziole
Superrrr, bardzo sie cieszymy i po cio sie bylo tak denerwowac?? Zawsze sluchaj nas :))

Beciaczku Wikus pieknie siedzi. Gratulujemy !!:-D:-D

Beciaczku Wikus pieknie siedzi. Gratulujemy !!:-D:-D

dziękujemy bardzo, ależ ja dumna mama teraz jestem:-Dto ja już nie wiem co będzie jak w końcu zęby się pokażą...a jak już chodzić będzie...ojejusiu, to się działo będzie, chyba do czubków mnie wywiozą, bo oszaleje z radości:-D:-D:-D

reklama
Witam wieczorową porą
Mam 50 stron do nadrobienia, chyba się popłaczę.
Goście już pojechali, będą jeszcze 2 tygodnie nad morzem i będziemy się gdzieś tam spotykać, ale będę miała wiekszy luz.
Na razie padam na twarz, dobrze ze jutro jeszcze wolne, to może trochę Was nadrobię i coś tam popiszę.
Miłych snów mamuśki

Do góry