Nic z tegoCzesc dziewczynki, Mariczko gratulujemy zebolka !!!!!!!!!!!!
Ja wpdalam tylkopowiedziec dobranoc Nidy nie udalo mi sie byc pierwsza, to moze choc raz bede ostatnia
reklama
Natalkaa
Oskarkowa Mamusia =))
Moooooooooooooooooooooooop do spania !!!!!!!!!!!!!!!!! Ja sie tu czaje, budzik sobie nastawiam, na bezsennosc cierpisz????? To sie chlopem zajmij a nie !!!!!!Nic z tego
Chłop juz dawno chrapie wczoraj wszystko nadrobione i wystarczy
a ja walczyłam z kompem bo necik cos szwankowac zaczał i az sie rozbudziłam przez to, jeszcze jekies durme komentarze na onecie poczytałam i zapieniłam na głupote ludzką i oczywiscie rzut oka na bb;-)
a ja walczyłam z kompem bo necik cos szwankowac zaczał i az sie rozbudziłam przez to, jeszcze jekies durme komentarze na onecie poczytałam i zapieniłam na głupote ludzką i oczywiscie rzut oka na bb;-)
mamusia2008
mamusia Karolinki
pierwsza??????????
dzien dobry mamuski
dzien dobry mamuski
mamusia2008
mamusia Karolinki
100 latek i dużo zdrówka dla Mariczki, Emilki i Tomcia
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
I od nas też100 latek i dużo zdrówka dla Mariczki, Emilki i Tomcia
Mamusia jak tam po weekendzie? A wogóle to dzień dobry poniedziałkowo
kana161
Mama "terrorystek" :P
Dziękujemy ślicznie......:-)100 latek i dużo zdrówka dla Mariczki, Emilki i Tomcia
No i oczywiście DZIEŃ DOBEREK
Zaczne od tego, ze moja kruszynka rośnie i rośnie...jejku troszku za szybko :---( niedługo sie wyprowadzi i bedę sama....hahah żarcik,ale kurcze serio to strasznie szybko leci...
Nocka u nas spokojna malutka obudziła sie o 1:30 na ciuciu,a potem juz o 5 na butle,ale pospała do 7:30....teraz broi , wypróbowujac wszystkie zabawki po kolei...nooooo....
Oczywicie nie może zabraknąc najszczerszych życzonek dla naszych pokrewnych jubilatów: cudownej i zawsze usmiechniętej Emilki i superaśnego Tomeczka.... tyyyyyyyyyyysiące buziaczków od Ciotki i Mari :-)
mamusia2008
mamusia Karolinki
zmęczona i wkurzona, bo nie mam żadnej foty:-(, bo wczoraj padało, a w sobotę kiedy było gorąco to my zapomnieliśmy robić fotki, no i jakies 370km jechalismy 8 godzin, bo taki byl korek na trasieI od nas też
Mamusia jak tam po weekendzie? A wogóle to dzień dobry poniedziałkowo
kana161
Mama "terrorystek" :P
ojjjjjjj nie złośc się......ale ogólnie pobyt sie udał???? jak malutka zniosła cała wyprawę????zmęczona i wkurzona, bo nie mam żadnej foty:-(, bo wczoraj padało, a w sobotę kiedy było gorąco to my zapomnieliśmy robić fotki, no i jakies 370km jechalismy 8 godzin, bo taki byl korek na trasie
reklama
edee24
Mama Alanka :-)
100 latek i dużo zdrówka dla Mariczki, Emilki i Tomcia
I ja też się podpinam pod życzonka , wszystkiego naj naj naj, szkraby dajcie popalić swoim rodzicom tyle ile będziecie mogły , ale bez przesady of cors ;-)
Aaaa no i jestem 3
Dzień dobry tak przy okazji