reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
o matko golabki!!!!!!!! niestety ja nie umiem robic ale tescie przyjezdzaja w wekend i maja przywiezc specjalnie dla swojej najukochanszej przesympatycznej przeuroczej synowej golabki hehhehhe:-D:-D:-D:-D:-D
o matko, to mam aż tyle czekać, to już prędzej sama zrobię, bo ja uwielbiam robic gołąbki, i robię bardzo szybko

oj ale bym zjadła ruskich pierogów

Natalka a kiedy lecisz do Pl?

Jest któraś z Was z okolic Zielonej góry i chciałaby sie spotkać? ja lecę 22 lipca to już za 2 dni dziś pomału będę nas pakowała ale sie ciesze;-))))) Jedyny minus że netu tam brak;( no ale pewnie i tak nie mialabym czasu na niego, chcem zorganizowac chrzest Małemu, poodwiedzac wszystkich poplotkowac poleniuchowac i pyszne różności jesc;-)

Witam poniedziałkowo i słonecznie;-)

ooo a możesz pokazać końcowy efekt?

wszystkiego najlepszego małym solenizantom życzymy Mariczki, Emilki i Tomusia, rośnijcie zdrowo maluszki :tak:

100 latek i dużo zdrówka dla Mariczki, Emilki i Tomcia

Dziendobry dziewczynki =)
Przedewszystkim 100 lat w szczesciu, zdrowiu, pomyslnosci, duzo usmiechu i radosci dla naszych dzisiejszych, kochanych solenizantow Mariczki, Emilki i Tomeczka !!!!!!!!!!!!!!!

Widze, ze produkcja troszke ruszyla, Mamusia super, ze Karolinka dzielnie zniosa podroz:tak::tak: A u nas nic ciekawego sie nie wydarzylo, pogoda byla straaszna, zimno, wiatr i descz wiec caly weekend przelezlismy rodzinnie w lozeczku, a wczoraj troche posprzatalismy w szafkach, posegregowalam malego ciuszki, bo jade do Pl to oddam kuzynce, ktora we wrzesniu rodzi synka Igorka:tak: A ja dzis ide odebrac moje okularyyyy:crazy::szok: No i powoli szykuje sie do wyjazdu? Nikt nie jest z okolic Tarnow/Krakow i nie chce sie ze mna spotkac???/:-(

Ale ze mnie gamoń :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Wszystkiego najlepszego dla Mariczki, Emilki i Tomcia !!!!

upssssssssssssss ja sie skromnie podpiszę:tak::tak::tak::tak:
Dziekuuemy wszystkim za zyczonka:0 my uciekamy na spacerek z moją jedno zebna Mari :-) buziaczki do pozniej:*

reklama
Do góry