reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dzień dobry wszystkich :-)Choć w sumie nie taki dobry, bo deszczowy :baffled: Kurcze, albo swar i duchota, albo leje, co za klimat:wściekła/y:
Żal mi mężowego, bo cały piątek i sobotę malował ściany w naszej przyszłe szkółce, a dziś chciał trochę pobyczyć sie w ogródku, a tu lipa:zawstydzona/y: A mnie głupio, że go do roboty zaprzęgłam w ten upał wczoraj :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

mamuśka - miłego pobytu! A wyjazdu na Ukrainę to zazdroszczę, byłam raz w życiu na Krymie, jeszcze jako nastolatka i moim zdaniem przy tych krajobrazach to Lazurowe Wybrzeże wysiada. Krym jest przepiękny!!!

Cześć :tak:

Sto latek dla Oliwki i Igorka i chyba dzidzia Dariny też dziś świętuje więc również najlepszego :tak:

U nas nocka FATALNA, Bartek budził się co chwilę, myślałam że oszaleję :no:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZYCH MILUSINSKICH:-)

A u nas leje...nic nowego. Dobrze ze hania pospala do 8 to i mamusie sie wyspala:tak:
My dzis same i bez planow wiec zapowiada sie nudny dzien:-(

Pytia widze ze prace wrą i niedługo otwarcie, trzymam kciuki:tak:

Acha no ja czekam na KAYE ma po mnie wpasc:tak::tak::tak::laugh2:

Nie uwierzycie,bo ja też jeszcze nie mogę :)

MAMY PIERWSZEGO ZĄBKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!

To znaczy wybija się.....stutku puku już słychac, zabeczka czuć i nawet troszku widac....ale Mari ma foch i nie chce pokazywać :laugh2::sorry:
Ale jestem z niej dumna....moja zdolniacha:*:tak::tak::tak::tak:

To znaczy wybija się.....stutku puku już słychac, zabeczka czuć i nawet troszku widac....ale Mari ma foch i nie chce pokazywać :laugh2::sorry:

No to ogromniaste gratulacje, dla Mari i jej mamusi ;-):tak::tak::tak:

Pytia widze ze prace wrą i niedługo otwarcie, trzymam kciuki:tak:

Nie dziękuję, co by nie zapeszać ;-)Ale będę Wam zdawać relacje :-)

Wielkie gratulacje dla Mariczki!!!My ciągle bezzębni :-)

Gratulacje dla mariczki. Supcio:tak:

reklama
Do góry