reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ja się witam w przelocie. Od rana pisałam posta i skończyć nie mogłam, bo Hania dzisiaj strasznie marudna. A jak w końcu go napisałam, to mi go gdzieś wcięło :wściekła/y:
No trudno...

reklama
no wkoncu bede mogla na glos mowic co mam na obiad:-D

gratulujemy...:tak:

ty to masz glos mamuska:-D w lazience cie slyszlaam...:-D
beciaczku ty wstreciucho a ja glodem przymieralam przez caly tydzien a ty mi tutaj tak wypominasz ide sie zamknac w sobie:-D:-D:-D:-D

eee juz tam odrazu....tygrys takie chucherko(?)-nie wiem jak to sie pisze!:-D
i jakie to rozdrarte dziewcze...:-D:-):laugh2:

ze niby ja rozdarta?????????!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok::szok::laugh2::eek::eek::eek::eek::crazy::crazy::crazy::nerd::nerd::nerd::nerd::no::no::no::-D;-);-)

Ej dziewczyny,a to normalne, ze na poczatku jak zalozylam okulary czuje sie jakos dziwnie, az mi sie w glowie kreci, widze bardzo dobrze, duzo wyrazniej niz bez nich, ale ta ostros widzenia chyba mnie przerasta:-D:-D A moze mi zle dobrali okulary:confused: Nigdy wczesniej nie nosilam:nerd:
oj to normalne kochana mnie az na wynioty zbieralo tak mi niedobrze bylo o glowa mnie bolala:tak::tak::tak:za jakies 2 dni powinno minac;-)

a ja robie chinczyka i po obiadku na przegryche bob wiec te wszystkie co mnie na obiad zapraszaly w tygodniu mojej przymusowej glodowki dzis ja zapraszam:tak::tak::tak::tak:

beciaczku ty wstreciucho a ja glodem przymieralam przez caly tydzien a ty mi tutaj tak wypominasz ide sie zamknac w sobie:-D:-D:-D:-D

ze niby ja rozdarta?????????!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok::szok::laugh2::eek::eek::eek::eek::crazy::crazy::crazy::nerd::nerd::nerd::nerd::no::no::no::-D;-);-)

oj to normalne kochana mnie az na wynioty zbieralo tak mi niedobrze bylo o glowa mnie bolala:tak::tak::tak:za jakies 2 dni powinno minac;-)

a ja robie chinczyka i po obiadku na przegryche bob wiec te wszystkie co mnie na obiad zapraszaly w tygodniu mojej przymusowej glodowki dzis ja zapraszam:tak::tak::tak::tak:

ja mam na imie....PYCIOLEK:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

Witajcie, my odpoczywamy na dzialeczce...ale widze ze nie tesknicie za nami:-:)-:)-:)-(wiec poczytam i znikam:-p:-p:-p

Dzieki za kciuki dzisiaj nocka super...i oby nastepne byly takie same...

Mega buziaczki Mariczki,Emilki i Tomcia

zmęczona i wkurzona:wściekła/y:, bo nie mam żadnej foty:-(, bo wczoraj padało, a w sobotę kiedy było gorąco to my zapomnieliśmy robić fotki:wściekła/y:, no i jakies 370km jechalismy 8 godzin, bo taki byl korek na trasie:no::no:

uuuuuu a ja juz chcialam rozmarzyc sie ogladajac moj ukochany Sopot w tle...:eek::eek::eek:Mamusia a gdzie dokladnie mieszkaliscie, my z tygryskiem:-p:-p:laugh2::laugh2:wybieramy sie we wrzesniu i z checia obejrze juz sprawdzone miejsce!!!

a mezowy sie smieje ze karolinka juz ma zdjecie w sopocie, bo w zeszlym roku tez bylismy, tylko ze ona byla jeszcze w brzuchu:-D:-D:-D

to tak jak my:-D:-D:-D:-D:-D:-D

UWAGA UWAGA DOŁĄCZAMY I MY DO GRONA ZĘBOLI:tak::tak::tak:
Właśnie znalazłam u Natalki lewą dolną jedyneczkę:tak::tak::tak:Oby kolejne ząśbki wychodziły tak samo bezboleśnie

Super GRATULUJEMY i zazdrościmy.....

Zmykam milego dzionka buzka

ja mam na imie....PYCIOLEK:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
lo matko ale wtopa oczywisci ze mialam na mysli PYCIOLKA NAJSLODSZEGO NASZEGO:-D:-D:-D:-D:-D BACIACZKA TEZ LUBIE HEHHE

Pyciolku wybacz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p:sorry::sorry::sorry:
Witajcie, my odpoczywamy na dzialeczce...ale widze ze nie tesknicie za nami:-:)-:)-:)-(wiec poczytam i znikam:-p:-p:-p

.:eek::eek::eek:Mamusia a gdzie dokladnie mieszkaliscie, my z tygryskiem:-p:-p:laugh2::laugh2:wybieramy sie we wrzesniu i z checia obejrze juz sprawdzone miejsce!!!
a

Madzienko tesknimy za Wami :tak::tak::tak::tak: wpadaj do nas wieczorkiem chociaz na chwilke :tak::tak::tak: buziole!!!!!!!!!;-);-);-)

hehehe mowisz ze wyjazd wrzesniowy :-p:-p:-p:-p:-p:sorry::-D:-D:-D:-D

Kana, Kokusia, gratulujemy zębolków i wszystkim, których pominęłam, bo mnie trochę nie było, to chyba sporo przegapiłam
Super GRATULUJEMY i zazdrościmy.....
kokusia gratulujemy ząbka;-)
dziękujemy ślicznie za wszystkie gratulacje:tak:

A za mna tak dzisiaj chodziło słodkie:-pa w domu jak na złośc nic nie ma:-(No ale małpa nie gapa i już zaliczyłam kogel mogel a teraz piekę murzynka:-poch chyba ciocia ma zamiar przyjechac:eek::-D:-D:-D

reklama
To my już wróciliśmy i chcemy sę pochwalić nowym MT. Krytykujcie wyrób nie mnie, please. Ja przeszłam w tym z dzieciem ze 2 km i trochę się zmachałam.
A inne cudeńka będą później, bo jeszcze nie skończone.

A Tygrys, jak tam kuchnia? I co ze spotkankiem? Tylko ćsiiii,bo znów ktoś namkaże umawiać się na innym wątku;-)

Załączniki

• IMG_6347.jpg
    IMG_6347.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 32
  • IMG_6349.jpg
    IMG_6349.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 31
  • IMG_6350.jpg
    IMG_6350.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 33
  • IMG_6351.jpg
    IMG_6351.jpg