tygrysek82
Fanka BB :)
upssssssssssssss ja sie skromnie podpiszęAle ze mnie gamoń
Wszystkiego najlepszego dla Mariczki, Emilki i Tomcia !!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
upssssssssssssss ja sie skromnie podpiszęAle ze mnie gamoń
Wszystkiego najlepszego dla Mariczki, Emilki i Tomcia !!!!
Witam poniedziałkowo i słonecznie;-)
ooo a możesz pokazać końcowy efekt?
no wlasnieWow Takger powrocil do cywilazacji To teraz powinnas obiadek dla calych grudnioweczek upichcic
hehehheheheh ty cwaniaro ok gadaj co mam gotowac jakis kociol musze wynalezc zeby starczylo dla wszystkichWow Takger powrocil do cywilazacji To teraz powinnas obiadek dla calych grudnioweczek upichcic
Ja to bym chciała potrawkę z ryżem i mięsem gotowanym do tego marchewka z groszkiemhehehheheheh ty cwaniaro ok gadaj co mam gotowac jakis kociol musze wynalezc zeby starczylo dla wszystkich
Ja to bym chciała potrawkę z ryżem i mięsem gotowanym do tego marchewka z groszkiem
Tajger zapodaj rosolek z makaronikiem na mlodym kurczaczku, tylko z domowym makaronem!!!!! I pierozki ruskie na pieczarkach i cebulce A na deser jakies ciasto:-)hehehheheheh ty cwaniaro ok gadaj co mam gotowac jakis kociol musze wynalezc zeby starczylo dla wszystkich
A ja znalam cale zycie Kosi kosi lapci, jedziemy do babci, od babci do taty, tam jest piesek kudlaty. taka mieszanka obydwuA wiecie , że ostatnio znalazłam tą pioseneczkę kosi kosi i tam jest tosi tosi i ogólnie bardzo trudne słowa tam są. Jedyne co zapamietałam to na końcu:
Tosi tosi papki pojedziemy do babci a od babci do taty tam jest piesek kudłaty.
A ja całe zycie spiewałam kosi kosi łapki pojedziemy do babki a babka nam da cukiereczki dwa.
A tam takiej zwrotki w ogole nie ma
Ja to bym chciała potrawkę z ryżem i mięsem gotowanym do tego marchewka z groszkiem
dziewczyny sorry no ale zdecydujcie sie na jedna potrawe bez przesady co?????Tajger zapodaj rosolek z makaronikiem na mlodym kurczaczku, tylko z domowym makaronem!!!!! I pierozki ruskie na pieczarkach i cebulce A na deser jakies ciasto:-)
A ja znalam cale zycie Kosi kosi lapci, jedziemy do babci, od babci do taty, tam jest piesek kudlaty. taka mieszanka obydwu