reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Widzisz Lilac i to jest właśnie olewanie :wściekła/y::eek::-D:-D:-D

Wołam wołam i nic ... cisza ....

Dobra to mnie motywuje do pracy , w domu bajzel a ja na bb.

reklama
Ja jestem ;-):tak:, tylko, że staram się uśmić mojego małego beksę już od godziny :baffled::crazy::no::szok::wściekła/y:, a on nic, tylko płacz i płacz :crazy:

Witam poniedziałkowo i słonecznie;-)

no właśnie...........
ty w krzakach, dziewczyny nie wiadomo gdzie to i ja spadam. Jade do mamci, bedziemy szyc MT i zabawki dla Kubusia.

ooo a możesz pokazać końcowy efekt?

wszystkiego najlepszego małym solenizantom życzymy Mariczki, Emilki i Tomusia, rośnijcie zdrowo maluszki :tak:

100 latek i dużo zdrówka dla Mariczki, Emilki i Tomcia

Dziendobry dziewczynki =)
Przedewszystkim 100 lat w szczesciu, zdrowiu, pomyslnosci, duzo usmiechu i radosci dla naszych dzisiejszych, kochanych solenizantow Mariczki, Emilki i Tomeczka !!!!!!!!!!!!!!!

Widze, ze produkcja troszke ruszyla, Mamusia super, ze Karolinka dzielnie zniosa podroz:tak::tak: A u nas nic ciekawego sie nie wydarzylo, pogoda byla straaszna, zimno, wiatr i descz wiec caly weekend przelezlismy rodzinnie w lozeczku, a wczoraj troche posprzatalismy w szafkach, posegregowalam malego ciuszki, bo jade do Pl to oddam kuzynce, ktora we wrzesniu rodzi synka Igorka:tak: A ja dzis ide odebrac moje okularyyyy:crazy::szok: No i powoli szykuje sie do wyjazdu? Nikt nie jest z okolic Tarnow/Krakow i nie chce sie ze mna spotkac???/:-(

hejjjjjjj dziewczyny nie uwierzycie mam podlaczony gaz!!!!!!!!!!!!! bede gotowac!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D dzis caly dzien bede przy garach stala i bede gotowala jadla gotowala jadla i tak caly dzien!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D juz nie bede na zebry chodzila i prosila sie na bb o domowy obiadek:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Do góry