Natalkaa
Oskarkowa Mamusia =))
Ja leze we wtorekza tydzien, juz nie moge sie doczekac, chociaz dopiero wrocilam miesiac temuoj ale bym zjadła ruskich pierogów
Natalka a kiedy lecisz do Pl?
Jest któraś z Was z okolic Zielonej góry i chciałaby sie spotkać? ja lecę 22 lipca to już za 2 dni dziś pomału będę nas pakowała ale sie ciesze;-))))) Jedyny minus że netu tam brak;( no ale pewnie i tak nie mialabym czasu na niego, chcem zorganizowac chrzest Małemu, poodwiedzac wszystkich poplotkowac poleniuchowac i pyszne różności jesc;-)
Kongratulejszyn !!!!!!!!!!UWAGA UWAGA DOŁĄCZAMY I MY DO GRONA ZĘBOLI
Właśnie znalazłam u Natalki lewą dolną jedyneczkęOby kolejne ząśbki wychodziły tak samo bezboleśnie
A gdzie w Tarnowie? Moze odwiedzisz ich w sierpniu P A gdzie jedziecie 23 bo chyba jestem niedoinformowanatrzeba będzie z kasy wyskoczyć
ja mam rodzinę w Tarnowie :-)
ja znam kosi kosi łapci, pojedziemy do babci, a od babci do dziadka, dziadek da nam dwa jabłka, a od dziadka do cioci, ciocia da nam łakoci
Fotki do dowodu zrobione, jutro składamy wniosek :-) Mam tylko nadzieję że zdążą się z tym uwinąć, bo 23 sierpnia jedziemy.
A wiecie , zapomiałam napisać że jestem bardzo zadowolona z tej mojej spacerówki