mamusia2008
mamusia Karolinki
i jaJa to bym chciała potrawkę z ryżem i mięsem gotowanym do tego marchewka z groszkiem
ale chetnie bym zjadla golabki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i jaJa to bym chciała potrawkę z ryżem i mięsem gotowanym do tego marchewka z groszkiem
o matko golabki!!!!!!!! niestety ja nie umiem robic ale tescie przyjezdzaja w wekend i maja przywiezc specjalnie dla swojej najukochanszej przesympatycznej przeuroczej synowej golabki hehhehhei ja
ale chetnie bym zjadla golabki
o matko, to mam aż tyle czekać, to już prędzej sama zrobię, bo ja uwielbiam robic gołąbki, i robię bardzo szybkoo matko golabki!!!!!!!! niestety ja nie umiem robic ale tescie przyjezdzaja w wekend i maja przywiezc specjalnie dla swojej najukochanszej przesympatycznej przeuroczej synowej golabki hehhehhe
to juz tylko 4 dni!!!!! a ja uwielbiam golabki ale sama jakos nie moge sie zebrac by je zrobic ktoras nawet mi przepis dawala ale jakos brak mi weny na gotowe liczeo matko, to mam aż tyle czekać, to już prędzej sama zrobię, bo ja uwielbiam robic gołąbki, i robię bardzo szybko
No to sobie nasłodziłao matko golabki!!!!!!!! niestety ja nie umiem robic ale tescie przyjezdzaja w wekend i maja przywiezc specjalnie dla swojej najukochanszej przesympatycznej przeuroczej synowej golabki hehhehhe
no właśnieNo to sobie nasłodziła
no wiesz maz mi nie chce slodzic wiec sama sobie musze jestem samowystarczalnaNo to sobie nasłodziła
Witam poniedziałkowo i słonecznie;-)
ooo a możesz pokazać końcowy efekt?
wszystkiego najlepszego małym solenizantom życzymy Mariczki, Emilki i Tomusia, rośnijcie zdrowo maluszki
100 latek i dużo zdrówka dla Mariczki, Emilki i Tomcia
Dziendobry dziewczynki =)
Przedewszystkim 100 lat w szczesciu, zdrowiu, pomyslnosci, duzo usmiechu i radosci dla naszych dzisiejszych, kochanych solenizantow Mariczki, Emilki i Tomeczka !!!!!!!!!!!!!!!
Widze, ze produkcja troszke ruszyla, Mamusia super, ze Karolinka dzielnie zniosa podroz A u nas nic ciekawego sie nie wydarzylo, pogoda byla straaszna, zimno, wiatr i descz wiec caly weekend przelezlismy rodzinnie w lozeczku, a wczoraj troche posprzatalismy w szafkach, posegregowalam malego ciuszki, bo jade do Pl to oddam kuzynce, ktora we wrzesniu rodzi synka Igorka A ja dzis ide odebrac moje okularyyyy No i powoli szykuje sie do wyjazdu? Nikt nie jest z okolic Tarnow/Krakow i nie chce sie ze mna spotkac???/:-(
Ale ze mnie gamoń
Wszystkiego najlepszego dla Mariczki, Emilki i Tomcia !!!!
Dziekuuemy wszystkim za zyczonka:0 my uciekamy na spacerek z moją jedno zebna Mari :-) buziaczki do pozniej:*upssssssssssssss ja sie skromnie podpiszę