reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

wiec troche sie martwie jak moje dziecie zniesie 1000km, ale mam nadzieje ze jakos da rade, bo co miesiac jezdzimy do mnie 500km i jest oki, tylko ze teraz tak smazy ze szok, ale bedziemy jechac w nocy, bo tam nad morzem temperatury 50 w cieniu, i woda 28 stopni
Napewno da rade, jak juz taka weteranka podrozy:tak::tak: A tym bardziej, ze jedziecie w nocy pewnie bedzie spala, a gdyby cos zawsze mozna stanac gdzies w jakims hoteliku po drodze, gdyby juz bylo calkiem zle:tak:

ja sie nim zajmuje codziennie i on mna:-p:-p:-p:-p
I tak powinno byc:-p:-p

reklama
cześć dziewczyny,
ja tylko na chwilkę,
wstawiłam wam artykuł o glutenie na opiece mam nadzieję, że się przyda,

ja ostatnio znów z czasem na bakier, na bb nie siedzę, ale za to wszystkie zaległości w domku nadrobione:tak:

no i nawet nie wiem co się u was dzieje, więc musiałabym siąść któregoś wieczorka i nadrobić.

spojrzałam tylko na 2 chyba ostatnie strony i natrafiłam na post Pyciolka i Landrynki, dzięki dziewczyny, że pamiętacie, bo ja jakieś kilka dni temu przyznam się szczerze, poczułam się całkiem olana, więc między innymi dlatego tez stwierdziłam, że sobie pójdę, jednym słowem FOCH:tak: i najprościej wezmę się za robotę, a do tego miałam doła, bo mi kilka dni temu Wiki z leżaka poleciał, w locie złapany, ale buźkę sobie obdarł, pisałam:elvis: ale bez żadnego odezwu, więc poprostu przykro mi się zrobiło, zamknęłam się w sobie i tyle, skoro i tak jestem traktowana jak powietrze:-(

narazie uciekam buziaczki dla świętujących
i STO LAT dla Edytki

Ojoj , mój zięciowy buźkę obdarł? NU NU NU mamusiu Wiktorka!! Jak to sie stało?????

I ja mówie dobranoc:)

a ja mówię Dzień Dobry śpiochy:-D:-D

Karolinko wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!
i dużo zdrowia życzę naszym słodziakom Igorkowi i Gabrysi;-)

właśnie wróciliśmy od znajomych, melduje że grill się udał, lecę spać bo dochodzi 1 w nocy:szok:, pa

właśnie wróciliśmy od znajomych, melduje że grill się udał, lecę spać bo dochodzi 1 w nocy:szok:, pa
No właśnie widze, że ktoś tutaj zabalował :) ładnie ładnie Reniu :0 dobrze,ze imprezka sie udała....:tak::tak::tak:;-)

A ja tez się witam serdecznie mocko :) czyżby druga???

Ciekawe jak tam Kajaczek w podróży się miewa....no i jak mamuska po nocce w Sopociku :-)
U nas w nocy burzyska i to jeszcze jakie, wiec mamus pewnie tez nie omineło,ale kurcze nie ma sie co dziwic wczoraj taki skwar,z nie szło oddychac....

Mari w nocy spała bardzo ładnie mimo burz.....ale to dlatego,ze wczoraj przez cały dzien miała łącenie 2 godzinki snu....tak było gorąco....ze idulka lulkac nie mogła....no i goście cały czas..... a nie pisałam Wam przyjechał wczoraj mojej mamusi mąz z Kanady i był u nas malutka zoabczyc.....jaka była zafascynowana nową osoba i wasami Henryka....szok :-D:-D:-D

Potem była jesxcze tesciowa i moj tato....aj ludzi a ludzi....
Leckam nadrobic....no i oczywicie:

Wszystkiego naj naj naj dla naszej kolejnej 18-stki :-):tak::tak::tak: Karolinko samych cudownych chwil pełnnych miłości i usmiechu na buźce :-)
Buziaczki od nas:*

Wszystkiego co cudowne dla naszej pierwszej 8 miesięcznej
piekności Oliwki :) ojoj jak ten czasik leci...
I też dla naszego 7 misięczniaka-super przystojniaka Igorka....
mnóstwo buziaczków maluszki nasze:*

reklama
....
Wszystkiego naj naj naj dla naszej kolejnej 18-stki :-):tak::tak::tak: Karolinko samych cudownych chwil pełnnych miłości i usmiechu na buźce :-)
Buziaczki od nas:*

Wszystkiego co cudowne dla naszej pierwszej 8 miesięcznej piekności Oliwki :) ojoj jak ten czasik leci...

I też dla naszego 7 misięczniaka-super przystojniaka Igorka....mnóstwo buziaczków maluszki nasze:*
no to ja juz tradycyjnie wykorzystuję Kanusię i podpinam się pod życzonka:tak:Sto lat kochani :tak::-)

A wogóle to dzieńdoberek. U nas się dzisiaj nareszcie ochłodziło i narazie nie pada:tak: Ale wczoraj to było tak gorąco że myslałam że się z dziewczynami wykończymy na tym pogrzebie no ale jakoś przeżyłyśmy a ja w tym czasie spaliłam sobie ramiona i kark.

Kanusia udanej imprezki urodzinkowej:tak: A my się niedługo zbieramy do mamusi:tak: bo wczoraj to nawet nie miałyśmy czasu pogadac:-(
Miłej niedzieli kochane.

Do góry