reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Sto lat dla naszych świętujących dzisiaj maluszków Oliwki i Igorka

My również dziękujemy za życzenia.
Kanusiu gratulujemy pierwszego ząbka

u nas nadal nic nie widać:-(.

My dzisiaj cały dzień w domku bo pogoda fatalna, deszcz i wiatr. Tatuś tylko po zakupy poleciał pieluszkowo- obiadkowe.

reklama
pyciolek, Natalka - pomyślcie, co będzie, jak zaczną na dobre raczkować i chodzić :-D Dobrze, że mam po Jaśku barierki przy schodach, bo pamiętam, że Jasio miał jakieś 9 miesięcy, jak sam wylazł po czworakach na samą górę :szok:
Ale Hania taka do przodu nie jest :-D

Witajcie
Dla dzisiejszych jubilatów wszystkiego najlepszego !

Dla Mariczki gratulacje ząbka.

A ja wczoraj byłam na polowaniu na suknie slubną znowu i nic mi się nie podobało. W piątek upatrzyłąm sobie jedną, ale cena nieziemska, wieć zobaczymy jak to bedzie. Za dwa tygodnie mają przywieź nowe suknie do tego salony, wiec znowu tam pojade.
W piatek załatwilismy sobie obrączki, nie dośc ,że dawaliśmy swoje złoto to jeszcze 700 zł dopłacamy :zawstydzona/y:.

Pomyśl sobie że obrączki to na całe życie, więc na tym akurat niekoniecznie trzeba oszczędzać. A ceny sukien faktycznie makabryczne, zważywszy, że to przeciez tylko na jednej dzień.

Ufffffffffffffff...my po Jaskowych chrzcinach. Było super!!!!!!! I msza, i chrzest i później obiadek. Na szczęście restauracja klimatyzowana wiec nie umarliśmy z duchoty :-D

Lecę bo jeszcze mamy gościa :-)

Wszystkiego naj naj naj dla naszej kolejnej 18-stki :-):tak::tak::tak: Karolinko samych cudownych chwil pełnnych miłości i usmiechu na buźce :-)
Buziaczki od nas:*

Wszystkiego co cudowne dla naszej pierwszej 8 miesięcznej
piekności Oliwki :) ojoj jak ten czasik leci...
I też dla naszego 7 misięczniaka-super przystojniaka Igorka....
mnóstwo buziaczków maluszki nasze:*

I od nas buziaczki:tak::tak::tak::tak:

Nie uwierzycie,bo ja też jeszcze nie mogę :)

MAMY PIERWSZEGO ZĄBKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!

To znaczy wybija się.....stutku puku już słychac, zabeczka czuć i nawet troszku widac....ale Mari ma foch i nie chce pokazywać :laugh2::sorry:
Ale jestem z niej dumna....moja zdolniacha:*:tak::tak::tak::tak:

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak:My dalej bez....:eek::eek::eek:

Nie dziękuję, co by nie zapeszać ;-)Ale będę Wam zdawać relacje :-)

Trzymamy kciuki i pisz koniecznie;-)

Pora przywitac sie...my jak wiecie jestesmy na dzialeczce:tak::tak::tak::tak:pogoda oczywiscie nam popisala sie i dzisiaj caly dzien padal deszcz:crazy::crazy::crazy:ale jest nadzieja ze jeszcze bedzie cieplo:-p:-p:-p:-p

Nocka u nas masakryczna...wiec trzymajcie kciuki za dzisiejszą:sorry::sorry::sorry:

Jula nie chce jesc z butelki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:...czyżby to ząbkowanie:szok::szok::szok::szok:bo wczoraj zganialam na upal a dzisiaj....:baffled::baffled::baffled:

Zajrzę do Was jutro....buźka slodkich snow

Aj mamuski dziekujemy za gratulacje;*

Ale kurcze mała zaczęła marudzic....teraz już wiem przez co przynajmniej..... na razie wydac tak perfidnie pęknięte dziąsełko i "biały kiełek" .....MALUSI BO MALUSI,ALE JEST.....

Myszko cieszymy sie,ze imprezka udana.... czekamy na zdjęcia:)

Pustki jak nic.....ciekawe co u mamuśki i Kaji....mam nadzieje,ze sie odezwa....
A ja uciekam juz spasku,bo padam na twarz, głowa mni boli,a teraz o drzemce w ciagudnia mogę zapomiec...mała spi 2 razy po 30-40 minut.....superrrrrr....
DOBRANOC;*

Witam i ja w niedzielny wieczór, wreszcie chwile ciszy i spokoju dla mnie a tu nikogo nie ma :((( idziecie już spać wiec ja tak szybciutko życzę wszystkiego najlepszego naszym dzisiejszym solenizantom!!!
Mariczce GRATULUJE pierwszej białej perełki!!!

Myszko super że chrzciny się udały i imprezka:-)

Madzienka trzymam kciuki za Julci dobry sen;-)

a my przez ostatni parę dni szukaliśmy kafelek do łazienki (w związku z tym ze ja z dziećmi lecę do Polski juz w SRODE nie moge w to uwierzyc!!! huraaa) bo Piotrek bedzie je kładł podczas naszej nieobecnosci i nie mogłam zdecydowac sie jakie ale w koncu wybrałam wczoraj kupiliśmy;)
co do tego to od razu napisze faceci nie maja wyobrazni, razem z dziecmi jezdzilismy szukac tych kafelek i mały w koncu sie znudził własnymi zabawkami i P wpadł na super pomysł jego zdaniem dał Benowi gazetke "reklamówke" do zabawy, nie widziałam kiedy Ben urwał sobie kartke wiec P zabrał mu reszte i niczym sie nie przejmujac ogladał ze mna kafelki ja w pewnym momencie sie obracam do dziecka a on bordowy jak burak odruch wymiotny mu sie właczył zybko go z max cosi wyjełam włożyłam palec do buzi i wyjełam kawał gazety zmemłanej o matko ale sie przestraszyłam, mówie Wam, P stweirdził ze panikuje bo papier by i tak wykupkał cholera ale ze by sie po drodze udusił to juz nie pomyslał!!!!

dobra zmykam tez spac KOLOROWYCH SNÓW

reklama
Wreszcie na bb dotarłam
jak zwykle nadrabiam po łepkach bo juz sie oczy zamykaja u nas w sumie nic ciekawego stara bieda i obiadek u tesciow;-):tak:

Kanuś ale super, ze zebus sie w koncu pojawił gratulacje dla Mariczki !!!!!:-):-):-)

Dla Solenizantek i Solenizantów dzisiejszych jak zwykle buziolki:tak:

Myszqa czekany na relacje:ninja2:super ze sie wszystko udało:tak:

Agacia faktycznie drogie te obraczki ale pomyśl ze to na całe zycie jak Pytia pisze a bedzie lątwiej przełknac, a suknie moze potem uda Ci sie sprzedac:tak:

Do góry