reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
A wiecie , że ostatnio znalazłam tą pioseneczkę kosi kosi i tam jest tosi tosi i ogólnie bardzo trudne słowa tam są. Jedyne co zapamietałam to na końcu:

Tosi tosi papki pojedziemy do babci a od babci do taty tam jest piesek kudłaty.

A ja całe zycie spiewałam kosi kosi łapki pojedziemy do babki a babka nam da cukiereczki dwa.
A tam takiej zwrotki w ogole nie ma :zawstydzona/y:

hehehheheheh ty cwaniaro ok gadaj co mam gotowac :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: jakis kociol musze wynalezc zeby starczylo dla wszystkich :-D:-D:-D:-D:-D
Tajger zapodaj rosolek z makaronikiem na mlodym kurczaczku, tylko z domowym makaronem!!!!! I pierozki ruskie na pieczarkach i cebulce :tak::tak::tak:A na deser jakies ciasto:-)
A wiecie , że ostatnio znalazłam tą pioseneczkę kosi kosi i tam jest tosi tosi i ogólnie bardzo trudne słowa tam są. Jedyne co zapamietałam to na końcu:

Tosi tosi papki pojedziemy do babci a od babci do taty tam jest piesek kudłaty.

A ja całe zycie spiewałam kosi kosi łapki pojedziemy do babki a babka nam da cukiereczki dwa.
A tam takiej zwrotki w ogole nie ma :zawstydzona/y:
A ja znalam cale zycie Kosi kosi lapci, jedziemy do babci, od babci do taty, tam jest piesek kudlaty. taka mieszanka obydwu:-D

reklama
Ja to bym chciała potrawkę z ryżem i mięsem gotowanym do tego marchewka z groszkiem :eek:

Tajger zapodaj rosolek z makaronikiem na mlodym kurczaczku, tylko z domowym makaronem!!!!! I pierozki ruskie na pieczarkach i cebulce :tak::tak::tak:A na deser jakies ciasto:-)
A ja znalam cale zycie Kosi kosi lapci, jedziemy do babci, od babci do taty, tam jest piesek kudlaty. taka mieszanka obydwu:-D
dziewczyny sorry no ale zdecydujcie sie na jedna potrawe bez przesady co?????:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a ja znam kosi kosi lapki pojedziemy do babci a od babci do taty tam jest piesek kudlaty a od taty do mamy po garnuszek smietany bec:-):-):-)

Do góry