reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
A wiecie , że ostatnio znalazłam tą pioseneczkę kosi kosi i tam jest tosi tosi i ogólnie bardzo trudne słowa tam są. Jedyne co zapamietałam to na końcu:

Tosi tosi papki pojedziemy do babci a od babci do taty tam jest piesek kudłaty.

A ja całe zycie spiewałam kosi kosi łapki pojedziemy do babki a babka nam da cukiereczki dwa.
A tam takiej zwrotki w ogole nie ma :zawstydzona/y:
A ja znam " kosi kosi łapki pojedziem do babki, babka da nam kaszki a dziadek kiełbaski"

100 latek i dużo zdrówka dla Mariczki, Emilki i Tomcia
:tak::tak::tak:
:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak:

100 lat dla dzisijeszych słodkich solenizantów...;-)

Ej no wyłazic ...
Pycior, tygrys, beciaczek ...

Masuska, kana , kokusia .. wyłaźcie z krzaków ....

Lilac wracaj ...

Agaaaaciaaaaaa wróóóociła ... :-D:-D

juz juz....musialam sie ogarnac:zawstydzona/y:

hejjjjjjj dziewczyny nie uwierzycie mam podlaczony gaz!!!!!!!!!!!!! bede gotowac!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D dzis caly dzien bede przy garach stala i bede gotowala jadla gotowala jadla i tak caly dzien!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D juz nie bede na zebry chodzila i prosila sie na bb o domowy obiadek:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p:laugh2::laugh2::laugh2:

no wkoncu bede mogla na glos mowic co mam na obiad:-D

UWAGA UWAGA DOŁĄCZAMY I MY DO GRONA ZĘBOLI:tak::tak::tak:
Właśnie znalazłam u Natalki lewą dolną jedyneczkę:tak::tak::tak:Oby kolejne ząśbki wychodziły tak samo bezboleśnie

gratulujemy...:tak:

no i wszystkie gdzies się pochowały
tylko my z kokusia zostałyśmy
wyłazić z krzaczorow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ty to masz glos mamuska:-D w lazience cie slyszlaam...:-D

reklama
oo, skoro mój zieciuno już będzie miał dowód, to możemy już ustalić datę ślubu:confused2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

:szok::szok::szok: trzeba będzie z kasy wyskoczyć

Nikt nie jest z okolic Tarnow/Krakow i nie chce sie ze mna spotkac???/:-(

ja mam rodzinę w Tarnowie :-)

A wiecie , że ostatnio znalazłam tą pioseneczkę kosi kosi i tam jest tosi tosi i ogólnie bardzo trudne słowa tam są. Jedyne co zapamietałam to na końcu:

Tosi tosi papki pojedziemy do babci a od babci do taty tam jest piesek kudłaty.

A ja całe zycie spiewałam kosi kosi łapki pojedziemy do babki a babka nam da cukiereczki dwa.
A tam takiej zwrotki w ogole nie ma :zawstydzona/y:

ja znam kosi kosi łapci, pojedziemy do babci, a od babci do dziadka, dziadek da nam dwa jabłka, a od dziadka do cioci, ciocia da nam łakoci :tak::tak:

Fotki do dowodu zrobione, jutro składamy wniosek :-) Mam tylko nadzieję że zdążą się z tym uwinąć, bo 23 sierpnia jedziemy.
A wiecie , zapomiałam napisać że jestem bardzo zadowolona z tej mojej spacerówki :tak:

Do góry