reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

wiec troche sie martwie jak moje dziecie zniesie 1000km, ale mam nadzieje ze jakos da rade, bo co miesiac jezdzimy do mnie 500km i jest oki, tylko ze teraz tak smazy ze szok, ale bedziemy jechac w nocy, bo tam nad morzem temperatury 50 w cieniu, i woda 28 stopni
Napewno da rade, jak juz taka weteranka podrozy:tak::tak: A tym bardziej, ze jedziecie w nocy pewnie bedzie spala, a gdyby cos zawsze mozna stanac gdzies w jakims hoteliku po drodze, gdyby juz bylo calkiem zle:tak:

ja sie nim zajmuje codziennie i on mna:-p:-p:-p:-p
I tak powinno byc:-p:-p

reklama
cześć dziewczyny,
ja tylko na chwilkę,
wstawiłam wam artykuł o glutenie na opiece mam nadzieję, że się przyda,

ja ostatnio znów z czasem na bakier, na bb nie siedzę, ale za to wszystkie zaległości w domku nadrobione:tak:

no i nawet nie wiem co się u was dzieje, więc musiałabym siąść któregoś wieczorka i nadrobić.

spojrzałam tylko na 2 chyba ostatnie strony i natrafiłam na post Pyciolka i Landrynki, dzięki dziewczyny, że pamiętacie, bo ja jakieś kilka dni temu przyznam się szczerze, poczułam się całkiem olana, więc między innymi dlatego tez stwierdziłam, że sobie pójdę, jednym słowem FOCH:tak: i najprościej wezmę się za robotę, a do tego miałam doła, bo mi kilka dni temu Wiki z leżaka poleciał, w locie złapany, ale buźkę sobie obdarł, pisałam:elvis: ale bez żadnego odezwu, więc poprostu przykro mi się zrobiło, zamknęłam się w sobie i tyle, skoro i tak jestem traktowana jak powietrze:-(

narazie uciekam buziaczki dla świętujących
i STO LAT dla Edytki

Ojoj , mój zięciowy buźkę obdarł? NU NU NU mamusiu Wiktorka!! Jak to sie stało?????

I ja mówie dobranoc:)

a ja mówię Dzień Dobry śpiochy:-D:-D

Karolinko wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!
i dużo zdrowia życzę naszym słodziakom Igorkowi i Gabrysi;-)

właśnie wróciliśmy od znajomych, melduje że grill się udał, lecę spać bo dochodzi 1 w nocy:szok:, pa

właśnie wróciliśmy od znajomych, melduje że grill się udał, lecę spać bo dochodzi 1 w nocy:szok:, pa
No właśnie widze, że ktoś tutaj zabalował :) ładnie ładnie Reniu :0 dobrze,ze imprezka sie udała....:tak::tak::tak:;-)

A ja tez się witam serdecznie mocko :) czyżby druga???

Ciekawe jak tam Kajaczek w podróży się miewa....no i jak mamuska po nocce w Sopociku :-)
U nas w nocy burzyska i to jeszcze jakie, wiec mamus pewnie tez nie omineło,ale kurcze nie ma sie co dziwic wczoraj taki skwar,z nie szło oddychac....

Mari w nocy spała bardzo ładnie mimo burz.....ale to dlatego,ze wczoraj przez cały dzien miała łącenie 2 godzinki snu....tak było gorąco....ze idulka lulkac nie mogła....no i goście cały czas..... a nie pisałam Wam przyjechał wczoraj mojej mamusi mąz z Kanady i był u nas malutka zoabczyc.....jaka była zafascynowana nową osoba i wasami Henryka....szok :-D:-D:-D

Potem była jesxcze tesciowa i moj tato....aj ludzi a ludzi....
Leckam nadrobic....no i oczywicie:

Wszystkiego naj naj naj dla naszej kolejnej 18-stki :-):tak::tak::tak: Karolinko samych cudownych chwil pełnnych miłości i usmiechu na buźce :-)
Buziaczki od nas:*

Wszystkiego co cudowne dla naszej pierwszej 8 miesięcznej
piekności Oliwki :) ojoj jak ten czasik leci...
I też dla naszego 7 misięczniaka-super przystojniaka Igorka....
mnóstwo buziaczków maluszki nasze:*

reklama
....
Wszystkiego naj naj naj dla naszej kolejnej 18-stki :-):tak::tak::tak: Karolinko samych cudownych chwil pełnnych miłości i usmiechu na buźce :-)
Buziaczki od nas:*

Wszystkiego co cudowne dla naszej pierwszej 8 miesięcznej piekności Oliwki :) ojoj jak ten czasik leci...

I też dla naszego 7 misięczniaka-super przystojniaka Igorka....mnóstwo buziaczków maluszki nasze:*
no to ja juz tradycyjnie wykorzystuję Kanusię i podpinam się pod życzonka:tak:Sto lat kochani :tak::-)

A wogóle to dzieńdoberek. U nas się dzisiaj nareszcie ochłodziło i narazie nie pada:tak: Ale wczoraj to było tak gorąco że myslałam że się z dziewczynami wykończymy na tym pogrzebie no ale jakoś przeżyłyśmy a ja w tym czasie spaliłam sobie ramiona i kark.

Kanusia udanej imprezki urodzinkowej:tak: A my się niedługo zbieramy do mamusi:tak: bo wczoraj to nawet nie miałyśmy czasu pogadac:-(
Miłej niedzieli kochane.

Do góry