reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Chłop juz dawno chrapie wczoraj wszystko nadrobione i wystarczy:-p:-p:-p
a ja walczyłam z kompem bo necik cos szwankowac zaczał i az sie rozbudziłam przez to, jeszcze jekies durme komentarze na onecie poczytałam i zapieniłam na głupote ludzką i oczywiscie rzut oka na bb;-)

100 latek i dużo zdrówka dla Mariczki, Emilki i Tomcia
:tak::tak::tak:
:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak:
Dziękujemy ślicznie......:-):tak::tak::tak:

No i oczywiście DZIEŃ DOBEREK :tak:
Zaczne od tego, ze moja kruszynka rośnie i rośnie...jejku troszku za szybko :-:)-:)-( niedługo sie wyprowadzi i bedę sama....hahah żarcik,ale kurcze serio to strasznie szybko leci...:zawstydzona/y:

Nocka u nas spokojna malutka obudziła sie o 1:30 na ciuciu,a potem juz o 5 na butle,ale pospała do 7:30....teraz broi , wypróbowujac wszystkie zabawki po kolei...nooooo....

Oczywicie nie może zabraknąc najszczerszych życzonek dla naszych pokrewnych jubilatów: cudownej i zawsze usmiechniętej Emilki i superaśnego Tomeczka....:) tyyyyyyyyyyysiące buziaczków od Ciotki i Mari :-)

reklama
Do góry