reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

oj ale bym zjadła ruskich pierogów

Natalka a kiedy lecisz do Pl?

Jest któraś z Was z okolic Zielonej góry i chciałaby sie spotkać? ja lecę 22 lipca to już za 2 dni dziś pomału będę nas pakowała ale sie ciesze;-))))) Jedyny minus że netu tam brak;( no ale pewnie i tak nie mialabym czasu na niego, chcem zorganizowac chrzest Małemu, poodwiedzac wszystkich poplotkowac poleniuchowac i pyszne różności jesc;-)
Ja leze we wtorekza tydzien, juz nie moge sie doczekac, chociaz dopiero wrocilam miesiac temu

UWAGA UWAGA DOŁĄCZAMY I MY DO GRONA ZĘBOLI:tak::tak::tak:
Właśnie znalazłam u Natalki lewą dolną jedyneczkę:tak::tak::tak:Oby kolejne ząśbki wychodziły tak samo bezboleśnie
Kongratulejszyn !!!!!!!!!!:-D

:szok::szok::szok: trzeba będzie z kasy wyskoczyć

ja mam rodzinę w Tarnowie :-)

ja znam kosi kosi łapci, pojedziemy do babci, a od babci do dziadka, dziadek da nam dwa jabłka, a od dziadka do cioci, ciocia da nam łakoci :tak::tak:

Fotki do dowodu zrobione, jutro składamy wniosek :-) Mam tylko nadzieję że zdążą się z tym uwinąć, bo 23 sierpnia jedziemy.
A wiecie , zapomiałam napisać że jestem bardzo zadowolona z tej mojej spacerówki :tak:
A gdzie w Tarnowie? Moze odwiedzisz ich w sierpniu :pP A gdzie jedziecie 23 bo chyba jestem niedoinformowana:eek::eek:

reklama
UWAGA UWAGA DOŁĄCZAMY I MY DO GRONA ZĘBOLI:tak::tak::tak:
Właśnie znalazłam u Natalki lewą dolną jedyneczkę:tak::tak::tak:Oby kolejne ząśbki wychodziły tak samo bezboleśnie
aJ NO TO NASZE gratulacje:))))) NO OBY:)
a mój mezul śpiewa tak: kosi kosi łapki pojedziemy do babki, babka da nam mleczko a dziadziuś ciasteczko:-D
Ja też tak znam i tak śpiewam malutkiej.....a moja tesciowa tak jak Kokusia z ta kiełbaska na końcu :-)

Ej dziewczyny,a to normalne, ze na poczatku jak zalozylam okulary czuje sie jakos dziwnie, az mi sie w glowie kreci, widze bardzo dobrze, duzo wyrazniej niz bez nich, ale ta ostros widzenia chyba mnie przerasta:-D:-D A moze mi zle dobrali okulary:confused: Nigdy wczesniej nie nosilam:nerd:

Ej dziewczyny,a to normalne, ze na poczatku jak zalozylam okulary czuje sie jakos dziwnie, az mi sie w glowie kreci, widze bardzo dobrze, duzo wyrazniej niz bez nich, ale ta ostros widzenia chyba mnie przerasta:-D:-D A moze mi zle dobrali okulary:confused: Nigdy wczesniej nie nosilam:nerd:
Z tego co pamiętam moja mmausia jak zaczęła nosić okulary to też tak miała,ale jej to przeszło...nawet głowka ja na pcozatku czasem bolała....ale potem wzrok się przyzywacził to lepszej widoczności :-):tak:

A gdzie w Tarnowie? Moze odwiedzisz ich w sierpniu :pP A gdzie jedziecie 23 bo chyba jestem niedoinformowana:eek::eek:

mieszkają, hmm... kurcze, osiedle Zielone? jest takie?? musiałabym mamy zapytać, bo to jej brat z żonką i moim kuzynem.

a 23 jedziemy do Ustronia, znaleźliśmy fajną ofertę i co najważniejsze bardzo atrakcyjną cenowo, co jest dla nas istotne, gdyż zostaliśmy teraz na jednej wypłacie, a wcześniej zawsze były dwie. Gdzieś mam linka to zaraz wkleję :tak:

mieszkają, hmm... kurcze, osiedle Zielone? jest takie?? musiałabym mamy zapytać, bo to jej brat z żonką i moim kuzynem.

a 23 jedziemy do Ustronia, znaleźliśmy fajną ofertę i co najważniejsze bardzo atrakcyjną cenowo, co jest dla nas istotne, gdyż zostaliśmy teraz na jednej wypłacie, a wcześniej zawsze były dwie. Gdzieś mam linka to zaraz wkleję :tak:
Tak Zielone, to prawie po sasiedzku:tak:A co do Ustronia to super, zreszta niewazne gdzie, wzne, ze odpoczniecie sobie i we trojeczke bedziecie mieli czas tylko dla siebie :-D A czemu sie tak spieszysz z tym dowodem, przeciez nie jedziecie za granice?

PUK PUK?jest tam kto?

zjawił się marnotrawny Beciaczek w końcu:-D:-D:-D

jesssu, wystarczy kilka dni, i was nadrobić masakra, nie nadążam, coś tam poczytałam, ale juz wszystko zapomniałam:sorry:

A wiecie , że ostatnio znalazłam tą pioseneczkę kosi kosi i tam jest tosi tosi i ogólnie bardzo trudne słowa tam są. Jedyne co zapamietałam to na końcu:

Tosi tosi papki pojedziemy do babci a od babci do taty tam jest piesek kudłaty.

A ja całe zycie spiewałam kosi kosi łapki pojedziemy do babki a babka nam da cukiereczki dwa.
A tam takiej zwrotki w ogole nie ma :zawstydzona/y:

a ja znam kosi kosi łapci pojedziem do babci a od babci do dziadka nazbieramy tam jabłka:-p

i ja:tak::tak::tak:
ale chetnie bym zjadla golabki

hehe, a ja właśnie mam gołąbki:tak:wczoraj z małżem robiliśmy i mamy teraz tyle gołąbków, że dla wszystkich starczy:-D:tak:Mamusia, zapraszam

i robię bardzo szybko

ja też:tak:

gratulacje:tak::tak::tak::tak:
idę i ja szukać, może tez znajdę:sorry:

ja też poszukam jak Wiki się obudzi:-D

Kana, Kokusia, gratulujemy zębolków i wszystkim, których pominęłam, bo mnie trochę nie było, to chyba sporo przegapiłam

I buziaczki i przytulaski dla wszystkich dziś świętujących milusińskich

Mamusia zazdroszczę Sopotu, ja Trójmiasto uwielbiam, setki razy byłam i jeszcze się nie znudziło,
Madzieńka, a Tobie działeczki,
kurczę każda gdzieś sobie odpoczywamy, a ja...w domu na kanapie:-Ddobrze, że chociaż niedługo urlop w Polsce, fakt mnóstwo spraw do załatwienia, ale mam nadzieję, choć jeden dzionek znajdzie się na wyprawę nad morze:confused:

reklama
Do góry