reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Wszystkiego naj naj naj dla naszej kolejnej 18-stki :-):tak::tak::tak: Karolinko samych cudownych chwil pełnnych miłości i usmiechu na buźce :-)
Buziaczki od nas:*

Wszystkiego co cudowne dla naszej pierwszej 8 miesięcznej
piekności Oliwki :) ojoj jak ten czasik leci...
I też dla naszego 7 misięczniaka-super przystojniaka Igorka....
mnóstwo buziaczków maluszki nasze:*

i ja sie podzczepiam 100 latek...:****

Nie uwierzycie,bo ja też jeszcze nie mogę :)

MAMY PIERWSZEGO ZĄBKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!

To znaczy wybija się.....stutku puku już słychac, zabeczka czuć i nawet troszku widac....ale Mari ma foch i nie chce pokazywać :laugh2::sorry:
Ale jestem z niej dumna....moja zdolniacha:*:tak::tak::tak::tak:

gratulujemy zebolka.....:happy::happy:

reklama
Moj dziec juz mnie rozwala...pelza jak szalony po calym domu....przedtem zwalil tatusia playa na podloge,gryzie wszytskie mozliwe kable...a teraz suszarke na prania by zwalil....Boze oczy wokolo glowy:rofl2:

No właśnie widze, że ktoś tutaj zabalował :) ładnie ładnie Reniu :0 dobrze,ze imprezka sie udała....:tak::tak::tak:;-)

A ja tez się witam serdecznie mocko :) czyżby druga???

Ciekawe jak tam Kajaczek w podróży się miewa....no i jak mamuska po nocce w Sopociku :-)
U nas w nocy burzyska i to jeszcze jakie, wiec mamus pewnie tez nie omineło,ale kurcze nie ma sie co dziwic wczoraj taki skwar,z nie szło oddychac....

Mari w nocy spała bardzo ładnie mimo burz.....ale to dlatego,ze wczoraj przez cały dzien miała łącenie 2 godzinki snu....tak było gorąco....ze idulka lulkac nie mogła....no i goście cały czas..... a nie pisałam Wam przyjechał wczoraj mojej mamusi mąz z Kanady i był u nas malutka zoabczyc.....jaka była zafascynowana nową osoba i wasami Henryka....szok :-D:-D:-D

Potem była jesxcze tesciowa i moj tato....aj ludzi a ludzi....
Leckam nadrobic....no i oczywicie:

Wszystkiego naj naj naj dla naszej kolejnej 18-stki :-):tak::tak::tak: Karolinko samych cudownych chwil pełnnych miłości i usmiechu na buźce :-)
Buziaczki od nas:*

Wszystkiego co cudowne dla naszej pierwszej 8 miesięcznej
piekności Oliwki :) ojoj jak ten czasik leci...
I też dla naszego 7 misięczniaka-super przystojniaka Igorka....
mnóstwo buziaczków maluszki nasze:*
Podpinamy sie pod zyczonka=)) Wszystkiego naj naj skarbusie:tak::tak:
Nie uwierzycie,bo ja też jeszcze nie mogę :)

MAMY PIERWSZEGO ZĄBKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!

To znaczy wybija się.....stutku puku już słychac, zabeczka czuć i nawet troszku widac....ale Mari ma foch i nie chce pokazywać :laugh2::sorry:
Ale jestem z niej dumna....moja zdolniacha:*:tak::tak::tak::tak:
Wooow super gratulacje!!!!!!!!!!! Dzielna Mariczka!!:tak::tak::-D:-D

Moj dziec juz mnie rozwala...pelza jak szalony po calym domu....przedtem zwalil tatusia playa na podloge,gryzie wszytskie mozliwe kable...a teraz suszarke na prania by zwalil....Boze oczy wokolo glowy:rofl2:
Hehehe u nas to samo, a gryzienie kabli to juz podchodzi pod jego hobby:eek::eek::eek:

Oliwko wszystkiego njlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mariczko gratulujemy pierwszego ząbka, Kana teraz twój powinien Ci sukienke kupić bo ty znalazłaś pierwszego ząbka:tak::-D, jakby on znalazł to ty byś musiała mu prezezn zrobić:-D:-D:-D, ja dotej pory czekam - już drugi znalazłam i dupa:-D:-D:-D

Oliwko wszystkiego njlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mariczko gratulujemy pierwszego ząbka, Kana teraz twój powinien Ci sukienke kupić bo ty znalazłaś pierwszego ząbka:tak::-D, jakby on znalazł to ty byś musiała mu prezezn zrobić:-D:-D:-D, ja dotej pory czekam - już drugi znalazłam i dupa:-D:-D:-D
Renia CIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII to mis znalazł ząbka.....hahha :-D:-pAle ja jeszcze czekam na prezent za pępuszek, wiec spoko:p hahaha

Witajcie

Dla dzisiejszych jubilatów wszystkiego najlepszego !

Dla Mariczki gratulacje ząbka.

A ja wczoraj byłam na polowaniu na suknie slubną znowu i nic mi się nie podobało. W piątek upatrzyłąm sobie jedną, ale cena nieziemska, wieć zobaczymy jak to bedzie. Za dwa tygodnie mają przywieź nowe suknie do tego salony, wiec znowu tam pojade.
W piatek załatwilismy sobie obrączki, nie dośc ,że dawaliśmy swoje złoto to jeszcze 700 zł dopłacamy :zawstydzona/y:.

Witajcie kochane,
pogoda beznadziejna, więc wyczarowałam chwilkę, żeby tu zajrzeć:laugh2:.

Witajcie

Dla dzisiejszych jubilatów wszystkiego najlepszego !

Dla Mariczki gratulacje ząbka.

A ja wczoraj byłam na polowaniu na suknie slubną znowu i nic mi się nie podobało. W piątek upatrzyłąm sobie jedną, ale cena nieziemska, wieć zobaczymy jak to bedzie. Za dwa tygodnie mają przywieź nowe suknie do tego salony, wiec znowu tam pojade.
W piatek załatwilismy sobie obrączki, nie dośc ,że dawaliśmy swoje złoto to jeszcze 700 zł dopłacamy :zawstydzona/y:.

Agacia strasznie dużo za te obrączki. Chyba jakieś naprawdę super wybraliście.
A suknie niestety kosztują sporo...

Ja jestem zła na siebie, bo miałam dietę ale ju ciastko dzisiaj zjadłam. pokrzyczcie na mnie trochę, bo w taki sposób to nigdy nie schudnę...:baffled:

Ja jestem zła na siebie, bo miałam dietę ale ju ciastko dzisiaj zjadłam. pokrzyczcie na mnie trochę, bo w taki sposób to nigdy nie schudnę...:baffled:

Oj niedobra Ty ... niu niu ... :-D

No robocizna 450 zł, bo licza od grama, obraczki wyszły 13 g , a mielismy 10 g wiec dokładają 3 g. Grubość obrączki to szóstka i po bokach żłowienia no i graberka :eek:. Strasznie duzo kasy, ale dobrze ze mieliśmy swoje złoto :baffled:

reklama
Ale tu dziś pustki :szok::szok::szok:, nie może być :-p:-D:-D:-D:-D:-D, ja jestem, a Was brak :no::wściekła/y::wściekła/y::-p:-D, z braku laku troszkę mi się nudziło i ...:ninja2: zapraszam ;-);-)

Do góry