reklama
tygrysek82
Fanka BB :)
beciaczku ty wstreciucho a ja glodem przymieralam przez caly tydzien a ty mi tutaj tak wypominasz ide sie zamknac w sobieno wkoncu bede mogla na glos mowic co mam na obiad
gratulujemy...
ty to masz glos mamuska w lazience cie slyszlaam...
eee juz tam odrazu....tygrys takie chucherko(?)-nie wiem jak to sie pisze!
i jakie to rozdrarte dziewcze...:-)
ze niby ja rozdarta?????????!!!!!!!!!!!;-);-)
oj to normalne kochana mnie az na wynioty zbieralo tak mi niedobrze bylo o glowa mnie bolalaza jakies 2 dni powinno minac;-)Ej dziewczyny,a to normalne, ze na poczatku jak zalozylam okulary czuje sie jakos dziwnie, az mi sie w glowie kreci, widze bardzo dobrze, duzo wyrazniej niz bez nich, ale ta ostros widzenia chyba mnie przerasta A moze mi zle dobrali okulary Nigdy wczesniej nie nosilam
a ja robie chinczyka i po obiadku na przegryche bob wiec te wszystkie co mnie na obiad zapraszaly w tygodniu mojej przymusowej glodowki dzis ja zapraszam
pyciolek87
Mama Alexa:*
beciaczku ty wstreciucho a ja glodem przymieralam przez caly tydzien a ty mi tutaj tak wypominasz ide sie zamknac w sobie
ze niby ja rozdarta?????????!!!!!!!!!!!;-);-)
oj to normalne kochana mnie az na wynioty zbieralo tak mi niedobrze bylo o glowa mnie bolalaza jakies 2 dni powinno minac;-)
a ja robie chinczyka i po obiadku na przegryche bob wiec te wszystkie co mnie na obiad zapraszaly w tygodniu mojej przymusowej glodowki dzis ja zapraszam
ja mam na imie....PYCIOLEK
mamusia2008
mamusia Karolinki
a ja myslalm ze ty masz na imię Patrycja:-):-):-)ja mam na imie....PYCIOLEK
Witajcie, my odpoczywamy na dzialeczce...ale widze ze nie tesknicie za nami:----(wiec poczytam i znikam
Dzieki za kciuki dzisiaj nocka super...i oby nastepne byly takie same...
Mega buziaczki Mariczki,Emilki i TomciaDzieki za kciuki dzisiaj nocka super...i oby nastepne byly takie same...
zmęczona i wkurzona, bo nie mam żadnej foty:-(, bo wczoraj padało, a w sobotę kiedy było gorąco to my zapomnieliśmy robić fotki, no i jakies 370km jechalismy 8 godzin, bo taki byl korek na trasie
uuuuuu a ja juz chcialam rozmarzyc sie ogladajac moj ukochany Sopot w tle...Mamusia a gdzie dokladnie mieszkaliscie, my z tygryskiemwybieramy sie we wrzesniu i z checia obejrze juz sprawdzone miejsce!!!
a mezowy sie smieje ze karolinka juz ma zdjecie w sopocie, bo w zeszlym roku tez bylismy, tylko ze ona byla jeszcze w brzuchu
to tak jak my
UWAGA UWAGA DOŁĄCZAMY I MY DO GRONA ZĘBOLI
Właśnie znalazłam u Natalki lewą dolną jedyneczkęOby kolejne ząśbki wychodziły tak samo bezboleśnie
Super GRATULUJEMY i zazdrościmy.....
Zmykam milego dzionka buzka
mamusia2008
mamusia Karolinki
madzienko, pewnie ze tesknimy
Żania7
mama kochanych urwisków
A ja znam " kosi kosi łapki pojedziem do babki, babka da nam kaszki a dziadek kiełbaski"
hehe ja znam kosi kosi łapki pojedziem do babki babcia da nam serek a dziadek deserek;-)
kokusia gratulujemy ząbka;-)
tygrysek82
Fanka BB :)
lo matko ale wtopa oczywisci ze mialam na mysli PYCIOLKA NAJSLODSZEGO NASZEGO BACIACZKA TEZ LUBIE HEHHEja mam na imie....PYCIOLEK
Pyciolku wybacz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aWitajcie, my odpoczywamy na dzialeczce...ale widze ze nie tesknicie za nami:----(wiec poczytam i znikam
.Mamusia a gdzie dokladnie mieszkaliscie, my z tygryskiemwybieramy sie we wrzesniu i z checia obejrze juz sprawdzone miejsce!!!
Madzienko tesknimy za Wami wpadaj do nas wieczorkiem chociaz na chwilke buziole!!!!!!!!!;-);-);-)
hehehe mowisz ze wyjazd wrzesniowy
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Kana, Kokusia, gratulujemy zębolków i wszystkim, których pominęłam, bo mnie trochę nie było, to chyba sporo przegapiłam
Super GRATULUJEMY i zazdrościmy.....
dziękujemy ślicznie za wszystkie gratulacjekokusia gratulujemy ząbka;-)
A za mna tak dzisiaj chodziło słodkiea w domu jak na złośc nic nie ma:-(No ale małpa nie gapa i już zaliczyłam kogel mogel a teraz piekę murzynkaoch chyba ciocia ma zamiar przyjechac
reklama
To my już wróciliśmy i chcemy sę pochwalić nowym MT. Krytykujcie wyrób nie mnie, please. Ja przeszłam w tym z dzieciem ze 2 km i trochę się zmachałam.
A inne cudeńka będą później, bo jeszcze nie skończone.
A Tygrys, jak tam kuchnia? I co ze spotkankiem? Tylko ćsiiii,bo znów ktoś namkaże umawiać się na innym wątku;-)
A inne cudeńka będą później, bo jeszcze nie skończone.
A Tygrys, jak tam kuchnia? I co ze spotkankiem? Tylko ćsiiii,bo znów ktoś namkaże umawiać się na innym wątku;-)
Załączniki